- 26 Eylül 2020
- 40
- 22
- 8
- 39
Ya en doğrusu doktora gitmek. Ben 34 yaşındayım 1 yıldır çocuk istiyoruz ve bu 1 yıla kadar tek bir sorun yaşamamıştım bazen akıntım olurdu ve doktora gittiğimde hiç bişeyin yok tertemiz der gönderirlerdi. Ne zamanki kafayı bebeğe taktım sistem hata vermeye başladı kist oldu 1 defa, 1 ay klomen kullandım ne psikoloji kaldı ne bişey 1 ay her gün ağrım oldu. Yani anlatmaya çalıştığım şey biz doğal bir süreci gerek kafamıza takıp psikolojimizi ona sabitleyip hormonların dengesini bozuyoruz gerekte dışarıdan aldığımız ilaçlarla sisteme müdahale edip bOzuyoruz. Evet bir kadın olarak en doğal hakkımız olan Anneliği istiyoruz ama kafa rahatlamadıkça olucakken daha zora sokuyoruz sanırım. En azından ben 1 yıldır kendime bunu yaptım her ay yumurtlamam ne zmaan ay tuttu mu acaba deyip habire belirti aramalar. Keşke bu kadar takmasaydım kafama. Beynimiz sürekli bunla doluyken stres hormonu üretiyor Ve bu da yumurtalıklarımızI rahmimizi olumsuz etkiliyor. Bence biraz rahatlayalım düşünmemeye çalışalım korona gibi bir hastalık varken sağlıklı olduğumuza şükredelim ve Anne olabilmek için dualarımızı da eksik etmeyelim elbette. Hepimizin gönlünden geçenler olsun inşallahÇok geçmiş olsun canım inşallah çektiğimiz acılar yerini mutlulukla doldurur gidicem canım yoksa olacak gibi değil bir anda atıyor adeti ben anlamadım şaşkınım daha önce düşük yapmıştım onda adetim geçtiğin de üstüne görmüştüm ama azdı kanama adet olduğumu sandım arkadaşım bi test yapalım demişti öyle öğrenmiştim hamile olduğumu hatta ilk kayinvalidem söylemişti anlamış nasıl anladıysa sen hamilesin demişti acaba diyodum yinemi üste görüyorum bakalım doktora bi atayım kendimi olmayacak değilse