• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Aşılama Deneyimi

pamuk1628

Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2024
38
8
6
34
Arkadaşlar 1.5 yıldır gebelik oluşmadığından aşılama yaptırmaya karar verdik.Adetin 2.gününden itibaren beş gün boyunda femara kullandım.Bir yumurtam 21 mm olduğu için dün(Pazar gecesi)ovitrelle iğnesini yaptık.Salı günü öğlen aşılamam olacak.Aşılama yapanlar ve tutanlar var mı umut olması adına deneyimlerinizi paylaşır mısınız benimle aşılama neye göre tutma ihtimali artar vs ☺️

Merhabalar Ben asılama yaptırsmıstım inşallah tutar :) Bol bol dinlenin Yükseklere uzanmayın asla stres yapmayın Meyveler yiyin Doktorum öyle tavsiyeler vermişti

Hayırlısı olsun hakkınızda Tuttu ama çok sıkıntılı bir dönemdeydim annemi kaybettim daha sonra bebeğimi de kaybettim

Arkadaşlar 1.5 yıldır gebelik oluşmadığından aşılama yaptırmaya karar verdik.Adetin 2.gününden itibaren beş gün boyunda femara kullandım.Bir yumurtam 21 mm olduğu için dün(Pazar gecesi)ovitrelle iğnesini yaptık.Salı günü öğlen aşılamam olacak.Aşılama yapanlar ve tutanlar var mı umut olması adına deneyimlerinizi paylaşır mısınız benimle aşılama neye göre tutma ihtimali artar vs
Merhaba bende aşılama oldum şuan 20 haftalık hamileyim İnşallah sizde güzel haberler alırsınız 🙏bol bol dinlenin stres yapmayin

Arkadaşlar 1.5 yıldır gebelik oluşmadığından aşılama yaptırmaya karar verdik.Adetin 2.gününden itibaren beş gün boyunda femara kullandım.Bir yumurtam 21 mm olduğu için dün(Pazar gecesi)ovitrelle iğnesini yaptık.Salı günü öğlen aşılamam olacak.Aşılama yapanlar ve tutanlar var mı umut olması adına deneyimlerinizi paylaşır mısınız benimle aşılama neye göre tutma ihtimali artar vs ☺️
Tutup tutmama ihtimali hakkında birşey diyemem ama benim de ilk aşılamada oldu. Stres yapmamaya dikkat ettim verilen ilaçları kullandım dinlendim bol bol kafeinden uzak durdum klozet kullandım genelde yatarken kalcamin altına yastık filan koyuyordum. Aşılamadan 1 gün sonra 10 gün boyunca gün aşırı birliktelik kurduk tuttu :)

Merhaba bende 2 yıldır deniyorum ve olmadı o sebeple aşılama oldum. 5 gün klomen kullandım ve 2 yumurta erişkin hale geldi. Biri 23 diğeri ise 21 mm oldu. Ayın 24unde çatlatma iğnesi vuruldum (ovitrelle). Ayın 26 sında ise aşılama oldum. Bugün çatlatma iğnesi sonrası 12.günüm. Yarın sabah kuvvetle muhtemel bir erken gebelik testi yaparım gibime geliyor. Henüz bekleme aşamasındayım inşAllah sağlıkla tutunsun bebeklerimiz.

Back
X