- Konu Sahibi esmergirl356
Haydi kizlar buraya bunlari paylasalim.. 
Iliskiniz ILK ADIMLARI Şenizhihoyyyt

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk yorum benden gelsin.eşimle tanıştık akşam bir nişanda.dans ettik falan.sonra sabaha karşı bana msj attı buluşalım falan dedi.ertsi gün de bir sarıldı bırakmadı işte o gün bugün,evliyiz ,3 senemiz bitecek,bir de hamileyim :))) eşimi çok seviyorum.biz fazla beklemedik kısa sürede evlendik :))
bizim durumlar karışık valla msjda sölendi aslında ikimizde hoşlandıgımızı biliorduk bekliorduk ama ...
soradan bendende bi atak ondanda bi atak oldu ve açıldık msjda...
sora yazmıştıki bizim için gökyüzündeki yıldızlara bakıorum sende baksana vee ogndden sora
hayatım degişti onunla.
şuanda asker bekliorum canım SEVGİLİM
bizde hoşlanıyoduk ama ben tez canlı bir kız olduğum için öle ilişki oyunlarına pek gelemedim açıkca söledimehehe o da kabul etti çıktık ama sonu kötü bitti. Gene çıksa karşıma hoşlandığım birisi o sölemezse ben sölerim ne kaybedicem ki
Haydi kizlar buraya bunlari paylasalim..
o çıkma teklif etti belki ama ilk sevdiğimi ben söyledim ilk elini ben tuttum bebeğim benim ya ben yanlış anlarım çekinirim sanmış yerim ben onuŞeniz
onların oturduğu yere taşınıyorduk
eski evmizle taşındığımız yer çok yakın olduğu için evin büyük kısmını biz kendimiz taşıyorduk
o sırada beni görmüş .......
aradan bir kaç ay geçtikten snr okullar açıldı
aaa bir bakmış aynı lisedeyiz ee ortak arkadaşlarda var
tanıştırdılar önce istemedim
1 hft çıktık daha sonra ayrıldım
8 ay snr mezuniyet gecesinde ben teklif ettim ama sen hemen ayrılıyorsun demişti
bende bu sefer ayrılmıcam demiştim :):):):) ve ayrılmadım o gün bugündür beraberiz
çıkmaya başladığımızda lise bitmişti :)
biz benim işle ilgili bir konuda fikir almak için benım onu bulmam şeklinde tanışmıştık ve ne o ne ben böyle bir atakta bulunduk; ama arkadaş olarak iyiydik , sonra o bana bizim çok iyi anlaşabileceğini düşündüğünü benden etkilendiğini söylemişti, sonra ben onu 1 ay felan beklettim sonra elini tuttum öyle başlamıştı
zaten başladığımızda bile deli bir aşk yoktu ama şimdi çok farklı 1,2 saat görmesem özlüyorum
benim liseden arkadaşım onun üniversiteden arkadaşıydı istanbuldan mersine geldi aşkım ünv diplomasını almaya o zaman tanışmıştık zemuszemusbu ogun bana soyadımı fln sormuştu akşam gitti bende gece bi baktım facemde mesaj çok güzelsin allah sahibine bağışlasın diye bende aminn yazmıştım 2 gun gecti facemde bir mesaj daha ben dayanamıorum oraya gelcem konuşmamız lazım numaram bu akşama sahildeki ......... cafede buluşalım diye bende hemen telaşla salkım saçak giyindim gittim baktım oturuo geleceğini düşünmemiştim dedi sevgilin var diye biliodum dedi benim liseden ark ona öle demiş aramızı bozmak içinlmaz:ama sonradan gerceği öğrnince atlayıp gelmiş totoşum konuştuk gezdik eğlendik ve ilk defa bi erkek benim için o kaar yoldan geldi:teselli: ogun başladık ve suanda alttada gördüğünüz gibi evlenmemize az zaman kaldıııŞeniz:asigim::1hug:
ve benim ogun giydiiim salkım saçak kıyafetleri askım çok beğenmiş kendisinde saklıyooo
benim liseden arkadaşım onun üniversiteden arkadaşıydı istanbuldan mersine geldi aşkım ünv diplomasını almaya o zaman tanışmıştık zemuszemusbu ogun bana soyadımı fln sormuştu akşam gitti bende gece bi baktım facemde mesaj çok güzelsin allah sahibine bağışlasın diye bende aminn yazmıştım 2 gun gecti facemde bir mesaj daha ben dayanamıorum oraya gelcem konuşmamız lazım numaram bu akşama sahildeki ......... cafede buluşalım diye bende hemen telaşla salkım saçak giyindim gittim baktım oturuo geleceğini düşünmemiştim dedi sevgilin var diye biliodum dedi benim liseden ark ona öle demiş aramızı bozmak içinlmaz:ama sonradan gerceği öğrnince atlayıp gelmiş totoşum konuştuk gezdik eğlendik ve ilk defa bi erkek benim için o kaar yoldan geldi:teselli: ogun başladık ve suanda alttada gördüğünüz gibi evlenmemize az zaman kaldıııŞeniz:asigim::1hug:
ve benim ogun giydiiim salkım saçak kıyafetleri askım çok beğenmiş kendisinde saklıyooo