Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kullandım. Kayganlastiriciyla olmadı. Tedavi süresince kullandım. Hangi dr oldugunu yazmayacağım tabii ki ama konuyla ilgili önde gelen bir doktor ve kendisine her zaman çok güvendim. Belki sizin dediğiniz gibi zararlıdır ben kimseyi yönlendirmek istemem sadece kendi tecrübemi yazdim.kim kullanıyor kayganlaştırıcı yerine hangi doktor bebe yağı ddiyor ? vajina içi için zararlı + gözenekleri tıkar hayır kayganlaştırıcı varken neden bebek yağı tavsiye edilir
Zamanla düzelmesini beklersiniz yıllar sürebilir.İlk ilişki dönemi kadınlarda idrar yolu enfeksiyonu yada sistit çok yaygındır.Bazen ilişkide acı bazen idrar yaparken yanma vs olur.Dr görünmelisiniz mutlaka antibiyotik kullanmanız lazım.Utanıyorum bu konuyu birilerine açmayı o yuzden o kelimeyi kullandım. Hepsini denedik ama yeni evliyiz evet 3 ay oldu zamanla düzelir mi acaba
Kızlar merabalar aranız da benim gibi olan Var mi yada olup da buna bir çözüm bulan Var mi paylaşırsanız çok sevinirim çok kötü oluyorum artık çünkü.. Konu bel altı olduğu için özür dilerim ama paylaşmam gerek çözüm arıyorum. Eşimi çok seviyorum aşırı hatta ona karşı istekliyim de bunda hiç problem yok ama ilişki sirasindan benim tek anladığım canımın yanması başka hiç birşey anlamiyorum dayanamayacağım bi derece de canım yanıyor ve ne yaparsak yapalım hep aynı bu durum benim gibi olan varmı bir öneriniz Var mi lütfen yardımcı olun.. dr gitmek istemiyorum kendim çözmek istiyorum bu sorunu..
Ay yaktirmak kelimesi bile çok korkunç geldi inşallah yoktur öyle bise
Geçmişte hastaneyle doktorla ilgili yaşadığım çok kötü bi olay var o yuzden korkuyorum psikolojik tamamen gitmeme nedenim ama aynenn sanırım gitmem gerekiyor artıkBuradaki bilgilere göre hareket Edip de daha beter etme kendini
Git bir doktora durumunu anlat ayıp değil
Çok teşekkür ederim pazartesi gidicem inşallahMantar olabilir, enfeksiyon olabilir, yara olabilir vs... İlişkide acı nedir asla bilmeyen ben geçtiğimiz aylarda öyle bir acı yaşıyordum ki işkence gibi geliyordu ilişki. Doktora gittim meğer hem mantar hem de rahim ağzında yara başlangıcı oluşmuş. İlaç tedavisiyle çözüldü. Yani altında birçok sağlık sorunu olabilir göz ardı edilecek bir konu değil bence mutlaka bir doktora görünmelisiniz.
Geçmişte hastaneyle doktorla ilgili yaşadığım çok kötü bi olay var o yuzden korkuyorum psikolojik tamamen gitmeme nedenim ama aynenn sanırım gitmem gerekiyor artık
Kötü hissediyorum kendimi sanki bi bu problem bende varmış gibi arkadaşlarım konu açılınca böyle çok farklı şeyler anlatiyo benim yaşadığım çok ayrı bise henüz o zevk ne demek onu bile bilmiyorum doktor inşallah çare olurİyi bir doktora gözük yada önce psikolojik destek al öyle git ama sissit yada yara felan varsa hamile kalırsın onda bile sıkıntı erken doğuma kdr götürüyor enfeksiyon
O bisey mi çikolata kisti bi kaç sene önce çok akintim olduğu için gitmiştim ama hiç bise yok denilmişti o zaman tabi evlilik vs enfeksiyon da olabilir dikkat de ediyorum temizliğe ama tek çözüm doktor sanırımCikolata kisti olabilir mutlaka doktora gidin gecmis olsun
ne dedi doktor gittiniz miÇok teşekkür ederim pazartesi gidicem inşallah