kızlarrr 2 ay snra revizyon için gün aldım ilk ameliyatımı olduğum doktorumdan benm durumumda 9olup ilk ameliyatında memnun kalmıyıp revizyonunu aynı doktora olup memnun kalan var mıııı yardımlarınızı bekliyotumm
bende aynı durumdayım 9.aya gırıcem.estetık oldugumu kımse anlamıyo bu guzel fakat.kemerın alındıgı yerde bı cıkıntı var.
Canım bende de günden güne düzelen hafif bir çıkıntı var; ama doktorum geçeceğini söylüyor...Eğer mümkünsein fotoğraflarını görebilir miyim?[/QUOTtabı
tabıkı gorebılırsın maıl adresıne yollıyım.benım onden goruntusunu egenmıyorum.6.ayda kontrole gıttıgmde ufuk bey o cıkıklıgın cokecegını soylemıstı fakat bı tumsek var hala gecmedı.
bende aynı doktora olucam 2. Ameliyatımı bana da küçük br operasyon dedi ya bakalım şans işi biraz da inş bu sefer iyi olur
bende aynı durumdayım 9.aya gırıcem.estetık oldugumu kımse anlamıyo bu guzel fakat.kemerın alındıgı yerde bı cıkıntı var.
doktorun km cnmm
canım 9. aya giriyormuşsun o çıkıntının gideceğini hiç sanmıyorum çünkü aynı şeyleri be yaşadımCanım bende de günden güne düzelen hafif bir çıkıntı var; ama doktorum geçeceğini söylüyor...Eğer mümkünsein fotoğraflarını görebilir miyim?[/QUOTtabı
tabıkı gorebılırsın maıl adresıne yollıyım.benım onden goruntusunu egenmıyorum.6.ayda kontrole gıttıgmde ufuk bey o cıkıklıgın cokecegını soylemıstı fakat bı tumsek var hala gecmedı.
ufuk bılkay aynı doktorlarımız cnm
revizyon tarihi aldın mı ufuk beyde mi olucaksınnnn ameliyatını? aslaaa gecmez o tümsekk ilk günden eline ödem diil kemik geliosaaa zaten umut etmeye bile gerek yok . ben alçımın cıktığı ilk gün elimle bastırdım ve kemiği farkettim görüntüde tümsek yok gibi ama dokununca vardı. ve söledim burda kemer kalmıs dedim yok incek etcek ödem o .. ödemler ininceee haklı olduğumu gördümm:) umarım revizyonlar ii olurrr artık umudum yok bi ugursuzluktur aldı basını gidio ne istiosam tam tersi oluo:)
Tamamen şans arkadaşımızında dediği gibi. İlk operasyonunuzda sizi dikkate almamış ve istediğinizi yapamamış bir doktora,ikinci operasyonu olmak büyük risk. Ufak teşek şişlikler için tabii doktorunuza gidebilirsiniz fakat ciddi problemleriniz varsa ki benim burnumda şu an düzgün hiçbir yer yok doktorum sağolsun,hafif kemikli burnu aldı nasıl başardıysa eğri büğrü kocaman,aynaya bakarken bile korktuğum,kıkırdakları bile dikilmemiş,burun delikleri rastgele bırakılmış, şişleri inmeyen gepgeniş bir burun yaptı. İşin kötüsü düzeltmek içinde aynı parayı istedi,hatasınıda kabul etmiyor.Ben ikinci ameliyat için doktor araştırıyorum ama dediğim gibi eğer büyük problemleriniz yoksa ve genel olarak memnunsanız,kendi doktorunuza gidin fakat ciddi problemler varsa o zaman kesinlikle yeni doktor araştırmalısınız. Şöyle net karar verebileceğimiz bir doktorda yokki,tamam buldumm şuna gidince istediğim burunu yapacak diyerek gönül rahatlığıyla gidebileceğimiz bir doktor yok.Kadınlar kulübündende şunu rica edelim,olumlu yorumlara olduğu kadar olumsuz yorumlarada yer verilsinki,karar verme aşamasında insanları doğru yönlendirmiş olalım. Çünkü burun estetiği düşünen herkesin takip ettiği tek forum burası. İyiler kötüler açığa çıksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?