- 12 Ekim 2017
- 314
- 180
- 18
- 40
- Konu Sahibi nicksizbikims
-
Ya soyle anlatayim normalde bi suredir is yerinde yanyana gidip gelen kisa surede olsa birbirimize ugrayan iki kisiyiz ama ortada bi arkadaslik varsa mimari benim acaba artik kabuguma cekilsem onun adim atmasini sozlede acilnasini mi beklesem diyorumilk adimi sen atma o atsin bence.
Normalde hoslaniyor diyebilecegimiz o kadar cok cumle kurdu o kadar cok davranisi oldu ki ama gecen bi arkadasima soz ettim erkek milleti bi bakmisdin sen yanlis anlamissin der gecer dediSen hareketlerinle belli et. İlk adımı atma ama erkekler bu konuda acımasızlar malesef.
Kendimi yamlis ifade ettim sanirim acilma olarak degilde karsimdaki insanin acilmadini saglamak icin nasil hir yol izleyebilirim seklinde sormak istemistimİlk adımı neden siz atıyorsunuz? Erkek misiniz acaba?
Iyi aksamlar
Iliski tecrubesi yasamamis biri olarak fikirlerinize tecrubelerinize ihtiyacim var bir suredir is yerindeki bir arkadasimin hareketlerinde yakınlık seziyorum ilk basta ilgisi alakasi cok hosuma gidiyordu taki bir kac gun once bir mevzuda tartisincaya kadar ondan sonra yuzunu gormek istemeyecdgimi saniyordum ama sonradan hersey degisti hatta 2 gunde diyebilirim
Bir cok hareketinde hoslaniyor gibi gorunuyor o tarz cumleler kuruyor hareketleri falanda o yonde birkac gun once hayatta uyusmayiz dedigim insana karsi birseyler hisdediyorum ve adım atmak istiyorum fakat isin dogrusu ters tepecek bir harekette bulunmaktanda cekiniyorum ne yapacagimi bilmiyorum ilk adım nasıl atılır iliskilerinizdeki tecrubelerinizle fikir verebilirmisiniz
Aşık degilim ama bi hoslanti var ilk baslaeda fikirlerimiz dusuncelerimuz uyusmyyor gibi geluyordu ama gecen oturup biraz evlilikle alakali konustuk bazi söyledikleri benim fikirlerime cok uyuyorduŞık da değilsen neden onun açılmasını istiyor ve bekliyorsun ki anlamadım?
Anladım.Aşık degilim ama bi hoslanti var ilk baslaeda fikirlerimiz dusuncelerimuz uyusmyyor gibi geluyordu ama gecen oturup biraz evlilikle alakali konustuk bazi söyledikleri benim fikirlerime cok uyuyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?