• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ilk asilama da hamile kalanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sedefbxl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
136
Puanlar
23
Mrb lar herkese iki senedir hamile kalamiyorum. 21de asilama icin doktorla gorusucem esimden sperm azligi var asilama ile hamile kalanlar varmi

çok var ilk aşılamada hamile kalan,bende kaldım düşük oldu,11 gün önce 2. aşılama yapıldı,heyecanla bekliyoruz bakalım...hayırlısıyla...

Ins bitanem seninde tutar artik psikoljim bitti cok mutsuzum

Kizlar asilama yaptirdim bugun.kasiklarim agriyo yumurtam catladi galiba

Benimde ilk asilamam dün yapıldı Allah in izniyle inşallah tutar cok umutluyum Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..ama çokzor bir süreç gerçekten Rabbim sabırlar versin hepimize bbakalım ne olacak..

Benim üçüncü asılamam cuma günü oldum bende bekliyorum ilki tuttu ama kürtajoldum kalbi atmadığı için ikincisi tutmadı bklm bekliyorum heycanla Rabbim nasip eder inşallah :anneadayı:

Benim üçüncü asılamam cuma günü oldum bende bekliyorum ilki tuttu ama kürtajoldum kalbi atmadığı için ikincisi tutmadı bklm bekliyorum heycanla Rabbim nasip eder inşallah :anneadayı:
Aminnnnn cok zor gercekten cok geyecanli bir bekleyis

Benim kasigimda ve belim de biraz ağrı var bu normal mi biliyor musun

Kizlar bn 3 senelik evliyim ama cocugum yok eşimin spermi hareketi%2 ama spermi 45milyon bnde hiç bir sorun yok doktor asilama yapalim dedi sizce tutarmi bnim hiç umudum yokkkk

Back
X