- 5 Ocak 2016
- 2.713
- 3.297
- 53
- 36
- Konu Sahibi 26merve2626
-
Beni lisedeki kizlarla karistirmayin lütfen. Anlamiyorsunuz cevrem zaten boyle insan degil sadece toplum niye boyle?
Kafam karıştığı için gercekten biri bilse nasil tepki verir aşağılık diyecek kadar kötü mu bakar diye sormak istedim.
Çünkü bu ülke müslüman bir ülke. Müslümanların dini olan İslam'da evlilik öncesi yaşanan cinsel ilişki zinadır. Zina da büyük günahtır. Bu nedenle toplumu değiştiremezsiniz.Beni lisedeki kizlarla karistirmayin lütfen. Anlamiyorsunuz cevrem zaten boyle insan degil sadece toplum niye boyle?
Kısmen yanlış, dinde zina yasaktır evet. Ama toplumun genelinde kadının cinsel ilişkisi yadırganır. Neden acaba? Din bu kuralları sadece kadınlar için mi koymuş? Sorun din değil, ataerkil toplum yapısı.Çünkü bu ülke müslüman bir ülke. Müslümanların dini olan İslam'da evlilik öncesi yaşanan cinsel ilişki zinadır. Zina da büyük günahtır. Bu nedenle toplumu değiştiremezsiniz.
Çünkü bu ülke müslüman bir ülke. Müslümanların dini olan İslam'da evlilik öncesi yaşanan cinsel ilişki zinadır. Zina da büyük günahtır. Bu nedenle toplumu değiştiremezsiniz.
Söylediklerinize kesinlikle katılıyorum tabiki iki tarafa da haramdır. Ama evrilip çevrilerek erkeklerin göğsünü kabartıp koçum benim moduna sokan ataerkil bir yapı var. Kadına toplum neden böyle bakıyor dediği için yazdım.Kısmen yanlış, dinde zina yasaktır evet. Ama toplumun genelinde kadının cinsel ilişkisi yadırganır. Neden acaba? Din bu kuralları sadece kadınlar için mi koymuş? Sorun din değil, ataerkil toplum yapısı.
Ülkenin laik olduğunu biz de biliyoruz hanımefendi. Toplumun bakış açısı sorulmuş ben de buna cevaben yazdım. Ayrıca bu ülkenin yüzde 90'dan fazlası müslüman olduğuna göre müslüman bir ülke demek çok da yanlış olmaz.ayrıca bu ülke müslüman bi ülke değill burda sadece müslümanlar yaşamıyo burası ''laik''bi ülke . heryerde bu müslüman ülke lafı bi öğrenilemedi ya kaç yorumda daha gördüm yani.
Sana da iyi geceler ergen
Kib liyorum seni.zira senin derdin filan yok
Diinde kadin erkege görevlerini yapmaz ise keyfi olarak erkegin ona yuzune geomicek sekilde vs fiske vurmasinda sakinca yok.
Bunu hangimiz kabul ediyor.
Size kac kere dedim dini boyuta girmeyin kizlar isin icinde cikamayiz.
Benim derdim uzuldugum sey sadece neden bu tur iliski yasayanlara bu gozle bakiliyor. Yanlis kimde bendemi diye.
Diinde kadin erkege görevlerini yapmaz ise keyfi olarak erkegin ona yuzune geomicek sekilde vs fiske vurmasinda sakinca yok.
Böyle bir şeyi hiç duymadım varsa öğrenmek isterim. Toplumun genel bakış açısını din nedeniyle degistiremeyeceginizi söyledim. Kimsenin günahı beni ilgilendirmez sizi de kınamıyorum. Sizin bedeniniz sizin kararınız.Diinde kadin erkege görevlerini yapmaz ise keyfi olarak erkegin ona yuzune geomicek sekilde vs fiske vurmasinda sakinca yok.
Size kac kere dedim dini boyuta girmeyin kizlar isin icinde cikamayiz.
Benim derdim uzuldugum sey sadece neden bu tur iliski yasayanlara bu gozle bakiliyor. Yanlis kimde bendemi diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?