İlişkiye girme sıklıgınız?

Canım valla çok alınırlar. Erken bosalma erkeklerin korkulu rüyası ve eşimin dediğine göre intihar sebebiymiş , sen düşün artık! Kendinlerini aciz görürler.
Kız valla korktum şimdi hatta eşime karşı mahcup hissettim ben öyle dediğimde durgunlasiyordu ama öyle deme diye sikaytte bulunmadı hiç ondan çok espiriyle karışık çok laf soktum. Bidaha deneyim bari

Benim eşim on sevismeyi kendisinde uygulamami çok sever :)

Oyle tabii. Benciller iste. Kadin zevk almaz kafasi bir de. Cinsel iliski erkek icin yapılır zihniyeti. Halbuki sevismek karsilikli yapilan bir eylemdir. Hem zevk almayi seveceksin hem de zevk vermeyi seveceksin. Yoksa mutsuz cinsel hayatlar ortaya çıkıyor.

Baslarda yakalayamazsiniz da bir sure sonra ogrenince yakalarsiniz. Daha once cinsel deneyimi olmadiysa sevismeyi nasil ogrenecek ki? Siz yonlendireceksiniz iste.
evet bu kesinlikle doğru. Benim en çok hoşlandığım yeri ne bilsin kocam. Başlarda yönlendirmeyle sonraları kendiliğinden buluyolar. Her şey aşama aşama öyle armıt biş avzuma düş olmuyo bu işler konu sahibii:D

evet bu kesinlikle doğru. Benim en çok hoşlandığım yeri ne bilsin kocam. Başlarda yönlendirmeyle sonraları kendiliğinden buluyolar. Her şey aşama aşama öyle armıt biş avzuma düş olmuyo bu işler konu sahibii:KK70:
Valla çok söyledim suramida op buramida op dedigimde 1 2 dakika uyguluyo sonra bırakıp yoluna devam ediyor :D

Kız valla korktum şimdi hatta eşime karşı mahcup hissettim ben öyle dediğimde durgunlasiyordu ama öyle deme diye sikaytte bulunmadı hiç ondan çok espiriyle karışık çok laf soktum. Bidaha deneyim bari
Dikkat et canım. Asla kötüydü diye İmma da bulunma aksine çok iyisin de. Bidahakine söyle yapsak daha iyi olur diye diye İnan' ki cozersin olayi

Yarım saat öpüşsem kocamdan sıkılırım kız. O kadar romantizm beni bozar.
Yani öpüşen de öpüşür, dahil de eder, 90 dk içine de sayarsa sayar.
Şimdi salt erkeklerden de performans bekleyince olmuyor, o zaman tabiysi yarım saatin üzerini görmek zor olur.
Gangstar Dümenle cinsel irdelemeler saatine hoş geldiniz. :/
Sanki guiness rekorlar kitabına girecekler :sampiyon:

evet bu kesinlikle doğru. Benim en çok hoşlandığım yeri ne bilsin kocam. Başlarda yönlendirmeyle sonraları kendiliğinden buluyolar. Her şey aşama aşama öyle armıt biş avzuma düş olmuyo bu işler konu sahibii:KK70:

Evet hele bir de her iki tarafın da daha once deneyimi olmadiysa çift kör sevişmeler yaşanıyor. Ben kendimi bile tam anlamiyla eşim dokundukça tanidim, o nerden bilsin :deli:

Merhaba hanımlar ben 1 senelik evliyim. Eşim çok üstüme düşer işten gelir gelmez beni çok özlediğini söyler sarılır öper bunu gün içersinde sık sık tekrarlar. Fakat birkaç defa farklı sitelere baktığını gördüm ve bidaha yapmayacağını söyledi. Sorun ne derseniz cinsellik konusunda 2 günde bir hep ben yaklasirim hatta kendisine de bu konuda şikayetçi olduğumu söyledim. 1 hafta 10 gün yaklaşmasam yaklasmiyor ayrıca on sevisme olmuyor beni tatmin edici seylerde bulunmuyor mesala hep yanağımdan öper dudağımdan opmez. Dişlerimi de temiz tutuyorum. İliskimiz 10 dk sürüyor erken boşalma yasiyor . Bende kendimi hiç ağırdan almıyorum sanki benm yaklasmami bekliyormuş gibi. Sizde durumlar nasıl benmi cok abrtiyorum . ?
fake olduğunu düşünüyorum.yemezler Murtaza abi

10 dk ne yaahuuu bu sogukta dus almaya degmez :D

Cok ilginc ya gercekten... birbirini seven iki insan nasil opusmez Nasil... nasilll... ozeleee giriyor bukadar yeter:KK53:

Konu sahibi acikcasi boyle bir iliski yasasam kocamin sadece bosalmak icin beni kullandigini dusunur ve iliskimi gozden gecirirdim.
Sacma yani

fake filan değil bu kaçıncı konusu kadının. Önyargılı olmayın bu kadar..
Kızlar vallahi fake değilim aklınızda şüphe olusmasin biliyorum böyle kadın guruplara dadanan sapkın çok erkek vardır. Ama daha öncesindede konularim var ve ilk defa cinsellikle ilgili konu açtım

10 dk ne yaahuuu bu sogukta dus almaya degmez :KK70:

Cok ilginc ya gercekten... birbirini seven iki insan nasil opusmez Nasil... nasilll... ozeleee giriyor bukadar yeter:KK53:

Konu sahibi acikcasi boyle bir iliski yasasam kocamin sadece bosalmak icin beni kullandigini dusunur ve iliskimi gozden gecirirdim.
Sacma yani
Valla nisanliyken sırf öpüşerek bosaliyordu diğer yerlerim onun için ulasilmazdi tabi ama şimdi kendi isteğiyle toplasan 5 kere opusmemistir ondada uzun süre ilişkiye girnezsek

Bir araştırma görmüştüm şimdi sallıyor gibi olmasın da internetten araştırmaya üşendim şimdi , zaten Türkiye erkekleri en erken boşalan erkekler sıralamasında 3. müymüş neymiş.Hatta yabancı bir filmde bile vardı , yan odadan yatak sesi geliyo , adam eşine diyor ki Türk onlar şimdi biter zaten diyor. :KK45::KK45: Bunlar hep Ameriganın oyunları. :KK6::KK6: Bir de erken boşalıyorsun deme eşine denmiş de adama aslansın kaplansın diye gaz verirse de farkına varmaz ki adam eşinin isteklerinin.Harika sevişiyorum zanneder ve hiçbir şeyi çözmeye çalışmaz.Nasıl çözülücek sorunlar söylemeden?

Back
X