• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk adm kim atti? erkeiniz size nasl ald ??

ilk yorum benden gelsin.eşimle tanıştık akşam bir nişanda.dans ettik falan.sonra sabaha karşı bana msj attı buluşalım falan dedi.ertsi gün de bir sarıldı bırakmadı işte o gün bugün,evliyiz ,3 senemiz bitecek,bir de hamileyim :))) eşimi çok seviyorum.biz fazla beklemedik kısa sürede evlendik :))

valla benimki sabirsiz heriftir
pattadanak diye beni duraga biraktiginda soyledi
sok olmustum.
saka mi yapiyosun be demistim.
o derece beklemedigim biseydi.
olmaz olmaz hayatta olmazlardan oldu bzim iliski.

bizim durumlar karışık valla msjda sölendi aslında ikimizde hoşlandıgımızı biliorduk bekliorduk ama ...
soradan bendende bi atak ondanda bi atak oldu ve açıldık msjda...
sora yazmıştıki bizim için gökyüzündeki yıldızlara bakıorum sende baksana vee ogndden sora
hayatım degişti onunla.
şuanda asker bekliorum canım SEVGıLıM

ilk yorum benden gelsin.eşimle tanıştık akşam bir nişanda.dans ettik falan.sonra sabaha karşı bana msj attı buluşalım falan dedi.ertsi gün de bir sarıldı bırakmadı işte o gün bugün,evliyiz ,3 senemiz bitecek,bir de hamileyim :))) eşimi çok seviyorum.biz fazla beklemedik kısa sürede evlendik :))

ecem_1912 ne güzel kisacik ama insani gülümseten bi hikayen varmis .. :)) bnm hosuma gitti kaydirigubbakcemile3
allah hiç bozmasin .. hep mutlu ol canim ..
Allah hepimizi mutlu etsin Insallah kaydirigubbakcemile5

bizim durumlar karışık valla msjda sölendi aslında ikimizde hoşlandıgımızı biliorduk bekliorduk ama ...
soradan bendende bi atak ondanda bi atak oldu ve açıldık msjda...
sora yazmıştıki bizim için gökyüzündeki yıldızlara bakıorum sende baksana vee ogndden sora
hayatım degişti onunla.
şuanda asker bekliorum canım SEVGİLİM

"Bizim için Gökyüzündeki yildizlara bakiorum" haa supermiisss ... ne guzel .. ;);) yerimseniben
Allah kavustursun canim .. ;)

bizim nasıl oldu kız arkadaslarımla alısverısteydım
arkadaslarımı gordum onlardan bırıydı bu sureklı bana baktı durmadan zıpladı duramadı yerınde, o hafta bır yere daha ıgttık kız arkadası varken bırakmıstı ya da takıldıgı kızdı bılmıyorum ama onu bırakıp tum gece benle oldu dans ettık ki eskı sevgılım asla dans etmezdı benım de ıcımde uhte olmustu :) cok mutlu oldum öptu benı bır de o gece bu gece cıktık o kız da yanımızda üzgundu bılıyorum ama ne yapayım, sımdı ewlı o da mutludur.
:) bız de sevgıılımle kavgalıyız ayrılcaz belkı ama boyle guzel tanısmıstık :)

bizde hoşlanıyoduk ama ben tez canlı bir kız olduğum için öle ilişki oyunlarına pek gelemedim açıkca söledim :D ehehe o da kabul etti çıktık ama sonu kötü bitti. Gene çıksa karşıma hoşlandığım birisi o sölemezse ben sölerim ne kaybedicem ki

bizde hoşlanıyoduk ama ben tez canlı bir kız olduğum için öle ilişki oyunlarına pek gelemedim açıkca söledim :D ehehe o da kabul etti çıktık ama sonu kötü bitti. Gene çıksa karşıma hoşlandığım birisi o sölemezse ben sölerim ne kaybedicem ki

işte yıne sevgılını kaybedıcen o olucak
cıkmak ıyı de sonu kötu olunca bosuna teklıf etmeseymısım dedırtıyolar
ben de genelde ılk teklıfı yapan olurdum

onların oturduğu yere taşınıyorduk
eski evmizle taşındığımız yer çok yakın olduğu için evin büyük kısmını biz kendimiz taşıyorduk
o sırada beni görmüş .......
aradan bir kaç ay geçtikten snr okullar açıldı
aaa bir bakmış aynı lisedeyiz ee ortak arkadaşlarda var
tanıştırdılar önce istemedim
1 hft çıktık daha sonra ayrıldım
8 ay snr mezuniyet gecesinde ben teklif ettim ama sen hemen ayrılıyorsun demişti
bende bu sefer ayrılmıcam demiştim :):):):) ve ayrılmadım o gün bugündür beraberiz
çıkmaya başladığımızda lise bitmişti :)

o çıkma teklif etti belki ama ilk sevdiğimi ben söyledim ilk elini ben tuttum bebeğim benim ya ben yanlış anlarım çekinirim sanmış yerim ben onuŞeniz

hehe Nasil Yaptin bunu Kuzum85 ??? kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben korkarim ilk sevdigimi söylemeye .. karsi tarafin ben sevmiyorum demesinden korkarim ben !!
çekingen mis seninki sırnaşık şey

onların oturduğu yere taşınıyorduk
eski evmizle taşındığımız yer çok yakın olduğu için evin büyük kısmını biz kendimiz taşıyorduk
o sırada beni görmüş .......
aradan bir kaç ay geçtikten snr okullar açıldı
aaa bir bakmış aynı lisedeyiz ee ortak arkadaşlarda var
tanıştırdılar önce istemedim
1 hft çıktık daha sonra ayrıldım
8 ay snr mezuniyet gecesinde ben teklif ettim ama sen hemen ayrılıyorsun demişti
bende bu sefer ayrılmıcam demiştim :):):):) ve ayrılmadım o gün bugündür beraberiz
çıkmaya başladığımızda lise bitmişti :)

IYI Barii , gurur yapip sen benden ayrildin ben seninle daha hayatta çikmam dememis !! :D:D
sırnaşık şeysırnaşık şey

biz benim işle ilgili bir konuda fikir almak için benım onu bulmam şeklinde tanışmıştık ve ne o ne ben böyle bir atakta bulunduk; ama arkadaş olarak iyiydik , sonra o bana bizim çok iyi anlaşabileceğini düşündüğünü benden etkilendiğini söylemişti, sonra ben onu 1 ay felan beklettim sonra elini tuttum öyle başlamıştı
zaten başladığımızda bile deli bir aşk yoktu ama şimdi çok farklı 1,2 saat görmesem özlüyorum

biz benim işle ilgili bir konuda fikir almak için benım onu bulmam şeklinde tanışmıştık ve ne o ne ben böyle bir atakta bulunduk; ama arkadaş olarak iyiydik , sonra o bana bizim çok iyi anlaşabileceğini düşündüğünü benden etkilendiğini söylemişti, sonra ben onu 1 ay felan beklettim sonra elini tuttum öyle başlamıştı
zaten başladığımızda bile deli bir aşk yoktu ama şimdi çok farklı 1,2 saat görmesem özlüyorum

kaydirigubbakcemile3:utangac: Iste BU :D Ask dir NE güzeldir sevdigini özlemek.. birbirlerini çok sevmesi :) opuyorumnanaktan

Ben inatçı olduğum için tel numaramı vermemiştim ilk konuşmalarımızda.
Gmailde konuşuyorduk.Ben iş yerindeydim o evindeydi.(Gece çalışıyordu bir kaç saat uyuyup tüm günü pc başında benimle geçiriyordu.)Biliyor musun senle konuştuktan sonra hayal kurarak uyudum uzun zaman sonra dedi.Bende dedim ki çok ilginç ama o gece bende hayal kurarak uyudum uzun zaman sonra dedim.Sonra sevdiceğim var mısın hayallerimizi gerçekleştirelim ben seninle bir ömür olmak istiyorum dedi.Tabi ben şok.Ne diyeceğimi şaşırdım sonra konuyu değiştirdim.Sonra sevdiceğim askere gitti.Seni seviyorum yazmadı ilkten maillerinde.S.S yada S.G.Ç.S yazardı.Bende gıcıklığına bunlar ne demek die sorardım:D Sonra dayanamadı seni seviyorum hemde çok dedi.Bende ben düşünmüyorum dedim.Çok kötü oldu ama benden hiç vazgeçmedi.Teklifinden 9 ay sonra askerde olduğu için çarşı izninde msn karşılaştık.Resmimi istedi.Neden dedim?Evdekilere göstericem dedi.Sebebi ne dedim?Benim duygularım hiç değişmedi ama biliyorum seni çok zorladım sevgi tek taraflı olmaz dedi.Bende seni seviyorum dedim:) 16 mart 2008 ilişkimiz başladı:) Çok çekti benden çoook
:kedi:

Çok seviyorum ben sevgilimi datlum o benimm iyiki vazgeçmemiş benden iyiki hayatımda ilkim o olmuş ve inşallah son olucak allahın izniyleopuyorumnanaktan

benim liseden arkadaşım onun üniversiteden arkadaşıydı istanbuldan mersine geldi aşkım ünv diplomasını almaya o zaman tanışmıştık zemuszemusbu ogun bana soyadımı fln sormuştu akşam gitti bende gece bi baktım facemde mesaj çok güzelsin allah sahibine bağışlasın diye bende aminn yazmıştım 2 gun gecti facemde bir mesaj daha ben dayanamıorum oraya gelcem konuşmamız lazım numaram bu akşama sahildeki ......... cafede buluşalım diye bende hemen telaşla salkım saçak giyindim gittim baktım oturuo geleceğini düşünmemiştim dedi sevgilin var diye biliodum dedi benim liseden ark ona öle demiş aramızı bozmak için :olmaz:ama sonradan gerceği öğrnince atlayıp gelmiş totoşum konuştuk gezdik eğlendik ve ilk defa bi erkek benim için o kaar yoldan geldi:teselli: ogun başladık ve suanda alttada gördüğünüz gibi evlenmemize az zaman kaldıııŞeniz:asigim::1hug:

ve benim ogun giydiiim salkım saçak kıyafetleri askım çok beğenmiş kendisinde saklıyooo

benim liseden arkadaşım onun üniversiteden arkadaşıydı istanbuldan mersine geldi aşkım ünv diplomasını almaya o zaman tanışmıştık zemuszemusbu ogun bana soyadımı fln sormuştu akşam gitti bende gece bi baktım facemde mesaj çok güzelsin allah sahibine bağışlasın diye bende aminn yazmıştım 2 gun gecti facemde bir mesaj daha ben dayanamıorum oraya gelcem konuşmamız lazım numaram bu akşama sahildeki ......... cafede buluşalım diye bende hemen telaşla salkım saçak giyindim gittim baktım oturuo geleceğini düşünmemiştim dedi sevgilin var diye biliodum dedi benim liseden ark ona öle demiş aramızı bozmak için :olmaz:ama sonradan gerceği öğrnince atlayıp gelmiş totoşum konuştuk gezdik eğlendik ve ilk defa bi erkek benim için o kaar yoldan geldi:teselli: ogun başladık ve suanda alttada gördüğünüz gibi evlenmemize az zaman kaldıııŞeniz:asigim::1hug:

ve benim ogun giydiiim salkım saçak kıyafetleri askım çok beğenmiş kendisinde saklıyooo

çook merak ettim canim ne giymistin o gün ki kiyafetlerin neydi nasldi ?? sırnaşık şeyzemuszemus

çok guzelmıs canım
ne kadar sure çıktınız
evet ımzanı gorunce bende heves ettım

Back
X