• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk Adim?

bence kesinlikle kız seni seviyorum senden hoşlanıyorum dememeli
ama çaktırmalı direk söylenmesinden yana değilim ama belli edebilir ki kaçma girişiminde bulunabilsin isteyince hehe
yoksa valla bir tarafları kalkıyor sen de kalakalıyorsun öyle ....
sadece belli edeceksin söylemeyeceksin ben bunu öğrendim tecrübelerimle :KK66:

Mesela soyle mi yapsam. Ona bakiyim goz goze gelince gozlerimi kaciriyim klasik utangac seven kiz tavirlari ? Ama sonra nasil kacicam ki:KK45:

Mesela soyle mi yapsam. Ona bakiyim goz goze gelince gozlerimi kaciriyim klasik utangac seven kiz tavirlari ? Ama sonra nasil kacicam ki:KK45:
bence direk bak gülümse sonra işine dön işinle ilgilen
yok ama dur sen beni dinleme ahahha yahu ben hiç beceremedim ki böyle şeyleri şimdiye dek :KK70::KK70:

bence direk bak gülümse sonra işine dön işinle ilgilen
yok ama dur sen beni dinleme ahahha yahu ben hiç beceremedim ki böyle şeyleri şimdiye dek :KK70::KK70:

Simdiye kadar hep onu yaptim valla pek etkisini goremedim :KK45: gerci benimki benden 1000kat daha cekingen
Ay olsun bende de sifir tecrübe var ama arkadaslarimda benden akil alir :KK48:

Ay cok iyi bi konu olmus yalnızz. İcinde oldugum bi durum. Ben de merak ettim simdi cevapları. İlk adım atalım mı? Sosyal medyadan takip edelim mi atağa gecelim mi:KK53:

Ben bir sefer o aptallığı yapmıştım.Uzun bir mesaj yazmıştım ona seni seviyorum felan diye...
Sonuç??? Cevap yazmadı o mesajıma...Sonrasında bir süre konuşmadık. Arkadaşlığımız da saçma sapan boyutlara gitti,ona olan zaafımı bildiği için bunu kullanmaya çalıştı,kullandı da...Zaten artık görüşmüyorum.İyi ki de görüşmüyorum.
Erkeğin ilk adımı atması daha doğrusu ilk onun bunu söylemesi ya da sevgili olmak istediğini belirtmesi daha iyi oluyor bana kalırsa.
Ayy şimdi o mesajı attığım an aklıma geldi de ne heyecanla beklemiştim onun cevabını :KK57: :KK48:

Ay cok iyi bi konu olmus yalnızz. İcinde oldugum bi durum. Ben de merak ettim simdi cevapları. İlk adım atalım mı? Sosyal medyadan takip edelim mi atağa gecelim mi:KK53:

Ay yok yok sakin sosyal medyadan takip etme bence, cok itici ya. Ama bak tavsiyeler geliyo bakismak var konusmak yok. Goster ama elletme gibi:KK45:

Ben bir sefer o aptallığı yapmıştım.Uzun bir mesaj yazmıştım ona seni seviyorum felan diye...
Sonuç??? Cevap yazmadı o mesajıma...Sonrasında bir süre konuşmadık. Arkadaşlığımız da saçma sapan boyutlara gitti,ona olan zaafımı bildiği için bunu kullanmaya çalıştı,kullandı da...Zaten artık görüşmüyorum.İyi ki de görüşmüyorum.
Erkeğin ilk adımı atması daha doğrusu ilk onun bunu söylemesi ya da sevgili olmak istediğini belirtmesi daha iyi oluyor bana kalırsa.
Ayy şimdi o mesajı attığım an aklıma geldi de ne heyecanla beklemiştim onun cevabını :KK57: :KK48:
ben de yapmıştım 18lerimde eheheh
biri de çıkıp kafama vurmamış kızım napıyorsun sen diye
hayatımın en büyük pişmanlıklarından :KK53:
şimdi tın tabi yolda görsem bakmam :63:

Ay ama o mesaji atmakta buyuk cesaret ister, cok korkunc bence ben okadar cesur olamam bide sonunun boyle hüsran olma ihtimali var aman aman:KK17:

Ay yok yok sakin sosyal medyadan takip etme bence, cok itici ya. Ama bak tavsiyeler geliyo bakismak var konusmak yok. Goster ama elletme gibi:KK45:
Kııız bakışma evresini geçeli çok oldu,artık bakmaktan gözlerim aşındı:KK53:
Bakışmaktan öte nassııı gitçez ablalar beee

Bana göre kadını erkeği yok. Kadın sevdiğini söyleyince kolay lokma, basit, dünden razı falan olmuyor. Ha ben tanımak için ilk adımı atarım şansımı denerim ama direk seni seviyorum, senden hoşlandım da diyemem.
kim içinden ne geliyorsa onu yapmalı. ama karşıdaki kabul etmek evet demek zorunda da değil
peygamber efendimiz sevenler sevdiğine sevdiğini söylesin diyor. hem hz. hatice, efendimize ilk teklif götüren kişidir ..
bu utanılacak bir şey değil, biraz da nasip tabi.

Ahaha :KK45: bende cok bakistim ama gozlerimi kacirmamistim bide bi 1 haftada boyle deneyelim adım yok goz kacirma var :D
Ama baska alternatif bilen varsa soylesin lutfeen, bakismayla olaylar cok yavas ilerliyo ya:KK51:

Bana göre kadını erkeği yok. Kadın sevdiğini söyleyince kolay lokma, basit, dünden razı falan olmuyor. Ha ben tanımak için ilk adımı atarım şansımı denerim ama direk seni seviyorum, senden hoşlandım da diyemem.
kim içinden ne geliyorsa onu yapmalı. ama karşıdaki kabul etmek evet demek zorunda da değil
peygamber efendimiz sevenler sevdiğine sevdiğini söylesin diyor. hem hz. hatice, efendimize ilk teklif götüren kişidir ..
bu utanılacak bir şey değil, biraz da nasip tabi.

Guzel bir ornek olmus ben o sözünü duymamistim hic :)

Ahaha :KK45: bende cok bakistim ama gozlerimi kacirmamistim bide bi 1 haftada boyle deneyelim adım yok goz kacirma var :D
Ama baska alternatif bilen varsa soylesin lutfeen, bakismayla olaylar cok yavas ilerliyo ya:KK51:
Hof işte ondan dedim ben sosyal medyadan takip edeyimmi diye. Böyle ciddi cok yavaso_O

Ay ama o mesaji atmakta buyuk cesaret ister, cok korkunc bence ben okadar cesur olamam bide sonunun boyle hüsran olma ihtimali var aman aman:KK17:
Bir de şey yazmıştım konuşmak istemezsen,benimle arkadaş kalmak istemezsen anlarım felan diye tam bir rezillikti ya...

ben de yapmıştım 18lerimde eheheh
biri de çıkıp kafama vurmamış kızım napıyorsun sen diye
hayatımın en büyük pişmanlıklarından :KK53:
şimdi tın tabi yolda görsem bakmam :63:

Heh aynen arkadaşlarıma sordum atayım mı mesaj ne yapayım diye hepsi gaza getirdi at ya ne olacak bence o da hissediyor sana karşı bir şeyler diye... Gece boyu arkadaşlarımla düşünmüştük ne yazsam filan diye...Şimdi düşünüyorum da vakit kaybıymış ama çok da komikmiş... :rolleyes::rolleyes:

:D ne çok bacı varmış bu durumda olan ya. Bana bir arkadaşım hangi erkek olursa olsun böyle bir konuda istiyorsa gelir konuşur demişti. erkekleri bu kadar çekingen utangaç sanmayın ya hu.

Ben de eskiden birine sormuştum böyle bir niyetin mi var diye itiraf ettirmek istercesine nitekim bana aşk şiirleri yolluyordu sen benim çok iyi bir dostumsun cevabı gelince anladım sorulmaması gerektiğini :63:

Back
X