İlişkiyi saklamak ne kadar doğru?

pofudukterlik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2017
618
1.038
113
Arkadaş grubumuzdan ve bir yıla yakındır da arkadaş olduğum biriyle sevgili olduk. Kendisinin isteğiyle bu ilişkimizi herkesten saklıyoruz ama o bunu teklif etmese aynı şeyi ben teklif edecektim zaten. Çünkü arkadaş grubumuzdaki insanlar kesin olmasa da birkaç söylemiyle arkadaştan sevgili olunmasına karşılar. Bir tane arkadaşım siz sevgili olursanız seninle konuşmam çünkü öyle sevgi pıtırcığı halin midemi bulandırır gibi oldukça saçma bir şey bile dedi.

Bana sadece arkadaşlarımız sevgili olursak bize farklı gözle bakarlar eski samimiyet olmaz diye düşündüm o yüzden saklamak istiyorum dedi. Ben de açıkçası halimden memnunum ama illaki açık vereceğiz diye hissediyorum ve o zaman herkesin gözünde yalancı gibi olacağız, yaptığımız ne kadar kolayımıza ve rahatımıza gitse de etik değil ve insanları mı kandırıyoruz diye soruyorum kendime? Arkadaş grubumu kaybetmek, insanların bana farklı bakmasını, üstüne vazife olmadan ilişkimiz hakkında yorum yapmasını istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım, siz olsanız nasıl tavır takınırdınız?

Son düzenleme:
Ergenlik çağındayım doğru. Olay benim insanları kaybetmek istememden çok onların bana bakış açısının değişmesini istememem aslında. Direkt hayatıma karışacak kimse olamaz tabii ki ama böyle mutluyum onları da seviyorum, boşu boşuna sıkıntı yaratmak istemiyorum ve bu bencilce mi bilmiyorum? Bence insanların böyle şeyleri çekinmeden söylemesi asıl çocukça.

Bencilce mi bilmem ama komik... yapmayın böyle şeyler.

Arkadaş kavramımı değişti ben mı uyuyorum biri beni aydınlatsın ne saçma sapan ilişkiler kuruluyor... delirdiniz mı?

ilan edin....aaa tü kaka derlerse de pofudukterlik gruptan ayrildi bildirimine hazirlik yapin

neler geliyor geciyor akrabalari bile eliyoruz yeri geliyor arkadas mi

Haklısınız biz eldeki pirinçten olmayalım hesabı böyle bir karar verdik, çünkü gerçekten güzel vakitler geçirdik ve geçiriyoruz da bu kişilerle kafamız rahat olsun istedik. Ama bende böyle bakacak birileri ise gitmeleri daha doğru zaten diyorum. O yüzden açtım bu konuyu da zaten. Söylemek istiyorum ama olmasa da olur mu acaba dedim çünkü bir şikayetimiz yok bu kimseye söylememe olayından ama çocukça haklısınız. Belki de doğru olanı yapıp lişki sorumluluğuna girmem gerekiyordur artık.

Bizim bir arkadaş grubumuz vardı iş yerinde. İki kişi meğerse 3 aydır sevgili imiş. Ben hiç uyanmamıştım. Duyunca şaşırdım. Birkaç gün çekingenliği devam etti birinin ama sonra hepimiz alıştık.

Ne arkadaş grubuymuş sanırsınız Friends / How i met your mother.

Sevgili olursanız seninle konuşmam nedir , grup içinde oylama mı yapılıyor birisi sevgili edineceği zaman?

Kusura bakmayın çok anlamsız
Yani hepsi böyle düşünmüyor aslında. Biri bu işe tamamen karşı ve durumu sezdiği için başka kişileri örnek gösterip bu durumun etik olmadığını insanlara benimsetti. O kişiyle zaten artık görüşmüyorum.

Mesela iliskiniz super gidiyo evlenmeye karar verdiniz. Arkadaslarinizi gayet malca dusuncelerinden dolayi kaybetmemek icin evlenmeyecek misiniz? Ya da ne zamana kadar bu boyle surecek? Kimse farketmeisn diye bi sure takilip kimse farkrtmeden ayrilacaksiniz heralde. Ne kadar sacma kafalar bunlar ya

Açıkçası hepimiz dağılmaya başladık okulun gelecek seneki programı sebepli, arkadaşlarımla artık eskisi kadar görüşmemeye başlayacağız. Artık eğlenmemeye, eskisi kadar her gün her saat yan yana olmamaya başladığımızda veya uzun ilişki olarak nitelendirmeye başlayıncaya kadar bu saklama işini sürdürme gibi bir planım vardı.

Son düzenleme:
Böyle şeyler derken ? Bilmeyen de ne yapmışsınız sanır. Yaşınıza veriyorum bu düşüncelerinizi zaten büyüdüğünüzde hatırlar gülersiniz

Hayatta saklamam.
Sevgili olduğum kişi sebebiyle bana tavır değiştiren arkadaşı(!) çıtır çıtır yerim.
En fazla ilk farkettikleri an noluyooo falan derler, devam edin herkes baksın işine derim laf kapanır.

Arkadaşlariniz böyle ise neden arkadaşsiniz. Sizi herşeyinizle seven arkadaşlar bulun kendinize . Saklanan ilişkiler tehlikeli gelir bana.siz bilirsiniz yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…