Bende 2 yumurtayla yaptırdım bende de çikolata kisti var Sorunun cevabını bende çok merak ediyorum :)Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar foruma yeni üye oldum ilk aşilama ile hamile kalanlar varmı merak ettim 10 yıldır nerdeyse hamile kalamadığım için dün aşılama yaptırdık 3 yumurta ile sperm hızı yüzde 95 olmuş yıkama ile hicbir sorun yok sadece eşimde hareket azlığı vardı birde benim troid hastalıgım var merak ettigim çoğul gebelik olabilirmi 3 yumurta ile yapıldı çünkü
İnşallah tutar rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın benim 2.Çocuk için uğraşıyorumBende 2 yumurtayla yaptırdım bende de çikolata kisti var Sorunun cevabını bende çok merak ediyorum :)
Merhaba umut olmak icin yazmak istedim benim tuttu cok şükür iki yumurtam olmuştu hatta biri kist olmus biri catlamıs ama Allah ın işi arkadan bir tane daha gelişmiş ve döllenmiş ikizlere hamileyim cok şükür RabbimeMerhaba arkadaşlar iyi akşamlar foruma yeni üye oldum ilk aşilama ile hamile kalanlar varmı merak ettim 10 yıldır nerdeyse hamile kalamadığım için dün aşılama yaptırdık 3 yumurta ile sperm hızı yüzde 95 olmuş yıkama ile hicbir sorun yok sadece eşimde hareket azlığı vardı birde benim troid hastalıgım var merak ettigim çoğul gebelik olabilirmi 3 yumurta ile yapıldı çünkü
İnşallah tutar herşeyin hayırlısı size de inşallah rabbim kucağınıza almayı nasip etsin.Merhaba umut olmak icin yazmak istedim benim tuttu cok şükür iki yumurtam olmuştu hatta biri kist olmus biri catlamıs ama Allah ın işi arkadan bir tane daha gelişmiş ve döllenmiş ikizlere hamileyim cok şükür Rabbimeinşaallah sizinde tutar hayırlısıyla
Ayy hadi inşallah tutar benim de 2 sağda 1 solda olmuş yumurta hayırlısı bakalım.Bende 14 eylulde oldum asilama.sagda 2 tane vardi.catlatma ignesi vuruldum.asilama gunu solda da yumurtam buyumustu.3 u olmasada bari 1 tanesi tutsun artik
Çoğul gebelik olma ihtimali var.Benimki 5 yumurta ile aşılama yapıldı ama bir tanesi tuttu.Bende 14 eylulde oldum asilama.sagda 2 tane vardi.catlatma ignesi vuruldum.asilama gunu solda da yumurtam buyumustu.3 u olmasada bari 1 tanesi tutsun artik
Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Hiçbir şekilde birşey demedi doktorum hatta 3. Yumurtam biraz daha zayıf diye 2 gün daha iğneye devam ettirdi benim de hiç bilgim yoktu aşılama ile ilgili herşeyin hayırlısı artık ne diyelim
Amin İnşaallah canım sağolİnşallah tutar herşeyin hayırlısı size de inşallah rabbim kucağınıza almayı nasip etsin.
Ben doğum yaptım 9 aylık olduk , Rabbim size de nasip etsin ben bu yollardan geçtiğim için yazılanları okuyuyorum yardımım dokunsun diye cevaplayabildiğimi cevaplıyorum.Allah yardimcınız olsun inşallah.Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Hiçbir şekilde birşey demedi doktorum hatta 3. Yumurtam biraz daha zayıf diye 2 gün daha iğneye devam ettirdi benim de hiç bilgim yoktu aşılama ile ilgili herşeyin hayırlısı artık ne diyelim
Aminn inşallah rabbim size bağışlasın hayırlı ömürler versin benim de aşılama da yapıldığından beri karnım da değişim bir ağrı var uykuya eğilim oldu sizde ne gibi belirtiler olmuştuBen doğum yaptım 9 aylık olduk , Rabbim size de nasip etsin ben bu yollardan geçtiğim için yazılanları okuyuyorum yardımım dokunsun diye cevaplayabildiğimi cevaplıyorum.Allah yardimcınız olsun inşallah.
Tüm aşılamalarimda hep bir belirti aradım hep kendimi dinledim.Aminn inşallah rabbim size bağışlasın hayırlı ömürler versin benim de aşılama da yapıldığından beri karnım da değişim bir ağrı var uykuya eğilim oldu sizde ne gibi belirtiler olmuştu
Çok haklısın kafaya takmamak lazım olacaksa zaten olur rabbimizin ol demesiyle herşey olur bende öyle tahmin ediyorum galiba çatlatma iğnesinden oldu rabbim herkesin gönlüne göre versinTüm aşılamalarimda hep bir belirti aradım hep kendimi dinledim.
Bir ay ağrı sızı oldu aaa tuttu mu dedim tutmadı, bir ay aaa akıntı var tuttu mu dedim tutmadı,bir ay adetim 1 gün gecti aaa bu sefer tuttu mu dedim tutmadı, bir ay hiçbir şey olmadı acaba bu sefer mi dedim yok tutmadı vs.
Bu yaşanılanlar aldığımız ilaçların etkisinden,Psikolojik etkisi, adet belirtisi vs ayırt edilemiyor hepsi aynı.
Biliyorum bir belirti arıyor herkes ben de çok aradım ama yok bariz bir belirti.
En son tutan aşılamamda sadece diğerlerinden farklı şunu yaşadım aşılamadan 3-4 saat sonra çok ağrım oldu, bir de aşılamadan sonraki 4. 5. Ve 6. Günleri sabahları kasığımda kasılmalarla uyandım bu kadar.
Hiç belirti olmadan hamile kalan da oldu çok belirtisi olup hamile kalan da aylarca günlerce hep buralarda okudum yazdım.
Öncelikle her ne kadar zor olsa da düşünmemeye çalış , başka ugraşlarla kafanı meşgul et.Aşılamadan sonra protein ağırlıklı beslenmeye çalış.Ve emin ol vakti zamanı gelince olacak.
Ben artık 5. Aşılamada tüm ümitlerimi yitirmiştim.Tüp bebek araştırıyordum ki süpriz oldu.
Rabbim herkese nasip eylesin.
Kayseri’de aşılama yaptıran varmi acaba ne kadar yaptırdınız hemen tutumu ilaç ne kullandınız ilaç be kadar tuttu merak ettim bende yaptıracam 5senelik evliyim 4sene önce dusuk yaptım ama şimdi olmuyo Tutarmi acabaMerhaba arkadaşlar iyi akşamlar foruma yeni üye oldum ilk aşilama ile hamile kalanlar varmı merak ettim 10 yıldır nerdeyse hamile kalamadığım için dün aşılama yaptırdık 3 yumurta ile sperm hızı yüzde 95 olmuş yıkama ile hicbir sorun yok sadece eşimde hareket azlığı vardı birde benim troid hastalıgım var merak ettigim çoğul gebelik olabilirmi 3 yumurta ile yapıldı çünkü
Aşılamada uzun süreli infertilite sorununuz varsa başarı oranı %10-20 arası. Tabiiki ilk defa da hamile kalanlar var ama gerçekçi olmak adına yazıyorum. Umarım denemeniz başarılı olurMerhaba arkadaşlar iyi akşamlar foruma yeni üye oldum ilk aşilama ile hamile kalanlar varmı merak ettim 10 yıldır nerdeyse hamile kalamadığım için dün aşılama yaptırdık 3 yumurta ile sperm hızı yüzde 95 olmuş yıkama ile hicbir sorun yok sadece eşimde hareket azlığı vardı birde benim troid hastalıgım var merak ettigim çoğul gebelik olabilirmi 3 yumurta ile yapıldı çünkü
Ben izmirdeyim aşağı yukarı 3000 tl kadar gitti tahlilleri saymıyorum bizde hareket azlığı olduğu için umutluyuz daha 4. Gündeyiz 11 gün sonra test yapıcaz inşallah bakalım rabbim nasip ettiyse olur karamsar olmayın denemekte fayda var rabbim dilerse herşey olur pozitif düşünün siz sadeceKayseri’de aşılama yaptıran varmi acaba ne kadar yaptırdınız hemen tutumu ilaç ne kullandınız ilaç be kadar tuttu merak ettim bende yaptıracam 5senelik evliyim 4sene önce dusuk yaptım ama şimdi olmuyo Tutarmi acaba
Umarım başarılı olur bizde sadece hareket azlığı oldugu için umutluyuz yıkama sonrası %95 olmuştu tabiiki herşey nasip nasipte varsa olur zaten 2. Çocuk için uğraşıyoruz hayırlısı bakalım.Aşılamada uzun süreli infertilite sorununuz varsa başarı oranı %10-20 arası. Tabiiki ilk defa da hamile kalanlar var ama gerçekçi olmak adına yazıyorum. Umarım denemeniz başarılı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?