Oan kasiliorumHiç mi istemiyon yoksa o an mı kasılıyon anlamadım.
Of ya cok pismanim keske ilk yaptigimda yapsaydim arkasi gelirdi belkide simdi cocugm bile vardi1 sene ilişkiye giremedin ve adam seni boşamadıysa bence sırf o melek adam için tedavi olmalısın.
Kızım sen gerçek misin yav? Senin ilk aydan itibaren tedavi görmen gerekirdi. Biz sana şimdi napalım? Grafik çizerek tarif mi edelim nasıl yapıldığını? Fake fake konu açıyorsunuz buraya ya.Of ya cok pismanim keske ilk yaptigimda yapsaydim arkasi gelirdi belkide simdi cocugm bile vardi
Grafik mi çizelim? Animasyon gösterimi mi yapalım? napalım? git kız şurdanBazi tedaviler ise yaramio isste
Arkadaşın tıbba güveni yok. O işin nasıl yapıldığını gösteren grafik ve çizimler istiyor bizden ellahamDoktora gidin!!!
Kızım sen gerçek misin yav? Senin ilk aydan itibaren tedavi görmen gerekirdi. Biz sana şimdi napalım? Grafik çizerek tarif mi edelim nasıl yapıldığını? Fake fake konu açıyorsunuz buraya ya.
ben tedaviye cevap alamamasını değil, 1 yıl beklemesini garip buluyorum. Bu konunun sahte olduğunu düşünüyorum.Tedavi olmaya gidip bikaç yıl ilişkiye giremeyen var, neden kadın sorununu anlatmış ve ya gerçekse diyip kadını taşlamak yerine çözüm üretmiyorsunuz? Kocan seni boşamamış demek bu kadını daha çok suçlu hissetmesine neden olur.
Ben de 4 ay bu sıkıntıyı yaşadım, yaşamayan bilemez, ne kadar zor bir süreç olduğunu anlamanız çok zor. Zaten kendini yarım bir kadın, kocasına karşı suçlu, hiçbir zaman çocuk sahibi olmayacak gibi hissediyorsun sen bir de kocan seni boşamamış diyorsun, konu gerçekse konu sahibine verdiğin acıyı tahmin bile edemezsin..
Canım internette egzersizler var, sitede de konu var ona bak mutlaka, çok güzel öneriler var. Aslında aşması kolay birşey, beyinde bitiyor herşey. Videolar da var konuyla ilgili.
ben tedaviye cevap alamamasını değil, 1 yıl beklemesini garip buluyorum. Bu konunun sahte olduğunu düşünüyorum.
Arkadaşın tıbba güveni yok. O işin nasıl yapıldığını gösteren grafik ve çizimler istiyor bizden ellahamne istiyor anlamadım ki
asla sorunu küçümsemiyorum ama tedaviye başlamak için evliliğin bitmesini beklemek bana garip geliyor. eşlerin karşılıklı fedakarlık yapması gerekir. o adam 1 yıl beklemişse, kadınının da derhal bir zahmet doktora gitmesi gerekir. Benim çocuğum olmuyor diye içime sokmadıkları alet kalmadı. Yeri geldi acıdan bağıra bağıra ağladığım oldu. Annem öldü, 1 ay sonra ben tedavime devam ettim. Sırf çocuğum olsun acılarım dinsin diye. Eşim de ben de evlat özlemi çekmeyelim diye ağlaya ağlaya yattım o masaya.Doktora görünmeden buralarda çare aramak anlamsız geliyor bana.1,5 yıl her türlü tedaviye, psikoloğa gidip aşamayan arkadaşım vardı. Sitede ki vajinusmus konusuna girersen 2-3 yıl ilişki yaşamayan olduğunu görürsün. O kadar ama o kadar zor bir hastalık ki, hani yaşamayanlar oha nasıl ya 1 yıl diyorsunuz ya, ben oha diyemiyorum. Hele ki ben yüksek lisans mezunuyum, cahil biri hiç değilim ama yaşadım bunu ve en çok yaşayanlar da okumuş insanlarmış. Tedavi için gittim ama fayda görmedim. Sonra kendi kendimi telkinle aşabildim.
Burada bir konuda bayanın biri her yolu denemiş aşamayınca anestezi uzmanı getirtip kendini uyutmuş ve yine olmamış. Düşünün bu dereceye kadar getiren birşey. Psikolojik olarak zaten berbat ve altüst oluyorsunuz. Herkes bunu yaparken ben de ne eksik diyorsunuz.
Evliliği bitmek üzereymiş, umarım aşar bunu.
Biz napabiliriz ki ? Profesyonel destek alın.
asla sorunu küçümsemiyorum ama tedaviye başlamak için evliliğin bitmesini beklemek bana garip geliyor. eşlerin karşılıklı fedakarlık yapması gerekir. o adam 1 yıl beklemişse, kadınının da derhal bir zahmet doktora gitmesi gerekir. Benim çocuğum olmuyor diye içime sokmadıkları alet kalmadı. Yeri geldi acıdan bağıra bağıra ağladığım oldu. Annem öldü, 1 ay sonra ben tedavime devam ettim. Doktora görünmeden buralarda çare aramak anlamsız geliyor bana.
alkol al rahatla sonra keyfine bak.Of ya cok pismanim keske ilk yaptigimda yapsaydim arkasi gelirdi belkide simdi cocugm bile vardi
benimde böyle bi arkadasım var 5 senelik evlililer doktorada gitti kız klasık kremler iste sunu yavas yavas sok ıkın acılıyo bilmemne sacmalık sen evlenene kadar bisey yasamaa anneler aman sakın kızım de sonra dügün oldu diye hadi yap bakalım öyle olmuyo bu isler neysee 3 seneden sonra baktılar yapamıyolar tüp bebek yaptılar simdi cocugu var mutlulular halada birlesme olmadı ama cinsel hayatları oldukca iyi1,5 yıl her türlü tedaviye, psikoloğa gidip aşamayan arkadaşım vardı. Sitede ki vajinusmus konusuna girersen 2-3 yıl ilişki yaşamayan olduğunu görürsün. O kadar ama o kadar zor bir hastalık ki, hani yaşamayanlar oha nasıl ya 1 yıl diyorsunuz ya, ben oha diyemiyorum. Hele ki ben yüksek lisans mezunuyum, cahil biri hiç değilim ama yaşadım bunu ve en çok yaşayanlar da okumuş insanlarmış. Tedavi için gittim ama fayda görmedim. Sonra kendi kendimi telkinle aşabildim.
Çözümü basit görünüyor ama beynine laf geçiremiyorsun ve kasılıyorsun müthiş şekilde. Aşınca aaaa bumuymuş desen de aşana kadar çok zor geliyor hastaya bu durumu aşmak.
Burada bir konuda bayanın biri her yolu denemiş aşamayınca anestezi uzmanı getirtip kendini uyutmuş ve yine olmamış. Düşünün bu dereceye kadar getiren birşey. Psikolojik olarak zaten berbat ve altüst oluyorsunuz. Herkes bunu yaparken ben de ne eksik diyorsunuz.
Evliliği bitmek üzereymiş, umarım aşar bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?