İlk 1 sene olmazsa olmaz Eşyalar

Söylediklerinizi dikkate alicam, zaten fazla buyuk kiyafet almak istemiyorum..
Aldıgim zıbinlarida cogaltim, tulum daha almadim. 0 -3 ay kac tulum almak lazim.

Aynen benimde kv yıkar ilk zamanlar.
Ben 10 tane aldim ama soyle bisey var bizim burda pazarda inanilmaz guzel pamuklu tulumlar vardi tanesi 5 liradan ihrac fazlasi onlari aldim renk renk o kadar rahat ettim mali o kadar iyi ciktiki aynen yikadim sakladim ikinci bebek icin:)tulum cok rahat oluyo iki parca giydirmektense.3-4 tane almani tavsiye ederim

Tulumlarda hemen kuculuyor diyorlar, artik denerek görecez..

Ne alirsan al hicbiseyi aylarca zaten giydiremiceksin ama bi yeni dogan icin sn rahat sey tulum bu tabi benim fikrim sizde aynen dediginiz gibi deneyerek ogreniceksiniz:)

Ayakli pijema ve tulum için öyle diyolar ama tabi alacam yani, ayakli pijemada aldim yani. elbet tuluda alicam beli acilmaz usutmez bebem.

Canim benbir tek bakim mslzemelerini almadimve kendim icin gecelk almadim bebegimin esyslari hazir sayilir tulum kolsuz biraz fazla ama olsun takimlarda aldik yeter gibi geldi bana

ben de dün biberon alcaktım ablam aldırmadı, doğduktan sonra gerek olursa alırsın diye. inş öyle olur gerek olmaz biberona, emziği de almadım bebeğin durumuna göre alacağım. dediğin gibi hediyeler genelde takım geliyor. ilk ayları almamız gerek. benim ablamın da ikiz bebekleri vardı, az da olsa tecrübeli oluyor insan

Yerim o 30 haftaligi:)saglikla gelsin ins.ilk gunler biberona ihtiyac olsa bile sakin moral bozmuyoruz benim ilk 2 gun sutum gelmedi olabiliyo boyle seyler.bebeginize konstantre olun bol bol kucaginiza alin sevin koklayin aman kucaga alisir diye dusunmeyin dunyaya sizinle alisicak bebeginizi beslemeyi ve sutunuzun agzindan tasacak kadar cok oldugunu hayal edin:)

ay inş cnm, böyle hayal etmek güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…