• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkiye girmek istiyorum

abinin arkadasinin dedigi laflara bak
insanlarda eskiden onur haysiyet olurdu arkadasinin kiz kardesiyle sevgili olmaya calisirdi ki bu diretk fuckbudy olmak istiyor. keske abine gostersen mesajlarını da pisman etsen
Hayırlı bişey olsa arkadaşının kıymetlisine bu gözle bakmaz. Keşke bir şekilde konu sahibinin abisi de bu namussuzun kumaşından anlasa sokağa bile sokmasa.

Abim beni döver ve okuldan alır o riske giremem çünkü mesajlarda karşılık verdim
e seni dovecek okuldan alacak korktugun bir abin varsa onun cevresiyle isin ne? ne malum seni tehdit edip ayrilmak istesen de seninle birlikte olmayacagi? ne malum santajla seni baskasina satmayacagi?

e seni dovecek okuldan alacak korktugun bir abin varsa onun cevresiyle isin ne? ne malum seni tehdit edip ayrilmak istesen de seninle birlikte olmayacagi? ne malum santajla seni baskasina satmayacagi?
Yapsa 3 yıldır yapardı icraate dökmediğin sürece öyle birisi değil

Evet öyle bu arada uzaktan selam bile vermezdi gülümserdi
Tamam sanal ilişki işte bu. Uzaktan gülümsemek dışında hiçbir etkileşiminiz yok. Sadece sanaldan konuşuyosunuz.

Yani ciddi ciddi sadece sanaldan konuştuğun ve abinin arkadaşı olan, eve çağırmak dışında hiçbir görüşme girişimi olmayan şu abazana versem mi diye konu açmışsın.

Arkadaşım sen daha masturbasyon yapmaya utanmıyor muydun hani yanlış buluyordun ne ara otelde halledelime geldi konu?
Ula bende mi sorun var bilmiyorum şu cümleyi ben duyacağım var ya seni bir hallederim pezo diye bir girişirim gerzek ya nasıl sinir bozucu. Kızımız da hâlâ bununla olsam mı diyor. Böylesine tükürülmez bile.

Ula bende mi sorun var bilmiyorum şu cümleyi ben duyacağım var ya seni bir hallederim pezo diye bir girişirim gerzek ya nasıl sinir bozucu. Kızımız da hâlâ bununla olsam mı diyor. Böylesine tükürülmez bile.
Umudu var çünkü, kendini yaz dizisinde sanıyor.

Okuyunca bi şok olmadım değil ki ben baya bu konuda geniş bir insanım ama yok yani

Ona emin olamıyorum işte,ben zaten akrep burcuyum haritam yoğun su grubuyla dolu.Çok takıntılı birisiyim takarım kesin çocuk bırakırsa bilmiyorum,haftaya geleyim otel tutayım gündüz gezelim içelim akşam otele gidelim halledelim diyor.Ben seni bırakmam gtnden ayrılmam aksine diyor beni mutlu ettin diyor bu da bana hiç inandırıcı gelmiyor ben olduğum için değil artık seks için benimle görüşecek gibi geliyor her türlü fbliğe çıkıyor bu ilişki.
Halledelim derken aradan çıkması gereken bir iş mi bu neyi hallediyo ? Sanki musluk tamiri falan yapıyo halledelim derken

Sırf merakından saçma sapan tiplere kullandırma kendini. Yapmazsan bir şey olmaz ama yaparsan bu tiple pişmanlık yaşayacağın belli. Kendinden tiksinirsin sonra bununla mı beraber oldum ıyyy diye.
Gerçekten öyle olur sürekli bana seni soyundurayım diyoe

Ona emin olamıyorum işte,ben zaten akrep burcuyum haritam yoğun su grubuyla dolu.Çok takıntılı birisiyim takarım kesin çocuk bırakırsa bilmiyorum,haftaya geleyim otel tutayım gündüz gezelim içelim akşam otele gidelim halledelim diyor.Ben seni bırakmam gtnden ayrılmam aksine diyor beni mutlu ettin diyor bu da bana hiç inandırıcı gelmiyor ben olduğum için değil artık seks için benimle görüşecek gibi geliyor her türlü fbliğe çıkıyor bu ilişki.
Çok derdi varsa parayla halletsin
Duygusallığın d si yok nasıl bir ilişki bu

Halledelimden kasti "maksat benim işim görulsun "demek,inandirici gelmiyor cunku inanamamaniz gerekiyor,askerden yeni gelmis dişi olan herseye yükselir cok gözlemledim sonra kendin istedin diyecek ve surekli isteyecek kendi ihtiyaclari icin sizde zaten duygusalmissiniz gelsin bakalim 3 4 seans terapi

Beni biliyorsunuz artık zaten, konuya direkt gireceğim o yüzden 3 yıl önce tanışıp ara ara konuştuğum ama olabildiğince toksik olduğumuz,olursak fb ilişkisine dönecek birisi var bu sene yine döndü ahahahs konuşurken bu sefer ben de ona yükseldiğimi hissettim.İkimiz de istiyoruz ama ben korkuyorum o ise korkma felan diyor ama sizce sağlıklı bir karar mı alırım?Askerden yeni döndü olabildiğince istekli yavaş yapar mı sanmam acır diye korkuyorum birde pişman olurum diye, iyice düşünmem mi lazım yargılayacak olursa yazmasın lütfen çok ciddi soruyorum.
Biriyle bir şeyler yaşamak istiyorsunuz ama bence o kişi bu kişi değil. Hem Allah aşkına dünyada erkek mi bitti abiniz arkadaşıyla böyle bir şey yaşacaksınız? Otele gidelim demesine değinmek bile istemiyorum.

Back
X