İlişkiye girme sıklıgınız?

Canm kusura bakmayın konuyu da dağıtmak istemiyorum ama transfer sonrasi neler yaptin?Allah bağışlasın sağlicakla kucağına almayi nasip etsin öncelikle.Allah nasip ederse benim de transferim yakın. O yüzden soruyorum canm.
Konuyu dagitiyoruz ama farkli hic birsey yapmadim bol.bol dua ettim olacagina inandim ve protein agirlikli beslendim bu kadar Allah gonlune gore versin amin

Koyulaştırdığım kısım 90 dk fazla sürer şu aşamalar için kaç 90 dk piyuuuu sayamıyorum bile 2 saat vız gelir tırıs gider :KK59:

Maşallah maşallah. :nazar:
Yani ben daha yorum yapmam, sınırım yukarıdaki mesaja kadardı gerisi baya özele kaçar ama yani 2 saat diyene inanırım, yaş faktörü vardır, ne kullanacağını bilir (Destek için kayganlaştırıcı vb.), sporcudur fittir vs vs... Olabilebiler.
Kız Evlü Bağyan konunda saatler gelmeye başladı darılmıyorsun di mi bacısı?

Herzaman değil tabi ama bazen uzun öpüşmeler iyidir :) Sonra biraz önsevişmeli şeyler,sonra olayın kendisi tamam işte daha ne bekleyeceğiz bu hayattan:)
Ama 10 dk olmaz yani,abdesti bozduğuna değmez :KK53:

Bi kova suyu üzerine fırlatsalar, su yere ulaşmadan abdest alırsın yav ona da üşenilir mi, bazen 10 dk 10 dkdır öyle gerekir (Bebekliler iyi bilir zamanın kıymetini :D )

Maşallah maşallah. :nazar:
Yani ben daha yorum yapmam, sınırım yukarıdaki mesaja kadardı gerisi baya özele kaçar ama yani 2 saat diyene inanırım, yaş faktörü vardır, ne kullanacağını bilir (Destek için kayganlaştırıcı vb.), sporcudur fittir vs vs... Olabilebiler.
Kız Evlü Bağyan konunda saatler gelmeye başladı darılmıyorsun di mi bacısı?

Bi kova suyu üzerine fırlatsalar, su yere ulaşmadan abdest alırsın yav ona da üşenilir mi, bazen 10 dk 10 dkdır öyle gerekir (Bebekliler iyi bilir zamanın kıymetini :KK70: )
Konu sahibinin bahsettiği konuyu hatırlıyorum ama 2 saat diyen üye dinlene dinlene demişti aralıksız 2 saat dememişti

Merhaba hanımlar ben 1 senelik evliyim. Eşim çok üstüme düşer işten gelir gelmez beni çok özlediğini söyler sarılır öper bunu gün içersinde sık sık tekrarlar. Fakat birkaç defa farklı sitelere baktığını gördüm ve bidaha yapmayacağını söyledi. Sorun ne derseniz cinsellik konusunda 2 günde bir hep ben yaklasirim hatta kendisine de bu konuda şikayetçi olduğumu söyledim. 1 hafta 10 gün yaklaşmasam yaklasmiyor ayrıca on sevisme olmuyor beni tatmin edici seylerde bulunmuyor mesala hep yanağımdan öper dudağımdan opmez. Dişlerimi de temiz tutuyorum. İliskimiz 10 dk sürüyor erken boşalma yasiyor . Bende kendimi hiç ağırdan almıyorum sanki benm yaklasmami bekliyormuş gibi. Sizde durumlar nasıl benmi cok abrtiyorum . ?
Amaannn mılletın ilişkisine göre mi hareket edeceksiniz

Bu iliskiye girme sıklığı her iliskide degiskenlik gösterir. Herkesin kendi yatağında oluşturduğu bir dinamik var ve ona göre yasaniyor. Karsilastirmak yanlis olur. Ama bana gore ön sevisme cinsel iliskinin cok cok onemli bir kısmı. Acikcasi da kac tane arkadaşımla konustuk bunu, erkekler ön sevismeyi bilmiyorlar. Daha kötüsü bilmediklerini de bilmiyorlar. Bu yuzden cekinmeden soylemek lazim. Şöyle yapmalisin, boyle etmelisin, şu daha cok hoşuma gidiyor vs vs diye yonlendirmek lazim. Zannediyorlar ki 2 öp, 3 dokun hoopp gelsin libidolar gitsin orgazmlar. Oyle bir dünya yok. Cabalayacak. Ogrenene kadar deneyecek. Mutlu bir cinsel hayat bence cok onemli. Bunun icin her iki taraf da cabalamali. Herkes taleplerini açıkça dile getirmeli.

Merhaba hanımlar ben 1 senelik evliyim. Eşim çok üstüme düşer işten gelir gelmez beni çok özlediğini söyler sarılır öper bunu gün içersinde sık sık tekrarlar. Fakat birkaç defa farklı sitelere baktığını gördüm ve bidaha yapmayacağını söyledi. Sorun ne derseniz cinsellik konusunda 2 günde bir hep ben yaklasirim hatta kendisine de bu konuda şikayetçi olduğumu söyledim. 1 hafta 10 gün yaklaşmasam yaklasmiyor ayrıca on sevisme olmuyor beni tatmin edici seylerde bulunmuyor mesala hep yanağımdan öper dudağımdan opmez. Dişlerimi de temiz tutuyorum. İliskimiz 10 dk sürüyor erken boşalma yasiyor . Bende kendimi hiç ağırdan almıyorum sanki benm yaklasmami bekliyormuş gibi. Sizde durumlar nasıl benmi cok abrtiyorum . ?

Sitelere bakip size karsi isteksiz olmasi bence buyul bir problem gibi geldi bana. Iliski de uyum da onemli. Yeni evlisiniz 2 gune bir normal. Ama esinizin tutumu farkli olmus sanirim. Bence acikca konusun esinizle. Tedavi de olabilir. Erken bosalma da erkekler kendini yetersiz hissediyor ve soguk olabiliyor. Yani o seyrettikleri saatlerce iliskiyi canli yapamayinca kaciyolar diyeyim. Bunlari esinizle acikca konusun. Isteklerinizi bilmesi en guzel yoldur

Bu iliskiye girme sıklığı her iliskide degiskenlik gösterir. Herkesin kendi yatağında oluşturduğu bir dinamik var ve ona göre yasaniyor. Karsilastirmak yanlis olur. Ama bana gore ön sevisme cinsel iliskinin cok cok onemli bir kısmı. Acikcasi da kac tane arkadaşımla konustuk bunu, erkekler ön sevismeyi bilmiyorlar. Daha kötüsü bilmediklerini de bilmiyorlar. Bu yuzden cekinmeden soylemek lazim. Şöyle yapmalisin, boyle etmelisin, şu daha cok hoşuma gidiyor vs vs diye yonlendirmek lazim. Zannediyorlar ki 2 öp, 3 dokun hoopp gelsin libidolar gitsin orgazmlar. Oyle bir dünya yok. Cabalayacak. Ogrenene kadar deneyecek. Mutlu bir cinsel hayat bence cok onemli. Bunun icin her iki taraf da cabalamali. Herkes taleplerini açıkça dile getirmeli.
Benim söylememle vucuduma dokununca anlamı kalmıyor işte o hissi yakalayamıyorum.

Kadınlar da bilmiyor. Önsevişme erkeğe ait gibi bi yargı var. Biz yatalım beyler çalışsın mantığı yaş. Adam da hep aynı hareketleri yapa yapa sıkılır tabi sonuca ulaşmak ister. Ekşın lazım :D

Kadınlar da bilmiyor. Önsevişme erkeğe ait gibi bi yargı var. Biz yatalım beyler çalışsın mantığı yaş. Adam da hep aynı hareketleri yapa yapa sıkılır tabi sonuca ulaşmak ister. Ekşın lazım :KK70:
Valla ben her türlü eksini uyguladim vucudunda ama esimde tık yok hazır yoldan devam ediyor:D

Back
X