İlişkiye girince aşırı can yanması...

Utanıyorum bu konuyu birilerine açmayı o yuzden o kelimeyi kullandım. Hepsini denedik ama yeni evliyiz evet 3 ay oldu zamanla düzelir mi acaba
Hmm
Utanıyorum bu konuyu birilerine açmayı o yuzden o kelimeyi kullandım. Hepsini denedik ama yeni evliyiz evet 3 ay oldu zamanla düzelir mi acaba
Çok yeni daha canım 1 sene çekmiştim ben o acıyı malesef. Yani darlıktan dolayı acıma büyük ihtimal.. birde yeteri kadar ıslanmıyorsa daha çok olur.. bebek yağı zeytinyağı falan kullanın..

Kızlar merabalar aranız da benim gibi olan Var mi yada olup da buna bir çözüm bulan Var mi paylaşırsanız çok sevinirim çok kötü oluyorum artık çünkü.. Konu bel altı olduğu için özür dilerim ama paylaşmam gerek çözüm arıyorum. Eşimi çok seviyorum aşırı hatta ona karşı istekliyim de bunda hiç problem yok ama ilişki sirasindan benim tek anladığım canımın yanması başka hiç birşey anlamiyorum dayanamayacağım bi derece de canım yanıyor ve ne yaparsak yapalım hep aynı bu durum benim gibi olan varmı bir öneriniz Var mi lütfen yardımcı olun.. dr gitmek istemiyorum kendim çözmek istiyorum bu sorunu..
Kyganlaştırıcı jel kullanın eczaneden alıp halaa varsa doktora gitmelisin

Korunuyor musunuz? Korumuyorsanız sperm alerjisi olabilir. Korunuyorsanız korunma yönteminiz etki etmiş olabilir.. Balayı sistiti olabilir. Eşli tedavi gerekebilir. Muhakkak doktora gidin.

Ilk zamanlar normal 6 7 ay sonra gecer bisey kalmaz. Enfeksiyon da kapmis olabilirsiniz ilk kez yasadiginiz icin.

Kızlar merabalar aranız da benim gibi olan Var mi yada olup da buna bir çözüm bulan Var mi paylaşırsanız çok sevinirim çok kötü oluyorum artık çünkü.. Konu bel altı olduğu için özür dilerim ama paylaşmam gerek çözüm arıyorum. Eşimi çok seviyorum aşırı hatta ona karşı istekliyim de bunda hiç problem yok ama ilişki sirasindan benim tek anladığım canımın yanması başka hiç birşey anlamiyorum dayanamayacağım bi derece de canım yanıyor ve ne yaparsak yapalım hep aynı bu durum benim gibi olan varmı bir öneriniz Var mi lütfen yardımcı olun.. dr gitmek istemiyorum kendim çözmek istiyorum bu sorunu..
Aslinda bu tur durumlarda dr.a gitmeniz sart,allah korusun hersey olabilir..
Kayganlastirici jellerden denedinizmi?belki rahat edersiniz,bide yeterince hazir degilsiniz belki on sevismeyi uzun tutuyormusunuz?

Bende aynıydım daha yeni düzeldi diyebilirim doktora da gittim hemde farklı doktorlara ben idrar yollarında iltihap olduğunu düşünüyordum ama hiçbirşey çıkmadı bence jel filanda kullanmayın vajinanın ph değerini bozuyor 1 yıl oldu evleneli daha yeni alıştım zamanla geçecek olabilir ama doktora da bi gidin enfeksiyonda olabilir

İçiniz rahat etsin doktora gidin ama bana kalırsa yeni evli olmaktan kaynaklı.
Zamanla alışırsınız,rahat olun ;)

Doktordan niye korkuyorsun ki, zaten artık smear testlerine, bebek öncesi kontrollere falan gitmen , bir gorunmen lazım.
Bana da enfeksiyon gibi geldi. Bir arkadaşım aynı sorunu yaşıyordu, fitil vermişti doktoru.
Yani utanacak birşey değil, çok yüksek ihtimalle tıbbi bir durum.
Niye hayatın güzelliklerinden mahrum kalasiniz ki? Şahsen kocam bile olsa ben mutlu olmayacaksam kimseyle yakınlaşmak istemem. Neden kendimi ikinci plana itiyim ki başkasının mutluluğu için?
Ayrıca cinsel ilişki beyninize 'acili-kötü' diye kodlanirsa ileride bu problemi cozseniz bile başka başka problemleriniz meydana cikar.
Bence ne utanın ne çekinin, gidin bir doktora. Hem bu vesileyle kist mist gibi problemleriniz de görünür muayeneden, öyle birşey varsa uygun doğum kontrol hapları verir doktor.

Doktora neden gitmiyorsunuz? Hamile olsaniz cocugu evde mi doguracaksiniz?
Enfeksiyon olabilir ve eger oyle biseyse kendi kendine gecmez. Saglikta ayip mi olur?

Benim bi arkadaşımda böyleydi.
Doktora gittiğinde enfeksiyon olduğu ortaya çıktı.
Ciddiye alıp mutlaka doktora gidin bence.

Çikolata kisti de olabilir çünkü bir arkadaşım aynı şeyleri anlatmıştı yeni evlilerdi onlarda

Kayganlik saglayin buyuk olcude rahatlatir

Doktora gitmem derken ne kadar cahilce davranıyorsunuz inanmak istemiyorum bazen. Belki enfeksiyon oldu kendi kendine geçer mi hiç? Gidin bir jinekoloğa smear testide yaptırın. Eğer enfeksiyon varsa ve tedavi edilmezse kısırlığa kadar gider sonra uğraş dur deva ararsınız. Saçmalamayın lütfen doktora sadece hamile kalınca gidilmez.

İlk aylarda normal. Bir de kişiden kişiye değişiyor bu durum, bazılarının çabuk alışır, bazılarının da uzun süre canı yanar, eşinin anatomik yapısından kaynaklı. Daha açık yazamıyorum ama ben de aynısını yaşadım, bir yıl oldu hala zorlanıyorum, ilk aylardaki gibi kötü değil, zevk de alıyorum artık, yeterince ıslanmam gerek öncesinde.

Back
X