Tamamen şans arkadaşımızında dediği gibi. İlk operasyonunuzda sizi dikkate almamış ve istediğinizi yapamamış bir doktora,ikinci operasyonu olmak büyük risk. Ufak teşek şişlikler için tabii doktorunuza gidebilirsiniz fakat ciddi problemleriniz varsa ki benim burnumda şu an düzgün hiçbir yer yok doktorum sağolsun,hafif kemikli burnu aldı nasıl başardıysa eğri büğrü kocaman,aynaya bakarken bile korktuğum,kıkırdakları bile dikilmemiş,burun delikleri rastgele bırakılmış, şişleri inmeyen gepgeniş bir burun yaptı. İşin kötüsü düzeltmek içinde aynı parayı istedi,hatasınıda kabul etmiyor.Ben ikinci ameliyat için doktor araştırıyorum ama dediğim gibi eğer büyük problemleriniz yoksa ve genel olarak memnunsanız,kendi doktorunuza gidin fakat ciddi problemler varsa o zaman kesinlikle yeni doktor araştırmalısınız. Şöyle net karar verebileceğimiz bir doktorda yokki,tamam buldumm şuna gidince istediğim burunu yapacak diyerek gönül rahatlığıyla gidebileceğimiz bir doktor yok.Kadınlar kulübündende şunu rica edelim,olumlu yorumlara olduğu kadar olumsuz yorumlarada yer verilsinki,karar verme aşamasında insanları doğru yönlendirmiş olalım. Çünkü burun estetiği düşünen herkesin takip ettiği tek forum burası. İyiler kötüler açığa çıksın.