- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
- 158
- Konu Sahibi 26merve2626
-
nasıl olsa sözlüymüşsünüz.. düğün tarihi belli mi? aile arasında mı söz oldu?Kızlar başlık bulmakta zorlandım , ama dert ettiğim şey başlıktaki gibi.
Uzun yıllar süren ilişkim var ve biz sözlümle cinsel anlamda ilişki yaşıyoruz.
Lütfen beni kınamayın. Onunda benimde ilk ilişkimiz bu bakımdan ve çok mutlu birlikteliğimiz var zaten cinsellik bizim için en son şey gezip eğlenmek ve birlikte vakit geçiriyoruz sürekli.
Aslında günah boyutu içimde ayrı bir karanlık ama ona değinmicem şuan.
Beni bıraksa ayrılsam da bunalıma girecek tip değilim rahatım onda da sıkıntı yok.
Ama ara ara aklıma geliyor kendimi kötü hissediyorum sanki aşağalık biri gibi
Sanki insanlar öğrense beni dışlıcak gibi. Anlatamadığım pek çok duygu hissediyorum.
Sizede böyle olduğu oldumu kızlar yaşayan bilen yorum yapabilir mi ?
Koyluden mimar olmaz. Kendini zorlama bence. Yetistigin kultur neyse oyle yogrulursun. Normal goremezsin. Kalbinin derinliginde bi pismanlik hep olur.
Yorumlara baktıkça üzülüyorum
Benim de evlilik dışı seviyeli ilişki yaşayan arkadaşlarım var. 30 yaşında olup da sevgilisiyle cinsellik yaşamayan bana garip geliyor. Evlenmek herkes için mümkün olmayabilir. İlişki seviyeli olduktan sonra bundan doğal bir şey yok. Diyorum ya olmaması tuhaf.
Ayrılırsam sıkıntı yok diyorsun
Ama ayrılmadığın halde sıkıntısını çekiyorsun
Bu ne yaman çelişki okis?
Günah kısmına değinmiyorum demişsin ama seni huzursuz eden de bu kısım sanırım..
Bizim lisede ilişkiye girmeyen kız sayısı azdı açıkçası. Bu ortama göre değişiyor ama yukarda da söylendiği gibi madem öyle seni yadırgamayacak bir çevre edinmelisin
Neden anlamak istemiyorsunuz ki ayrilsam zerre umrumda opmaz olmadi da.
Gunah sevap boyutuna takilmiyom burda sana gunahlarimi anlatıp bunu ispat ederdim neyse.
Lutfen bu iki konuyu gecelim
Ee bekarete önem vermiyorum diyorsunuz toplum baskısı yok diyorsunuz günah olması sorun değil diyorsunuz dert ettiğiniz şey ne o zaman ? Söyleseniz de yardımcı olsakBeni lisedeki kizlarla karistirmayin lütfen. Anlamiyorsunuz cevrem zaten boyle insan degil sadece toplum niye boyle?
Üslubunu bozma, beni de çizgimden kaydırma!
Banane senin günahlarından, kendi cümleni hatırlattım, farklı birşey mi demişim.
Zerre kadar umrunda değilse neyin derdindesin, kendini düzgün ifade et o zaman. Kimse anlamadı derdini, farkında mısın?
Pff banane yaa
Ee bekarete önem vermiyorum diyorsunuz toplum baskısı yok diyorsunuz günah olması sorun değil diyorsunuz dert ettiğiniz şey ne o zaman ? Söyleseniz de yardımcı olsak
Ne değişecek?Kök
Cevremde baski yok diyorum bilinmedigi icin ama bu konulari boyle tartisinca toplum karsi cikiyor ogrenseler neler olur acaba dedim.
Genel olarak umursamayan bir çevreniz varsa, öğrenseler de umursamazlar zaten. Benim çevremde tabii kimse "ay ben seviştim biliyo musun" diye gezmiyor ama herkesin düşüncelerini bildiğimiz için herkesin iyi kötü bir şeyler yaşadığını da biliyoruz ve kimse umursamıyor. Bana ne, ona ne.Kök
Cevremde baski yok diyorum bilinmedigi icin ama bu konulari boyle tartisinca toplum karsi cikiyor ogrenseler neler olur acaba dedim.
toplumun düşüncesi sizin için bu kadar önemliyse, o zaman cinsellik yaşamasaydınızKök
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?