ilk 3 kisiye fal bakacagim :)

ccereen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2011
89
21
98
Arkadaslar kendi capimda cogunlukla olumlu tepkiler aldigim bir fal merakim var.ilk 3 kisiye fal bakacagim.sizinde tepkilerinizi bekliyorum.yalniz kahve fincaninin fotosunu cekerken kulp kismi saat 12 hizasinda olup,saat yonunde cekerseniz yorumlamam acisindan iyi olur.gelsin fallar.yarin yorumlari atarim.iyi geceler.

Sazanlama daliyorum :) 27 yasinda balik burcuyum yorumlari merakla beklerim :) 1.webp 2.webp 3.webp 4.webp 5.webp 6.webp

Ben denek olabilirim. Kontenjan doldu mu bilmiyorum ama gönüllüyüm :KK31:

2014-09-08 15.38.58.webp
2014-09-08 15.39.18.webp
2014-09-08 15.38.58.webp
2014-09-08 15.39.18.webp
2014-09-08 15.39.47.webp
2014-09-08 15.39.18.webp
2014-09-08 15.38.58.webp
2014-09-08 15.39.18.webp

ilk 3 teyim dimi panik oldum (:

Eklentiler

• 2014-09-08 15.39.39.webp
    2014-09-08 15.39.39.webp
    67,2 KB · Görüntüleme: 80
  • 2014-09-08 15.38.24.webp
    2014-09-08 15.38.24.webp
    91,4 KB · Görüntüleme: 82
Beni de listene ekleyebilmen mümkün mü? Çok ihtiyacım var. Fincanımı gördün mü ne kadar ihtiyacım olduğunu göreceksin. :(

Eklentiler

• 20140906_222243.webp
    20140906_222243.webp
    194,9 KB · Görüntüleme: 67
  • 20140906_222252.webp
    20140906_222252.webp
    134,5 KB · Görüntüleme: 67
  • 20140906_222301.webp
    20140906_222301.webp
    154,6 KB · Görüntüleme: 79
  • 20140906_222308.webp
    20140906_222308.webp
    158 KB · Görüntüleme: 82
  • 20140906_222352.webp
    20140906_222352.webp
    318,5 KB · Görüntüleme: 70
gönül 323 dahil bakacağım arkadaşlar ama daha fazlası olmaz :) başka zamana. sırayla yorumluyorum fallarınızı.

miss cherry blossom arkadaşım;
bir vakte kadar göbek bölgesi geniş,bacakları üst kısmına göre daha zayıf olan kısa saçlı bir bayanla karşılıklı bir konuşman olacak. bayan sahip olduğu küçük bir kısmeti seninle paylaşacak. ayrıca çok kısa süre içerisinde biri ile bir bütün oluyorsun. bir olay karşısında adeta bir yumak gibi birbirinize sıkı sıkıya sarılıyorsunuz. çene kısmı etli bir insandan kısa süre içerisinde gelecek çok güzel bir kısmetin, hayatında yenilik sağlayacak bir değişikliğin var. elini kolunu her yere uzatan G harfinde biri çıkmış. L harfinde bir erkekle karşılıklı bir konuşman olacak. bu kişi kendisi ile alakalı dert, sıkıntı vs. seninle paylaşacak. K harfinde biri ile 2 vakte kadar tutkulu bir aşk yaşayacaksın. yada yaşıyorsan ilişkiniz daha da perçinlenecek. çevrende dedikodunu yapan, her yaptığını kıskanan çok insan var. 4 vakit sonra hiç beklemediğin, planlamadığın bir yola gideceksin. herşey çok güzel olacak. 5-6 vakit sonrasında bir bebek haberi alacaksın. bu haberden sonra gireceğin kalabalık eğlenceli güzel bir ortam var. insanların küçük laflarına takılma, amaç seni huzursuz etmek zaten. E harfinde burnunu her işe sokan bir adam var. adamın tipi direk dikdörtgen :) kısa ve dikdörtgen :) sürekli gülen bi tip. kötü nietli değil, burnunu sokması mayasından. çok takılma. 7 vakit sonra bir düğün, merasim var. her şey çok güzel olacak .bu merasim sonrası hayatında çok güzel bir dönem açılacak. her şey yolunda gidecek. bütün gözler senin üzerinde. maşallah :) lakin 9 vakit sonra istediğin bir şeye odaklanacaksın. kariyer yada aşama gerektiren bir şey gibi. sallıyorum ev almak vade ile olacak bişe gibi yani. bu isteğinin aşamalarını büyütme gözünde çünkü çok kısa süre içerisinde ne istiyorsan elde edeceksin. sıkılmadan keyifle geçir bu süreci. her şey tıkır tıkır gerçekleşecek. bu basamaklar sonrasında S harfi çıkmış. ferahta ve temiz bir şekilde. Bu S harfi ile alakalı bir yolun var. bu kadar tatlım. umarm mutlu olmuşsundur. fala inanma, falsız da kalma :)

lady lara arkadaşım, falın süper çıkmış lakin çekim kötü.elimden geleni yapacağım :)
göğüsleri vücuduna göre büyük ince boyunlu bir bayan var. bu bayanla çok kısa bir zamanda bir konuşman olacak. inanılmaz kısmetli birisin. 2 vakte kadar çok büyük bir kısmetin var. üstüne uzun bir yola çıkıyorsun ve yol sonrasında aynı büyüklükte başka bir kısmet seni bekliyor. maşallah, balıkların bol olsun :) 3 vakit sonra çocukça bir olay yüzünden sorun yaşadığın biri senden af dileyecek. boynu bükük karşına gelecek. bu kişi çocuk gibi. iyi nietli, saf. bu çocuk akıllı kişinin çevresinde 4 kişi var. onların etkisi ile bazı şeyleri bilinçsizce yapıyor. ayrıca bu kişi her kimse tepesinde, annesi sanırım, saçları en fazla omuzlarında dalgalı kabarık saçlı, iri gözlü, toplu bir bayan var. bu bayan sürekli hayatına karışıyor bu insanın. seni de etkileyen bu ekip :) 6 vakit sonra gelecek bir çiçek yada hediye misali ile bir kişi ile yakınlaşmanız olacak. 9 vakit sonra istediğin şey o kadar hızlı bir şekilde gerçekleşecek ki, sen bile inanamayacaksın. iki ayağını pabuca sokacak. gelinlik gibi bir elbise giyinmiş biri var 9 vakit sonra. inanılmaz kısmetlisin. bu merasimden sonra gözler daha da üstüne çevrilecek. evli değilsen sen gelin oluyorsun. evli isen de gireceğin bu nişan vb. ortamı ve sonrasında ilgiler senin üzerine kayacak. insanlar tarafından sevilen fakat çekilemeyen bir tipsin. sahip oldukların kıskanılıyor. bırak kıskansınlar :) 10 vakit sonra bir seyahatin ve bu seyahatte gemi vb. bir yolculuk yaşayacaksın. her şey çok keyifli. seyahat sonrasında bir erkek seninle kendi ile alakalı sıkıntıları paylaşacak. sıkıntısı ise yine o erkeğin sırtına yük olan çevresindeki başka bir erkekle alakalı olacak.10 vakit sonrasında gelinlik çıkmış. sen veya başkası bir gelinlik giyor. gelinlik giyen her kimse çok kısmetli.gideceği evde çok mutlu olacak. maşallah kısmetleri gelinliğin eteklerine dizilmiş. süreç içerisinde sıkıntılar olsa da gelinlik ve sonrası o kadar güzel ki. ve hemen peşine bu kişi hamile kalacak.hiç vakit kaybetmeden :)
fala inanma, falsız da kalma :)

lady lara arkadaşım, falın süper çıkmış lakin çekim kötü.elimden geleni yapacağım :)
göğüsleri vücuduna göre büyük ince boyunlu bir bayan var. bu bayanla çok kısa bir zamanda bir konuşman olacak. inanılmaz kısmetli birisin. 2 vakte kadar çok büyük bir kısmetin var. üstüne uzun bir yola çıkıyorsun ve yol sonrasında aynı büyüklükte başka bir kısmet seni bekliyor. maşallah, balıkların bol olsun :) 3 vakit sonra çocukça bir olay yüzünden sorun yaşadığın biri senden af dileyecek. boynu bükük karşına gelecek. bu kişi çocuk gibi. iyi nietli, saf. bu çocuk akıllı kişinin çevresinde 4 kişi var. onların etkisi ile bazı şeyleri bilinçsizce yapıyor. ayrıca bu kişi her kimse tepesinde, annesi sanırım, saçları en fazla omuzlarında dalgalı kabarık saçlı, iri gözlü, toplu bir bayan var. bu bayan sürekli hayatına karışıyor bu insanın. seni de etkileyen bu ekip :) 6 vakit sonra gelecek bir çiçek yada hediye misali ile bir kişi ile yakınlaşmanız olacak. 9 vakit sonra istediğin şey o kadar hızlı bir şekilde gerçekleşecek ki, sen bile inanamayacaksın. iki ayağını pabuca sokacak. gelinlik gibi bir elbise giyinmiş biri var 9 vakit sonra. inanılmaz kısmetlisin. bu merasimden sonra gözler daha da üstüne çevrilecek. evli değilsen sen gelin oluyorsun. evli isen de gireceğin bu nişan vb. ortamı ve sonrasında ilgiler senin üzerine kayacak. insanlar tarafından sevilen fakat çekilemeyen bir tipsin. sahip oldukların kıskanılıyor. bırak kıskansınlar :) 10 vakit sonra bir seyahatin ve bu seyahatte gemi vb. bir yolculuk yaşayacaksın. her şey çok keyifli. seyahat sonrasında bir erkek seninle kendi ile alakalı sıkıntıları paylaşacak. sıkıntısı ise yine o erkeğin sırtına yük olan çevresindeki başka bir erkekle alakalı olacak.10 vakit sonrasında gelinlik çıkmış. sen veya başkası bir gelinlik giyor. gelinlik giyen her kimse çok kısmetli.gideceği evde çok mutlu olacak. maşallah kısmetleri gelinliğin eteklerine dizilmiş. süreç içerisinde sıkıntılar olsa da gelinlik ve sonrası o kadar güzel ki. ve hemen peşine bu kişi hamile kalacak.hiç vakit kaybetmeden :)
fala inanma, falsız da kalma :)
Canim benim cok tsk ederim yorumladigin icin. Kahveyi aksam icmistim isikta cektigim icin net cikmamis olabilir.
Oyle olumlu guzel seyler soyledin ki icim pir pir etti cikmasa bile bana olumlu yansimasi guzel :) umarim dediklerin olur. Su 3 vakte kadar cevresinin etkiledigi pisman olan kim.acaba eski esim mi merak ettim?

Canim benim cok tsk ederim yorumladigin icin. Kahveyi aksam icmistim isikta cektigim icin net cikmamis olabilir.
Oyle olumlu guzel seyler soyledin ki icim pir pir etti cikmasa bile bana olumlu yansimasi guzel :) umarim dediklerin olur. Su 3 vakte kadar cevresinin etkiledigi pisman olan kim.acaba eski esim mi merak ettim?

Ayric dogru demissin sevenlerim coktur ama cekemeyen daha cok.

Eklentiler

• 021.webp
    021.webp
    167,9 KB · Görüntüleme: 63
  • 024.webp
    024.webp
    179,5 KB · Görüntüleme: 74
  • 027.webp
    027.webp
    70,1 KB · Görüntüleme: 65
  • 029.webp
    029.webp