• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk adm kim atti? erkeiniz size nasl ald ??

bizimki çok ilginç sanırım.

pek sevmediğim bir kız arkadaşım aşkımdan hoşlanıyormuş,ama çaktırmıyomuş.
aşkımda çok çapkındı,kıza 'bana birini ayarla' demiş,kızda benim adresimi verdi benden izin alarak,ama bana masum şeyler diyip tanıştırdı aşkımla.ben o zamanlar şişman çirkin bir kızdım ve gelişmemiştim fiziksel olarak.kız arkadaşımda aşkımın bana bakmayacağını düşünerek vermiş adresimi,hatta gerizekalı 'bu kız bayılcak sana direk atlar' gibi şeyler demiş,ben çirkin benimki yakışıklı ya,ona güvenmiş.

neyse aşkım her kıza olduğu gibi bana kur yaptı ve ben sert tepki verdim,o da benim ne kadar harbi düzgün bir kız olduğumu düşünerek arkadaş oldu,birdaha asla aklından öyle şeyler geçirmedi,zaten sonradan yüzyüze gelince benim ne kadar çocuksu olduğumu görüp ona göre davrandı.

aradan yıllaaar geçti yüzyüze görüşemedik ama msnden konuşurduk,birgün buluştuk ben güzelleşmişim büyümüşüm zayıflamışım tabi,şok oldu,sonra birkaç olay yaşandı birbirimizden hoşlandığımızı anladık ve 2 ay flört ettik duygularımızdan emin olmak için,

birgün sinemaya gittik,film boyunca soğuktuk filmin sonuna doğru bişeyden dolayı ben ona çok sinirlendim oda aniden beni öptü,hatta kısacık öpüştükboshayallersmile
ama filmden çıktıktan sonra hiçbişey olmamış gibi davrandı ve beni evime bırakırken onunla birdaha görüşmek istemediğimi söyledim.

şaşırdı tabi,bende beni öpmesinin benim için sıradan birşey olmadığını,ama o sıradan davrandığı için bunu kaldıramıycağımı,o tür bir kız olmadığımı söyledim haklı olarak çünkü çıktığı 52843279842. kızdım,özel hissetmem gerekirdi.
oda yalvardı,sadece bana kendimi rahat hissettirmek içn öyle davrandığını,beni çok sevdiğini ağlayarak anlattı,ve çıkmaya başladık.3.yılımıza giriyoruz,umarım ayrılmayızboshayallersmile

bizim ilişkimizde tuhaf başladı burda konum bile var:) beni ona komşumuz yakıştırmış oda görünce tabii aşık olmuş aylarca yaklaşık 5 ay peşimden koştu tanışmayı kabul etmedim istemedim sonra annem telefon numaramı vermiş aradı :) ben nedense ona karşımı kendime karşimı bilmem güvensizdim hala hazır değilim bi ilişkiye başka planlarım var aşka ayırcak zamanım yok ama onu tanıyınca fikrim değişti iyiki tanışmışız diyorum:)

biz aileler sayesinde tanistik.
onun ablasiyla benim annem anlasmis bizden habersiz
ona benim resmim gitti,bana onun resmi geldi
ben gördügüm an vuruldum zaten :kedi:
sonra msnde görüsmeye basladik,ilk gün tam 12 saat araliksiz msnde konustuk görüntülü
ve ilk günden cikmaya basladik,o teklif etti bende kabul ettim hemencik :kedi:

çok tatliymis senin hikayen cilekLiMm :) sırnaşık şey
mydecember seninkini de cok begendim hakketen..kaydirigubbakcemile3 o arkadasin da ck komikmis yaa.. ama berabersiniz ya ona bak..
ne guzel kizlar yaa.. boyle gzl gzl seyleri okumak , rabbim hepimize sevdigimizle.. uzuuuunn beraber mutlu hep askimizi yasayabilmeyi nasib eylesiiiiiiiiiiinnn insallllaaaahhh...:nazar:
Ammmmiiinn..
Ben sevdigimle tanismamiz da ck ilginc oldu.. ama onu gercekten allah için çoook seviyoruuummm :asigim: ya her gun okulda grssekte..eve donunce..içimde sanki firtinalar kopuyo, sanki bi yanim eksik bi can o beniim için ..sanki yeni açmis bi gul gibiyim o yanimdayken..açiyorum o gidince soluyoruum gibi.. ya, dusunmeden edemiyorum, msj yolliyim diyorum bzen snra yk vazgeciyorum.. off off ( ama okulda hep grsuyoruz.. zaten 1 ay snra okullar bitiyo artik seneler boyunca gorusemicez :a015::a015: aglamaaak geliyo icimden yaa.. nasil gececek onca sene....

senağlamasenağlama

biz internetten tanıştık :1hug:
yaklaşık bir sene msnden falan yazıştık. sonra telefona terfi ettik sırnaşık şey
geçen sene şubat ayında facebookta biri bana yanlışlıkla mesaj atmış. benimkide napıyosun yazmış. anlattım durumu. cevap yazma dedi yasakkelime
neden ki dedim. kıskanıyorum dedi :uhm:
şaşırdım tabi.
sonra yazmış seviyorum seni diye :utangac:
olmaz dedim. çok uzağız çok üzücü olur. sana bunu yapmaya hakkım yok dedim.
bi ömür beklemeye razıyım dedi canım benim yaaa opuyorumnanaktan
ertesi günü kabul ettim bende.
iyiki etmişim çok sevdirdi kendini Şeniz

biz internetten tanıştık :1hug:
yaklaşık bir sene msnden falan yazıştık. sonra telefona terfi ettik sırnaşık şey
geçen sene şubat ayında facebookta biri bana yanlışlıkla mesaj atmış. benimkide napıyosun yazmış. anlattım durumu. cevap yazma dedi yasakkelime
neden ki dedim. kıskanıyorum dedi :uhm:
şaşırdım tabi.
sonra yazmış seviyorum seni diye :utangac:
olmaz dedim. çok uzağız çok üzücü olur. sana bunu yapmaya hakkım yok dedim.
bi ömür beklemeye razıyım dedi canım benim yaaa opuyorumnanaktan
ertesi günü kabul ettim bende.
iyiki etmişim çok sevdirdi kendini Şeniz

ne guzel yaaa :) :) opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

biz ortaokul 2. sınıftan beri tanışıyoduk. ortaokul bittikten sonra görüşemedik aynı mahallede oturduğumuz halde. lise son sınıftayken yine ortaokuldan bi arkadaş bi kaç kişiyi bulmuş ve görüştük. o görüştüğümüz gün çok etkilenmiştim. çok farklı görünmüştü gözüme, büyümüştü, beyefendiydi...

sonra arkadaşlarla tekrar görüşelim diye kararlaştırdık. buluşma yerinde sadece ikimiz vardık ama. meğer bize oyun oynamışlar. bizde tekrar evlerimize dönmedik gezdik bütün gün. sonra gene buluştuk gene buluştuk derken aradaaan aylar geçti... ama sadece arkadaştık hatta bana kanka derdi kaydirigubbakcemile3

sonra 2 ay giresuna fındık toplamaya gitti ve geldiği ilk gün benim yanıma gelmişti. meğer o gün benden bişeyler beklemiş ama beklediklerini söylememişim.

sonra tekrar başka bi görüştük. o gün bana teklif edicekmiş ama bi türlü edememiş.
akşamüstü sahile gittik. çimenlerde otururken tam bana teklif edecekken çingene gelmiş pamuk şeker satan çocuk gelmiş. her seferinde yutkunmuş. sonra tam söyleyecekken ben
- of ya benim tuvaletim geldiii demiştim. o da nerden bulcaz şimdi tuvaleti falan dedi. tam açılacakken ama ben tutamıyorum yaa demiştim kaydirigubbakcemile3

2-3 kez böyle olduktan sonra kalktık hadi gidelim bi yere dedi. yan yana yürürken gel buraya diyip göğsüne yaslamıştı beni. sonra mahallemize geldik ve evlerimize ayrıldık.

akşam aradı sana bişey dicem dedi ama nefes alamıyodu resmen. öyle sesli nefes alışı vardı kii zorla konuşuyodu. yanında arkadaşları vardı sesleri geliyodu hadi söyle diyolardı.

yok neyse demicem bişey diyip teli yüzüme kapatmıştı.

bi süre sonra tekrar aradı ve zar zor ben sana aşık oldum demişti.
bende hemen kabul ettim ona karşı boş değildim. tekrar görüştük bi yere gittik. bankta otururken bana söylediği ilk cümle beni hiç bırakmicaksın dimi olmuştu.

o gün bu gündür beraberiz aşkımla...

askerimi çok seviyorum. Rabbim eşim olmasını nasip etsin inşallah... :nazar:

QUOTE=Fides_;13126012]biz ortaokul 2. sınıftan beri tanışıyoduk. ortaokul bittikten sonra görüşemedik aynı mahallede oturduğumuz halde. lise son sınıftayken yine ortaokuldan bi arkadaş bi kaç kişiyi bulmuş ve görüştük. o görüştüğümüz gün çok etkilenmiştim. çok farklı görünmüştü gözüme, büyümüştü, beyefendiydi...

sonra arkadaşlarla tekrar görüşelim diye kararlaştırdık. buluşma yerinde sadece ikimiz vardık ama. meğer bize oyun oynamışlar. bizde tekrar evlerimize dönmedik gezdik bütün gün. sonra gene buluştuk gene buluştuk derken aradaaan aylar geçti... ama sadece arkadaştık hatta bana kanka derdi kaydirigubbakcemile3

sonra 2 ay giresuna fındık toplamaya gitti ve geldiği ilk gün benim yanıma gelmişti. meğer o gün benden bişeyler beklemiş ama beklediklerini söylememişim.

sonra tekrar başka bi görüştük. o gün bana teklif edicekmiş ama bi türlü edememiş.
akşamüstü sahile gittik. çimenlerde otururken tam bana teklif edecekken çingene gelmiş pamuk şeker satan çocuk gelmiş. her seferinde yutkunmuş. sonra tam söyleyecekken ben
- of ya benim tuvaletim geldiii demiştim. o da nerden bulcaz şimdi tuvaleti falan dedi. tam açılacakken ama ben tutamıyorum yaa demiştim kaydirigubbakcemile3

2-3 kez böyle olduktan sonra kalktık hadi gidelim bi yere dedi. yan yana yürürken gel buraya diyip göğsüne yaslamıştı beni. sonra mahallemize geldik ve evlerimize ayrıldık.

akşam aradı sana bişey dicem dedi ama nefes alamıyodu resmen. öyle sesli nefes alışı vardı kii zorla konuşuyodu. yanında arkadaşları vardı sesleri geliyodu hadi söyle diyolardı.

yok neyse demicem bişey diyip teli yüzüme kapatmıştı.

bi süre sonra tekrar aradı ve zar zor ben sana aşık oldum demişti.
bende hemen kabul ettim ona karşı boş değildim. tekrar görüştük bi yere gittik. bankta otururken bana söylediği ilk cümle beni hiç bırakmicaksın dimi olmuştu.

o gün bu gündür beraberiz aşkımla...

askerimi çok seviyorum. Rabbim eşim olmasını nasip etsin inşallah... :nazar:
[/QUOTE]

türk dizileri gibiymiş :icecream: Amin canım inşallah gönlünüze göre olur herşey :))

Önceden arkadaştık ama ben onu her gördüğümde yamuluyodum resmen ölüp geberiyodum sempatiksalakcinni
Sürekli Msj atar arardı filan beni.. Sonra bigün msn de konuşurken birinden hoşlanıyorum dedi kahroldum tabi akannehir
Sana dedi resmini göndereyim yorum yap bakalım yakışır mı bana :1:
Gönder dedim ama moral sıfır bende bi baktım resmi kabul ettim "BEEEN" :1ninca:
Dondum Kaldım aradı gülüyodu sonrada çok üstüme düştü inanmadım gerçekten sevdiğine inandırasıya kadar 1 ay dil döktü aşkım benim ya lülülülülülü

en hızlısı benim herif desenize kaydirigubbakcemile3 biz tanıştığımız gün çıkmaya başladık opuyorumnanaktan bi bahaneyle tanıştı benle bi dahada bırakmadı hınzır :jeyyar:

ya bizimde çok acayip oldu ya arkdaşımın 2 sene önce 1 günlük çıktıgı çocuktu sonra kızla arkadaş olmuşlar benimki çok çapkındı :) sonra arkadaşımın sevgilisi oldugu halde benimkiyle çıkmak yani oyun oynamak istiyordu cafeye gelmiştik okey oynamaya arkadaş grubuyla oda geldi telefon elinden düşmüyor arada da gülüyordu neden bilmiyorum uyuz oldum laf sokmaya başladık gıcık olduk birbirimze :47: sonra şişe çevirmece oynadık sürekli birbirimize geliyordu bana sinemada sevglinle kardeş kardeş oturmaktan başka naaptın dedi bende ne biçim soru bu nasıl cesaret edersin diye yüzüne döktüm gazozu :)arkadaşım bundan hoşlandıgını söledi bu kıza yol verdi benim numaramı almış kızdan konuşmaya başladık birbirimizi bırakamadık ben hep geri çekildim beni parka götürmüştü orda gözlerimin içine öle bibaktı ki bni benden aldı:69: arkdaşlığımız burda bitsin ben sana tutuldum ama sende bşi yok benimde duygularım yogunlaşmasın dedi içim gitti tamam dedim 1 ay konuşmadık çok özlemiştim çünkü hergün görüşüyorduk normalde sonra bi cesaret dükkanına gittim annesi ona dalmış bakarken bulmuş beni:1: o gün bende dedim ne sende? dedi söleyemedim ertesi gün sabahın yedisinde msj attı konuşalım diye indim arabada oturduk yüzümü tuttu diğerlerine oldugum gibi olmucam yanımda oldugunu bileyim yeter dedi başladık :) 9 ay oldu herkes tencere ve kapağı diyo bize :) çok mutluyuz allah herkese mutlluk versin inş:)

Back
X