- 27 Şubat 2017
- 2.401
- 7.641
- 208
- 32
Canım benimde öyle oldu bence sık sık yapmayın gün aşırı yada 2 günde bir biz böyle yapınca geçti benimAynen canım yeni evliyiz ne kadar süre sonra düzeldi senin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benimde öyle oldu bence sık sık yapmayın gün aşırı yada 2 günde bir biz böyle yapınca geçti benimAynen canım yeni evliyiz ne kadar süre sonra düzeldi senin
HmmUtanıyorum bu konuyu birilerine açmayı o yuzden o kelimeyi kullandım. Hepsini denedik ama yeni evliyiz evet 3 ay oldu zamanla düzelir mi acaba
Çok yeni daha canım 1 sene çekmiştim ben o acıyı malesef. Yani darlıktan dolayı acıma büyük ihtimal.. birde yeteri kadar ıslanmıyorsa daha çok olur.. bebek yağı zeytinyağı falan kullanın..Utanıyorum bu konuyu birilerine açmayı o yuzden o kelimeyi kullandım. Hepsini denedik ama yeni evliyiz evet 3 ay oldu zamanla düzelir mi acaba
Vajinusmus tedavisinde de kullanılıyor neden zararlı?bebek yağı zararlı
Kyganlaştırıcı jel kullanın eczaneden alıp halaa varsa doktora gitmelisinKızlar merabalar aranız da benim gibi olan Var mi yada olup da buna bir çözüm bulan Var mi paylaşırsanız çok sevinirim çok kötü oluyorum artık çünkü.. Konu bel altı olduğu için özür dilerim ama paylaşmam gerek çözüm arıyorum. Eşimi çok seviyorum aşırı hatta ona karşı istekliyim de bunda hiç problem yok ama ilişki sirasindan benim tek anladığım canımın yanması başka hiç birşey anlamiyorum dayanamayacağım bi derece de canım yanıyor ve ne yaparsak yapalım hep aynı bu durum benim gibi olan varmı bir öneriniz Var mi lütfen yardımcı olun.. dr gitmek istemiyorum kendim çözmek istiyorum bu sorunu..
kim kullanıyor kayganlaştırıcı yerine hangi doktor bebe yağı ddiyor ? vajina içi için zararlı + gözenekleri tıkar hayır kayganlaştırıcı varken neden bebek yağı tavsiye edilirVajinusmus tedavisinde de kullanılıyor neden zararlı?
Aslinda bu tur durumlarda dr.a gitmeniz sart,allah korusun hersey olabilir..Kızlar merabalar aranız da benim gibi olan Var mi yada olup da buna bir çözüm bulan Var mi paylaşırsanız çok sevinirim çok kötü oluyorum artık çünkü.. Konu bel altı olduğu için özür dilerim ama paylaşmam gerek çözüm arıyorum. Eşimi çok seviyorum aşırı hatta ona karşı istekliyim de bunda hiç problem yok ama ilişki sirasindan benim tek anladığım canımın yanması başka hiç birşey anlamiyorum dayanamayacağım bi derece de canım yanıyor ve ne yaparsak yapalım hep aynı bu durum benim gibi olan varmı bir öneriniz Var mi lütfen yardımcı olun.. dr gitmek istemiyorum kendim çözmek istiyorum bu sorunu..
Bende aynıydım daha yeni düzeldi diyebilirim doktora da gittim hemde farklı doktorlara ben idrar yollarında iltihap olduğunu düşünüyordum ama hiçbirşey çıkmadı bence jel filanda kullanmayın vajinanın ph değerini bozuyor 1 yıl oldu evleneli daha yeni alıştım zamanla geçecek olabilir ama doktora da bi gidin enfeksiyonda olabilirKızlar merabalar aranız da benim gibi olan Var mi yada olup da buna bir çözüm bulan Var mi paylaşırsanız çok sevinirim çok kötü oluyorum artık çünkü.. Konu bel altı olduğu için özür dilerim ama paylaşmam gerek çözüm arıyorum. Eşimi çok seviyorum aşırı hatta ona karşı istekliyim de bunda hiç problem yok ama ilişki sirasindan benim tek anladığım canımın yanması başka hiç birşey anlamiyorum dayanamayacağım bi derece de canım yanıyor ve ne yaparsak yapalım hep aynı bu durum benim gibi olan varmı bir öneriniz Var mi lütfen yardımcı olun.. dr gitmek istemiyorum kendim çözmek istiyorum bu sorunu..