Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benimde ilk asilamam dün yapıldı Allah in izniyle inşallah tutar cok umutluyum Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..ama çokzor bir süreç gerçekten Rabbim sabırlar versin hepimize bbakalım ne olacak..
Benim üçüncü asılamam cuma günü oldum bende bekliyorum ilki tuttu ama kürtajoldum kalbi atmadığı için ikincisi tutmadı bklm bekliyorum heycanla Rabbim nasip eder inşallah
Benim üçüncü asılamam cuma günü oldum bende bekliyorum ilki tuttu ama kürtajoldum kalbi atmadığı için ikincisi tutmadı bklm bekliyorum heycanla Rabbim nasip eder inşallah
Kizlar bn 3 senelik evliyim ama cocugum yok eşimin spermi hareketi%2 ama spermi 45milyon bnde hiç bir sorun yok doktor asilama yapalim dedi sizce tutarmi bnim hiç umudum yokkkk