Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Ilk adım ayakkabısı????

rooa

Guru
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2010
506
254
323
Arkadaşlar, 8 aylık bir kızım var ve sanırım artık ilk adımlarını atacağı ayakkabıyı alma vakti geldi.

Hangi ayakkabıları kullanıyorsunuz, önereceğiniz markalar var mıdır acaba?

Ayakkabı için erken değildir umarım ve birde yazın kapalı ayakkabı da giydiremeyiz değil mi?

Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevineceğim, sevgiler..

yazın ot çöp batmasın diye ucu kapalı ama yanlar açık bir ayakkabı tercih etmelisiniz.bol ve yumuşak olmasının sakıncası yok çünkü çocuklar 3 yaşına kadar yumuşak aykabı giymeli.tekiner ya da polaris olabilir deri olmalı ayakkabı.

teşekkürler.

Bilinen pahalı spor ayakkabılarından almayı düşünmüştüm ilk ama doktorlar önermiyormuş sanırım. Sizin bilginiz var mı bu konuda?

teşekkürler.

Bilinen pahalı spor ayakkabılarından almayı düşünmüştüm ilk ama doktorlar önermiyormuş sanırım. Sizin bilginiz var mı bu konuda?

benim de 8 aylık kızım var ve aynı araştırmanın içersindeyim..uzmanlar tabanı katlanabilen 2 parçalı deri ayakkabıları öneriyormuş..e bebekte indirimde şuan bobux genelde tercih ediliyor..baby&kids in de ilk adımları tabanı yumusakmış..hatta 2. üründe %50 indirim de var

Son düzenleme:

hıı evet şuan bi göz attım. İki parçalı ne demek onu hiç duymamıştım?

Bir yerde okumuştum, çocuk ilk yürümeye başladığında çıplak ayakla olması en iyisiymiş. Annem de bana ayakkabı giydir ki ayağı küçük olsun diyor. Aslında yazın bıraksak çocuğu toprağa basarak büyüse ama nerdee..

evet haklısın, aslında deri patikler de var çorap gibi..bu resmini gönderdiğimin de tabanı çok kalın değil..toprağa basması vücudunu nötrlemesi için de çok iyi kış boyunca yün battaniyler patikler derken elektrik yüklendik durduk :)

İlk adım ayakkabımızı polaristen aldık bakalım.

5 nokta ortopedik, sandalet model bir ayakkabı. rengi filan da güzel. Fiyat 60 lira idi zannedersem.

İlgilenen arkadaşlar bakabilir.

canım ben çok çok araştırdım bebeğim yamuk basmaya başlamıştı endişelendim bende bi çok doktora sordum bebeğimin kendi doktorum turkiyede en güzel ortapedik ayakkabı paqpa dedi kendi sitesi var netten araştır hangi şehirdein bilmiyorum ama ben çanakkalede sadece chicconun mağzasında bulabıldım aldım çokta memnun kaldım çok rahat oğlum

evet bende biliyorum o ayakkabıyı. Ya sanki bizim kızda biraz yamuk basıyor gibi, ama daha tam ayakta bile duramıyorlar ondan mı acaba endişelenmek istemiyorum daha erken diye ama senin bebiş kaç aylıktı bu durumu farkettiğinde?

Herkes ilk adım ayakkabısı ortopedik olmalı diyor ama ortopedik ayyakabıalrın tabanı elle bükülmeyen sert oldukça zor yürümesi olan ve çocuğun ayağının yer ile temasını güçleştirir nitelikte.. Bu konuda çok araştırma yaptım uzmanlar ortopedik ayakkabıların ortopedik rahatszlığı düz taban vs gibi kişişlern kullanması gerektiğini. bebekelrin ise ilk adımalrında yere sağlam basmaları yeri ayaklarıyla kavrayıp yürümelerini daha kolaylaştırıp öğretecek nitelikte patik tabanlı veya ince tabanlı ayakkabıalr olması gerektiğini yazmış. bende bu tarz ayakkabılar kullandım hep ...

ilk adım ayakkabısı ortopedik olmaz anatomik olmalıdır.ortopedik ayakkabılar tabanlı sert ayakkabılardır oysa tabansız hafif çorap gibi olmalı çocuğun ayağını çıplak basma hissi uyandırması lazım .

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…