- 26 Eylül 2020
- 40
- 22
- 8
- 39
Malesef negatifSonuç ne oldu acaba
Hayırlı olsun Allah sağ salim kucağınıza almak nasip etsin. Benim 30 eylül de aşılamam oldu ilk günlerde göğüslerim şişti şu an indiler daha 6. Gün ama tegl olucam gibi kasıklarım ağrıyor. Sizin belirtileriniz neydi?Merhaba umut olmak icin yazmak istedim benim tuttu cok şükür iki yumurtam olmuştu hatta biri kist olmus biri catlamıs ama Allah ın işi arkadan bir tane daha gelişmiş ve döllenmiş ikizlere hamileyim cok şükür Rabbimeinşaallah sizinde tutar hayırlısıyla
Amin inşaallah Rabbim sizede nasip etsin inşaallahHayırlı olsun Allah sağ salim kucağınıza almak nasip etsin. Benim 30 eylül de aşılamam oldu ilk günlerde göğüslerim şişti şu an indiler daha 6. Gün ama tegl olucam gibi kasıklarım ağrıyor. Sizin belirtileriniz neydi?
Hayırlısı olsun Rabbim denk getirsin inşallahMalesef negatifşimdi hsg çektircem izmirde hem uygun hem güvenilir bir yer arıyorum
Ağrınız var mı ne durumdasınız benim de 30 eylül de oldu beklemek çok daha zorBenimde bugün aşılamamın 7.günü sabırla bekliyorum.umarım herkesin gönlünden geçen şey gerçekleşir.
Adetlerın duzenlı ıse doktor demek ılac vermeden yumurtan buyudugunde catlatma ıgnes verıp sonrasında asılama yapacak heralde anladıgım.
soyle oluyor. once yumurta buyutmek ıcın klomen yada famera dıye bır ılac verıyor. bellı olgunluga geldıgınde ovıtrella catlatma ıgnesını vurulup,36 saat sonra asılama yapılıyor.
bır de ıgne ıle yumurta buyutme ıslemı yapılıyor. ılacın etkı etmedıgınde ve daha fazla yumurta buyutrerek sansı arttırmak amaclı ıgne yapılıyor. ( ben bu yontemı kullandım .pko var bende sansımı arttırmak ıstedım ) .ıgne ıle 3 yumurtam buyudu .sonrakı surec aynı catlama ıgnesı ve 36 saat sonra asılama yapılıyor. suan da da hamıleyım.
sormak ıstedıgınız baska bır sey varsa bıldıgım kadarı ıle yardımcı olmaya calısırım. ınsallah tutar ve hayırlı habeler alırsın.
Merhaba bende geçen hafta salı tedaviye başladım gonal f 450 150ml vurudm 4. Gittim gelişmeye başlamış dedi 7. Gün gittim bgn son kez igneni vur dedi yani dün son ignemi vurdum 2 yumurtam büyümüş 7. Günümde biri 17mm biri 13mm 8. Yide vur dahada buyur dedi bgnde çatlatma iğnesi vuruldum cuma aşılamaya çağırdı sizin kaç cm di merak ettim insallah benimde tutunur çok heyecanlıyım bende pko var yumuta sayım fazlaymış ama büyümüyor MuşAdetlerın duzenlı ıse doktor demek ılac vermeden yumurtan buyudugunde catlatma ıgnes verıp sonrasında asılama yapacak heralde anladıgım.
soyle oluyor. once yumurta buyutmek ıcın klomen yada famera dıye bır ılac verıyor. bellı olgunluga geldıgınde ovıtrella catlatma ıgnesını vurulup,36 saat sonra asılama yapılıyor.
bır de ıgne ıle yumurta buyutme ıslemı yapılıyor. ılacın etkı etmedıgınde ve daha fazla yumurta buyutrerek sansı arttırmak amaclı ıgne yapılıyor. ( ben bu yontemı kullandım .pko var bende sansımı arttırmak ıstedım ) .ıgne ıle 3 yumurtam buyudu .sonrakı surec aynı catlama ıgnesı ve 36 saat sonra asılama yapılıyor. suan da da hamıleyım.
sormak ıstedıgınız baska bır sey varsa bıldıgım kadarı ıle yardımcı olmaya calısırım. ınsallah tutar ve hayırlı habeler alırsın.
İyi bi yerde cektir ben iki defa cektirmek zorunda kaldim ilki travma yasatti ikinci de bacaklarimi acamadim tirtir titredim.2,cektirdigim yer normal dr muayenesi gibiydi rahat gecti.Malesef negatifşimdi hsg çektircem izmirde hem uygun hem güvenilir bir yer arıyorum
Masallah.insallah bi gun bizde senin gibi pozitifi yazariz birayaAmin inşaallah Rabbim sizede nasip etsin inşaallahbenim ilk iki üç gün kasık sancım oldu yumurtlama sancısı oluyor asılamanın 8. Günüydü sanırım göğüslerim acımaya başladı ve kasıklarıma sancı giriyordu adet olucam sanmıştım ama cok şükür yerleşmeye calısıyormus demekki ama hic belirti yasamayanda var ben hep yattım ve hep olumlu düşündüm aşılamanın 11.günü idrarla 12.gün kanda pozitifi gördüm. İlişkiyi bırakmayın gün aşırı devam edin rahat olmaya calısın olur inşaallah
merhaba ilk 2 - 3gün ağrım vardı ama şuan yok sizdeAğrınız var mı ne durumdasınız benim de 30 eylül de oldu beklemek çok daha zor
Canım aşılama yapan doktoruna git bir görün içinde korku büyütme, zaten aşılama tutmayınca insanın psikolojisi bozuluyor git hem için rahatlar.Kızlar benim aşılamam tutmadı yazmıştım burda daha önce adetim de et parçaları geldi ilaçlardan dolayı sanırım ama 5 gün süren adetim 7 gün oldu halen geliyor ilaç mı sebeb oldu yine sizce
Benim de şu an yok hiç ağrım. Progesteron fitil verdi onu kullandıktan sonra regl olucam gbi bi ağrı oluyo ama sonra geçiyo bikaç saat içinde.merhaba ilk 2 - 3gün ağrım vardı ama şuan yok sizde
Adetlerın duzenlı ıse doktor demek ılac vermeden yumurtan buyudugunde catlatma ıgnes verıp sonrasında asılama yapacak heralde anladıgım.
Merhabalar bende asilama yaptiracaklardanim neler yaptınız nelere dikkat ettnz yaedimci olurmusunAdetlerın duzenlı ıse doktor demek ılac vermeden yumurtan buyudugunde catlatma ıgnes verıp sonrasında asılama yapacak heralde anladıgım.
Aşılamada 1 den fazla yumurta geliştiği için olabilir.Kızlar benim aşılamam tutmadı yazmıştım burda daha önce adetim de et parçaları geldi ilaçlardan dolayı sanırım ama 5 gün süren adetim 7 gün oldu halen geliyor ilaç mı sebeb oldu yine sizce
Ya ben fitili ağızdan kullanıyorum. Dr. Verirken fitil olarak kullan dedi ağızdan yan etkileri cok fazla olur ama ben yapamadım. Etkisi arasında fark olmaz dediler ama bilmiyorum. İnşallah Nasib olur hepimizeBenim de şu an yok hiç ağrım. Progesteron fitil verdi onu kullandıktan sonra regl olucam gbi bi ağrı oluyo ama sonra geçiyo bikaç saat içinde.
Bizde hiç bir sıkıntı yoktu. 2. Çocuk istediğimiz için denedik olmadı. Önce hormon testleri daha sonra spermigorom testi daha sonra hsg bakıldı. Aşılamadan önce yumurta takibi. Daha sonra yumurta geliştirici catlatma iğnesi verildi(bu dönemde ben sadece femara kullandım.) olmadı sonra bir daha tekrar çatlama iğnesi deneyelim dediler menopur ve klomen kullandım ardından catlatma iğnesi sonuç negatif. Aşılamaya karar verdik. Adetin 3 gün Altan muayene oldum aynı gün menopur ve klomene başladım. 5 iğne 10 klomen hap kullandım. 3 Yumurta gelişti 22 17 diğeri sanırım 14 tü ve çatlama iğnesi vuruldum 36 saat sonra aşılama yapıldı. Şuan sabırla bekliyorum. Bugün 8.günüm.Merhabalar bende asilama yaptiracaklardanim neler yaptınız nelere dikkat ettnz yaedimci olurmusun
Çok geçmiş olsun canım inşallah çektiğimiz acılar yerini mutlulukla doldurur gidicem canım yoksa olacak gibi değil bir anda atıyor adeti ben anlamadım şaşkınım daha önce düşük yapmıştım onda adetim geçtiğin de üstüne görmüştüm ama azdı kanama adet olduğumu sandım arkadaşım bi test yapalım demişti öyle öğrenmiştim hamile olduğumu hatta ilk kayinvalidem söylemişti anlamış nasıl anladıysa sen hamilesin demişti acaba diyodum yinemi üste görüyorum bakalım doktora bi atayım kendimi olmayacak değilseCanım aşılama yapan doktoruna git bir görün içinde korku büyütme, zaten aşılama tutmayınca insanın psikolojisi bozuluyor git hem için rahatlar.
ben de iş için istanbula gelmiştim bugün hekimoğluna gidip HSG çektiridm. Gerçekten boşu boşunaymış o korku, 5 dk sürmüyor ve sıfır ağrı acı. Doktor temiz hrr hangi bir anormallik yok dedi. Ama kanalların şuan hassas enfeksiyona açık hale geldiler tedbir amaçlı antibiyotik yazdı iç bunu 5 gün dedi. Durum bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?