İlk 3 ay kaç kilo aldınız

Ben ilk hamileleiğimden önce 8-10 kilo vermiştim. O 8-10 kiloyu ilk trimesterda aldım. Hem de hiç öyle abartı yemiyordum. Pilatese diğerleri geliyordu, kahvaltıdan geldik bir ekmek yedik diyorlardı, ben haşlanmış yumurta-peynir yemiş oluyordum ama onlar dal ben odun :)) yapı meselesi bence. Bu arada hamileliklerimde şeker yüklemesi yaptırdım, çıkmadı.

1 kiloya yakın verdim 16 17. Haftadan sonra almaya başladım o da 2 kilo toplamda. Değişiyo kilom 22. Haftam

İlk üç ayda kaç kilo aldınız
Hiç almadım aksine 1-2 kilo vermiştim.
20.haftadan sonra kilo alımı başladı. Toplamda 12 kilo aldım.
Zaten normal olanı 20 den sonra almak. İlk başlarda aldığınız kilo size kalıyor gebelikle alakası yok. Ye ye,sen iki canlısın diyenlere aldanmayın hızlı kilo almak da zaten gebelik şekerini tetikler ya da gebelik şekeri yüzünden alırsınız,birbiriyle bağlantılı.

Bende 11. Haftadayım 58 ile hamile kaldım kilo almamışım bugün tartıldım 58
Düzgün beslen gerisş önemli değil bende gebelik şekeri var mecburen yemiyorum. Hamileyken ekstra dikkat lazım daha ağzıma abur cubur sürmedim ya bir yerde bakıyorum pizza cips gömenler

Düzgün beslen gerisş önemli değil bende gebelik şekeri var mecburen yemiyorum. Hamileyken ekstra dikkat lazım daha ağzıma abur cubur sürmedim ya bir yerde bakıyorum pizza cips gömenler
Benim 3. Hamileliğim ilkinde 8 diğerinde 10 kg almıştım sağlıklı beslenerek

49 kilo ile hamile olduğumu öğrendim 51 kiloya çıktım 13/14. haftada iştahım kapandı bulantı koku hassasiyeti vs yok şuan 16+1 im 48 kiloyum

herkes mükemmel vaziyette maşallah :) ben ilk üç ayda 5 kilo aldım, şuan 26.haftadayım toplam 10 kiloyla devam ediyorum çok takılma yani. İlk üç ay benim mide bulantımı bir tek yemek yemek bastırıyordu her şeyden fazla fazla yedim o kilo kendime gitti. 20.haftadan sonra aldığının çoğu da fizyolojik, gebeliğe bağlı olacak zaten. Ne kadar iyi beslenebilirsen o kadar iyi ama çok da idealist olmamak lazım. Hormonlar tavan sonuçta. Bazısı 5 kilo aldım der şişer inanmazsın bazısı da 10 kilo alır göbeği 24.haftada yeni çıkar. Herkesin vücut yapısı farklı. Ödemin de olabilir bunların hepsi yüzde yüz yağ diye bir kaide yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…