İlk adımı siz atarmısınız?

akli_karisik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
851
4
96
Adana
onla konuşmak için ve buna benzer şeyleri yapmak için ilk adımı siz atarmısınız?yoksa her zaman ilk adımı onun atmasını mı beklersiniz?

atarım hep atarım hiçte sorun değil hayat bi gün onuda sen adım ben adım attım vakit kaybetmeyelim sevdiğim atar ben atarım fark yapmaz:)

Son düzenleyen: Moderatör:
valla canım benim için ilk adımı kimin atcagı yada atması gerektıgı önemlı diildir..baktım ondan bişi gelmıomu ne beklıcem gider konusurum....her konu için..:)

buna benzer bi konu vardı sanki :uhm: duruma göre değişir demiştim..
%60 ondan beklerim
%40 ben atarım delikafadulden.. ben haksızsam bunun tersi geçerlidir

10 kere aşkım adım attıysa 1 kere ben ancak adım atmışımdır herhalde huyum kurusunaklinialirimsmile
Bazen kendi kendime diyorum bu çocuk beni iyi çekiyo diyekaydirigubbakcemile3

atarım tabii ki attım da. gururlu olmak bazen çok kötü.
iyiki de o ilk adımı atmışım...

ben atmam genelde bilmiyorum ama yapıma ters.. zaten onlaykende tutuğum:):) günaydın msjlarını ondan beklerim o arasın beklerim, o seviyorum demeden bende demem.. saçmalık biliyorum ama ben gurur yaparım bu konuları.. lütfen kimse yanlış anlamasın ama peşinden koşuyor gibi hissederim..

valla bu huy tarz meselesi.iyi mi kötü mü tartışılır ama ben atamam.ben de çok fena inat var.ilk adımı bırak eğer geç saatte aradıysa açmam bile.ertesi güne kadar kavgada etmem.sorunca saat geçti o saaatte konuşasım yoktu açmadım derim.

çoook saçma yersiz ve gereksiz bir gurur yaparım böle şeylerde.. onun tavırlarına göre davranırım.. o da çok kızar.. ben bişeye sinirleniyorum suratım asık oluyor sen hemen üzerine aliniyosun daha da soğuklaşiyosun der.. hep benden bekliyosun diye de sinirlenir.. bana göre davranma der.. sen ilgi göster sen öp sen ara der.. ama asla yapamam.. içimden gelmediğinden de değil ha.. ama o ortamı ısıtsın ben sonrasında kaynatim diye düşünürüm =) o bana adım atsın ben sıcacık olur sevgimi ilgimi hissettiririm ama illa o bi adım atmalı.. aramız kötüyse asla ilk msjı atmıyorum.. o da bi kaç saat atmaz sonra dayanamaz soğuk bi şekilde canım napiyosun yazar.. cvp veririm ama.. elimde değil o adım atmayınca ben atarsam ağirliğim kalmicak sanki.. bi de erkekler biraz zoru seviyor aslında.. yani uğraşmaları lazım bizim için.. bana bu kadar gururlu olma dediği halde napim elimde değil..

Ben atarım ama her zaman değil.ama ilk kez konuşacaksak veya bir şeyi ilk kez yapacaksak asla atmam onun atmasını beklerim

konuşmak değilde, bakışlarımla yada başka bi yöntemle ondan hoşlandıımı gösteririrm opuyorumnanaktan

Sizi çok iyi anlıyorum çünkü ben de öyleyim, gerçekten öyle bir hisse kapılıyor insan...Erkekler ne için var, madem öncülük etmek için varlar ve bizlerden üstünler! ilk adımı da onlar atsın bir zahmet yani...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…