• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk adm kim atti? erkeiniz size nasl ald ??

o benim ortaokuldan arkadaşım o zamanlarda bile yanyana otursak sınıftan ooooo sesleri yükselmeye başlardı sonra ortaokul bitti aynı liseye gittik sonrada yollar ayrıldı tam 10 sene sonra ortaokuldan bir arkadaşımla otururken ondan mevzu açıldı nerde acaba diye konuştuk ertesi akşam sanki malum olmuş gibi beni facebookta eklemişti o kadar şaşırmıştım ki o gece baya bi konuştuk msn den sonra yazışmalar telefonlar başladı anılar arada geçen zamanda yaşananlardan konuşa konuşa 3 ay geçti bu 3 ay içerisinde hep bana olan ilgisini belli etti ama ben görmezden geldim konuyu değiştirdim 3 ayın sonunda bir gün çıkıp geldi çok yakın arkadaşımda eşiyle birlikte bana gelmişlerdi içtik eğlendik. o gece açtı bana duygularını ortaokulda hatta lisede utangaçlığından benimle konuşamadığını...
şimdi benim sevgilim 7 aydır hayatımda ve ben çok mutluyum...:asigim::asigim::asigim:

Bizde aynı işyerinde staj yapıyorduk (hey gidi günler heyy)
aradan neredeyse 3 sene geçtikaydirigubbakcemile4
O zamanlar sevgilim çok utangaçtı aynı işyerinde çalışmamıza rağmen
(kalabalık bir yerdi resmi bir kurumdu)Günaydın iyi akşamlar derdik en fazlamirmirmirmir
Ama hep bana bakıyordu ve hep yakalıyordum uzuun bir süre sadece baktı.
O zman duygularım yoğun değildinaniknanik
Baştan ben sadece beğenmiştim.Hoşlantı bile olmamıştı ama arkadaş olarakta benimseyememiştim zaten konuşmuyorduk kiisırnaşık şey
Neyse birgün ikimize aynı iş verildi bunları yapın diye o sıra konuşmaya başladık
bizim utangaç beyimizin dili çözüldü birden:1shok:
Numaramı istemişti verdim ilk 2 hafta falan arkadaş gibi mesajlaşıyorduk ki benimde duygularım yoğunlaşmıştı..
Çıkmaya başladık ama kısa sürdü yasak olduğu için işyerinde konuşamıyorduk yani ilişki yaşamak yasaktı..
dışardada görüşmeye bir türlü davet edememişti beniifisfisfis
Neyse ayrıldık ama hep sevdim ve bir gün tekrar başlarız inşallah diye dualar ettim ve o hala uzaktan kesiyordu :mymeka:
staj bitti işyerini ilk terkeden ben oldum..O günden sonra 3 ay görmedim onu:umursamaz:
Sonra tesadüf ya arkadaşına mailimi vermiş ben bilmiyordum tabii
hatta benim mailimden kardeşim yazışıyordu bende kendi mailinden yazıyor sanıp dalga geçmiştim
okuduğu okul ve oturduğu semt erkek arkadaşımla aynı çıkınca meğer adres benim ve o çocukta kankasıymış 2006'dan beride devam ediyoruz
Durmak yokk yola devamm:lepi:opuyorumnanaktan

hımmm bizde ilk adımı ben attım çünkü cok kalabalık bir ortamda tanıstık napayım kendimi göstermem lazımdı yafff ayy utandım :1closedeyes: neyse o gece öyle gecti birazcık sohbetle falan ertesi gün karsılastıgımızda görüşme kararı aldık ve hızlandırılmıs tura gectik 14.gün evlenme teklif etti ve evleneli 4 sene olmus ben anlamadım

nee acelem varmıs onuda anlamadım şimdi düşününce hadi o bir cahillik etti evlenme teklif etti bende sanki yıllardır o teklifi beklermiş gibi atlamısım aaaaa -tatlicadiarzu-

Bız ınternette tanısmıstık.Telefonlastıgımız zaman ıkıncı telefonla konusmamızda benden etkılendıgını soylemıstı.Sonrada hayatımda ona yer verıp veremıcemı sormustu.Ikı ay cok cektırdım ama sonra he dedım Şeniz

esimle calistigim (staj yaptigim) is yerinin Türkiyede uyguladigi bir proje icin Türkiye ye geldigimde tanistik. birbirimize karsi birseyler hissediyorduk, etkileniyorduk ama benim yurtdisinda okuyor olmam ve onun birakamayacagi bir isi ve ailesiyle ilgili sorunlar oldugundan bitmek zorunda kaldi. senden tek istedigim beni bekle dedi ama arada dedigim gibi sorunlar olmasi onu benim icin onu 'olmayacak' biri yapiyordu ve bekleyemem dedim. ben de o siralar kendime kimbilir kac kisi olmustur hayatinda benim gibi gelip gecici demistim. sonra almanyaya dondum hep bi yanim eksikti, hem cok etkilenmis hem de kullanilmis hissetmistim. uzun bi sure haber alamadim almak da istemedim. aylar sonra bir gun aradi aramizdaki hersey gercekti dedi ve o hafta benim yanima geldi oturduk bazi seyleri konustuk ve bir daha cesaret gosterip tekrar basladik cok sükür bu gunlere kadar geldik.

Kim olduğunu bilmediğim birinden bir mail almıştım. Bir şiir göndermişti. Sonra araştırdım buldum. O beni görmüş ve bu şekilde ulaşmaya çalışmış, sonuç olarak 4 yıldır beraberiz ;)

okulun çıkışında bana her akşam iyi akşamlar derdi benim sınıftan çıkamamı beklerdi sonra bir gün baktım hala toplanıyo ben bu sefer tam iyi akşamlar dicektim beş dakika konuşabilir miyiz dedi tabii ben şok şok şok :1shok: ben zaten çok çekingenimdir neyse tamam dedim çıktık sınıftan dedi ki ben swnden çok hoşlanıyorum eğer senin de duyguların aynıysa benimle çıkar mısın dedi direk konuya girdi yani :roflol: ben de tanbii biraz naz olsun diye ne diyeyim şimdi bilmem ki dedim bi de sonra bana kendi yazdığı şiiiri vermez mi :asigim: hayatımda ilk defa birisi bnm için şiir yazmıştı ve şimdiye kadar gördüğüm en güzel şiirdir opuyorumnanaktan
sonuç: iki gün çocuğa naz yaptıktan sonra evet dedimmm :asigim:

ahh ahh:) aşkımın ben çocukluk aşkıymışım meğer..küçükken aynı yerde otrrdk beraber oyunlar oynardık ben o yaşta olmama rağmen bişiler olduğunu sezerdim:) sonra biz taşındık:( ama aşkım benı tekrar buldu.. şmdide 4. yılımıza giricez allahım bozmasın inş..

bizim ilk karsilasmamiz cok acayipti hic sevmedigim bi kiz arkadasim sayesinde tanistik ona sadece bu konuda cok cok tesekkür ediyorum kirk yilin basi bi ise yaradi...:roflol:neyse bu bni gitmis övmüs ona oda geldi teklif etti bnden yasca cok büyük olmasina ragmen hmn hmn her konuda birbirimizi ii anliyoruz ve bugün tam 450 gün oldu ve onun sayesinde simdi kendime güvenim geldii ve onu coook seviyorummm....askiiim benim yaa ...yerim bn onuyerimseniben

Ay kızlaaaaar benim hikayemi yıllar sonra çözdük sevgilimle.Değişik bişi,gerçi anlatayım da siz karar verin.

Sevgilimin kuzeni benim çocukluk arkadaşım,aynı zamanda da üst komşumuz sınıf arkadaşım vs....Ben daha liseye yeni geçmiştim bi gün geldi bana kuzeninin benden hoşlandığını filan söyledi,ben de hadi yaa falan filan....Yok efendim ama onun tlfu yokmuş ben onlara gidince filan msjlaşırsınız dedi...Neyse bi süre sözüm ona msjlaştık sonra çocuk bana ayrılalım diye haber yollamış ama biz hiiiiiç görüşmedik yüzyüze...Neyse ayrıldık,bitti.Yıllar geçti aradan geçen sene ben bunu face'te buldum ekledim (aklımca affettim çocuğu,ilk adımı atayım belki bişiler olur diye...)Neyse bi süre görüştük kız kardeşi filan evlendi düğüne gittim vs...Bi gece nette bana "sana ümit vermiyorum değil mi" dedi.Resmen dumur oldum yok yaa ne sacmalıyosun filan dedim neyse bayagı bi alındım geri çektim kendimi hiç görüşmedim nette.

Veeeeee bir gün bankada karşılaştık kuzum bana aşık olmuş.(şimdi zaten aşık değil miydi ki diyeceksiniz...)

Aradan zaman geçti sevgilimle çıkmaya başladık ve biz sohbet ettikçe bakıorum benim yıllardır ona aşık olduğumu filan söylüyo....Halbuki iş tam tersi o bana aşık diye biliyom ben de.Neyse çok uzattım affedin,konuştukça çözdük ki benim arkadaşım bizi birbirimize aşık diye anlatmış msjlar yalanmış ve onların tüm ailesinde ben oğullarına aşığım diye adım çıkmış. :kedi: yani işin aslı bi açılma yok ama ben açılmış gibiyim herkesin gözünde.Olsun bu kötü bi durum diil ama ailenin bööle bilmesi...

Hanımefendi övünüyo ama,o sevgilime dua etsin opuyorumnanaktan

Kim olduğunu bilmediğim birinden bir mail almıştım. Bir şiir göndermişti. Sonra araştırdım buldum. O beni görmüş ve bu şekilde ulaşmaya çalışmış, sonuç olarak 4 yıldır beraberiz ;)

ii cesaret,ii sabır yani araştrıman filan :) Allah bozmasın cnm :)zemuszemus

bu kendi ilk adımı atan kızlara şaşırıyorum hayatımın hiç bi kısmında öyle olmadım olmayım da inş. Allahım kötü bişi değil tabiki ama bana ters yani hep çabalanarak kazanılan oldum hepde öyle olayım yani karakter iştesositososito

biz aileler sayesinde tanistik.
onun ablasiyla benim annem anlasmis bizden habersiz
ona benim resmim gitti,bana onun resmi geldi
ben gördügüm an vuruldum zaten :kedi:
sonra msnde görüsmeye basladik,ilk gün tam 12 saat araliksiz msnde konustuk görüntülü
ve ilk günden cikmaya basladik,o teklif etti bende kabul ettim hemencik :kedi:

Tabikide aşkım ilk adımı attı ayrı şehirlerdeyiz kaç kez geldi yanıma cevap alabilmek için kıyamam ona ya şimdi diyo keşke ilk teklif ettiğimde kabul etseydin olsun aşkım diyorum sonuçta beraberiz ya ona bak :)

wooow ne kadar hizliymis sizinkiler benim durumum umutsuz vaka demekki... of offf ne olacaksa olsun artik onu kaybetmek cok aci vericek bana :sinifsinif:

Back
X