- 15 Ocak 2017
- 618
- 1.038
- 113
- Konu Sahibi pofudukterlik
-
Bencilce mi bilmem ama komik... yapmayın böyle şeyler.Ergenlik çağındayım doğru. Olay benim insanları kaybetmek istememden çok onların bana bakış açısının değişmesini istememem aslında. Direkt hayatıma karışacak kimse olamaz tabii ki ama böyle mutluyum onları da seviyorum ve bu bencilce mi bilmiyorum?
Arkadaş kavramımı değişti ben mı uyuyorum biri beni aydınlatsın ne saçma sapan ilişkiler kuruluyor... delirdiniz mı?Arkadaş grubumuzdan ve bir yıla yakındır da arkadaş olduğum biriyle sevgili olduk. Kendisinin isteğiyle bu ilişkimizi herkesten saklıyoruz ama o bunu teklif etmese aynı şeyi ben teklif edecektim zaten. Çünkü arkadaş grubumuzdaki insanlar kesin olmasa da birkaç söylemiyle arkadaştan sevgili olunmasına karşılar. Bir tane arkadaşım siz sevgili olursanız seninle konuşmam çünkü öyle sevgi pıtırcığı halin midemi bulandırır bile dedi.
Bana sadece arkadaşlarımız sevgili olursak bize farklı gözle bakarlar eski samimiyet olmaz diye düşündüm o yüzden saklamak istiyorum dedi. Ben de açıkçası halimden memnunum ama illaki açık vereceğiz diye hissediyorum ve o zaman herkesin gözünde yalancı gibi olacağız, yaptığımız ne kadar kolayımıza ve rahatımıza gitse de etik değil ve insanları mı kandırıyoruz diye soruyorum kendime? Arkadaş grubumu kaybetmek, insanların bana farklı bakmasını, üstüne vazife olmadan ilişkimiz hakkında yorum yapmasını istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım, siz olsanız nasıl tavır takınırdınız?
tam ben soracaktım :)yaşınız kaç ? ergenlik çağında olmalısınız herhalde aksini düşünemedim
hepimize saçma geldiyse demekkitam ben soracaktım :)
Yani hepsi böyle düşünmüyor aslında. Biri bu işe tamamen karşı ve durumu sezdiği için başka kişileri örnek gösterip bu durumun etik olmadığını insanlara benimsetti. O kişiyle zaten artık görüşmüyorum.Ne arkadaş grubuymuş sanırsınız Friends / How i met your mother.
Sevgili olursanız seninle konuşmam nedir , grup içinde oylama mı yapılıyor birisi sevgili edineceği zaman?
Kusura bakmayın çok anlamsız
Açıkçası hepimiz dağılmaya başladık okulun gelecek seneki programı sebepli, arkadaşlarımla artık eskisi kadar görüşmemeye başlayacağız. Artık eğlenmemeye, eskisi kadar her gün her saat yan yana olmamaya başladığımızda veya uzun ilişki olarak nitelendirmeye başlayıncaya kadar bu saklama işini sürdürme gibi bir planım vardı.Mesela iliskiniz super gidiyo evlenmeye karar verdiniz. Arkadaslarinizi gayet malca dusuncelerinden dolayi kaybetmemek icin evlenmeyecek misiniz? Ya da ne zamana kadar bu boyle surecek? Kimse farketmeisn diye bi sure takilip kimse farkrtmeden ayrilacaksiniz heralde. Ne kadar sacma kafalar bunlar ya
Böyle şeyler derken ? Bilmeyen de ne yapmışsınız sanır. Yaşınıza veriyorum bu düşüncelerinizi zaten büyüdüğünüzde hatırlar gülersinizErgenlik çağındayım doğru. Olay benim insanları kaybetmek istememden çok onların bana bakış açısının değişmesini istememem aslında. Direkt hayatıma karışacak kimse olamaz tabii ki ama böyle mutluyum onları da seviyorum, boşu boşuna sıkıntı yaratmak istemiyorum ve bu bencilce mi bilmiyorum? Bence insanların böyle şeyleri çekinmeden söylemesi asıl çocukça.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?