• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk adımı siz atarmısınız?

geçen yıl ortak derslerimizin oldugu,benden hoslandıgını farkettigim ve benm de hosuma giden insana geçenlerde mesaj attım facebooktn.. küçük b iltifattı...konusmanın devamı geldi ondan sonra..görüştük de..yakında sevgilim de olur opuyorumnanaktan sözün özü gerekiyorsa atarım o ilk adımıı

aşkat hiçbir zaman gurur yapmadım çoğu zaman adım attım
ve şimdi ayrıldık
eskiden adım atardım ama şimdi atmam
ben attıkça adımı o kaçtı bende keyfi bilir gidiyorsa gitsinnnn kolaydı gitmek 5 sene oldu
bu ilk gidişide değil ..........
gelir mi bilmem ama adım atmam bundan snr atarım ama geri adım......

aslaaaaaaaaaaaa atmammmmm.. isteyen insan adım atar atmazsa zaten istemiodur....yasakkelime

Son düzenleme:
ben atarim nolcakki;D

ama söyle...onun benimle iletisime gecmesi icin bi zemin hazirlarim....ama hiiic konusmamissak daha önce....ben hic korkmadan utanmadan adim atrim yapim da:..

bu ara çok adım attım
bakalım bi atak bekliyorum ondan çünkü artık atmayacağım
yetti canımaalsanaalsanasmile

Bence en doğrusu 1 sefer atın,2 sefer atın ama 3. sefer bari o atsın.ilk adımı ben attım,2. kezde ben ama artık o atsın istiyordum ve 1-2 gün bişey yapmadım o yaptı (:

duygularıma göre hareket ederim her zaman...
ilk adımı kim atmış önemli değil benim için...

önemli olan adımların her iki taraftan da devamlı geliyor olmaları...

ben atarım...

sevgili olmadan önce de attım, sevgiliyken hoooppp kapısına da dikiliverdim:) evlendikten sonra da adımlar attım...benim için ilişkide gurur sadece iki tarafı incitir başka bir işe yaramıyor...

attığım her adımdan sonra bana 100 adım atıldı...:)) ben bir yaptıysam eşim bin yaptı:))

hiç bekleyemem beklemek için de değerli zamanımı harcayamam:))

PEKı KIZLAR BENDE BıR KONUDA NAPACAMI BıLEMEDıM 1 AY OLDU ÇIKALI,AMA DAHA HıÇ BULUŞMADIK ÖYLE okulda konuştuk(üni.)BENDE BıŞEYLER YAPMAK ıSTıYORUM Bı YERLERE GıTMEK FALAN SıZCE SÖYLEYıMMı,NE DıYıM?YOKSA ONUN SÖYLEMESıNıMı BEKLEYıM????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

bekle bence. O teklif etsin bunu

daha çoooooook beklicem gibi ama böylede olmazki cnm sevgililer gününde bile bişeyler yapmadık bilmiyorum belki mesaj atar bugün ama sanmıyorum benim böyle günleri sevmediğimi biliyor neysede umarım artık bişiler der yanii yoksa böyle gitmez çok sıkıcııı.insan birazda sevgilisiyle vakit geçirmeli....boshayallersmile BUNA UTANGAÇLIKMI DENıR??YOKSA BENDEN Mı KAÇIYOR??

Son düzenleyen: Moderatör:
bu kışıden kışıye değişiyor..yanı nazlanma havalanma vb olgular..

bız teklıf olmadan başladık..bırgun konuşurken pat dıye "sevgilim" dıye hıtap ettım..bende pek cesurum yaw:nazar::1:

neyse..o da dıkkat etttı buna.. " ne yanı?değilmiyız?ne işim olur senınle başka o zaman?" dedim.. o da hadı bır daha desene dedi..deyiş o deyiş,patladı gitti:60::60:

aylar sonra bırgun aklıma geldi.. " AŞKIM arkadaşlar bana soruyor nasıl teklıf ettın dıye..hadı bır edıver "dedım:1: etti:))

olağandı herşey..kasmadım akışına bıraktım..şimdi 2,5 yıl oldu:nazar:asker yolu beklıyorum:72:
gelsin kütüğüme alacağım:4: :1:

haa bu arada..sanmayın kı evlilik teklıfınıde ben yapacağım..

aramızda kalsın ama sıra onda..pusuya yattım..şşhh:60:

ilk adım dediğin nedir ki gülüm dicem :D:D dertli dertli bir giriş yapıcam :52:
tabi ki şaka bir yana uzun süre bir ilişki içinse bu söylenen ilk adım elbette ilk adımları atarım. çünkü bu karşıdaki için senin ne kadar öncü ruhlu olduğunu görmesini sağlar ve ona farklı gelirsin. Çünkü malumunuz kızlar genelde herşeyde çekingen olur. Oysa sevdiceğine karşı elden geldikçe girişken olmalı :34:

merhaba kizlar, benimde üniversitede hoslandigim biri var.. (ayni bölümdeyiz) hep göz göze geliyoruz.. ama o benden hoslaniyomu bunu nerden anlarim bilmiyorum ???? sizlere ihtiyacim var bu konudaa :14:
(zaten bugun feci kiskandim onuu..:(( offf )

ilk adımı ben attım, korkulacak bir şey değil :) üniversitede çok hoşlanıyordum, 1 ay dayanabildim söylemeden, sonra söyledim gitti, içinizde kalacağınıza söyleyin gitsin rahatlıyorsunuz..sonucuna gelince başta nazikçe hayır dedi başka birinden hoşlanıyomuş falan filan, eywallah dedim ama unutmak ne mümkün, araya yaz tatili girdi o sırada başka biriyle çıktığını duydum tatil dönüşü ayrıldıklarını öğrendim ve biz yakınlaşmaya başladık, en sonunda inadını bıraktı, 2006 senesinde başladı ilişkimiz, şu anda 9 aylık evliyiz:)

bende lisede bana sürekli bakıp bakıp gülümseyen birine ilk adımımı atmıştım:69: bana dediki bir çok kız zaten benden hoşlanır bende bunu bilirim ama sana karşı ilgim yok:36: ama benim ona ilgim vardı çok beğeniyordum:31: neyse bu ilk adımdan sonra kimseye adım atmadım bana adım atanlardanda uzun süre koşar adım kaçtım:57::95:

Back
X