selam kızlar. 14 ağustosda ilk aşılamamı yaptırdım ancak sonuç negatif. hala adet de olmadım. pcosluyum. doktorum adetin 2. günü gel tekrar aşılama deneyelim demişti. gerçi hala adet de olmadım ama kafam karışık. sizce tekrar aşılama mı mantıklı yoksa tüp bebek mi araştırmalıyım. 7 yıllık evliyim bu arada.
Merhaba canım bende aşılama yaptırdım ve malesef negatif. Aşılama süreci çok yıpratıcı geldi bana hicbisey yokken saçma sapan ağladım. Bize doktorumuz bi daha aşılama deneyelim sonra tüp bebek dedi ama hastane özel bi daha para almak için diyor diye düşünüyorum çünkü asilamanin tutma oranı çok çok düşük
Merhaba canım bende aşılama yaptırdım ve malesef negatif. Aşılama süreci çok yıpratıcı geldi bana hicbisey yokken saçma sapan ağladım. Bize doktorumuz bi daha aşılama deneyelim sonra tüp bebek dedi ama hastane özel bi daha para almak için diyor diye düşünüyorum çünkü asilamanin tutma oranı çok çok düşük
Evet aynen bende senin gibi düşünüyorum, sebepsiz ağlamalar istemsizce beklentiye girmeler vs psikolojik olarak ilk kez denememe rağmen yordu beni bu süreç
Evet aynen bende senin gibi düşünüyorum, sebepsiz ağlamalar istemsizce beklentiye girmeler vs psikolojik olarak ilk kez denememe rağmen yordu beni bu süreç
Merhaba aşılamada infertilite sebebi önemli eğer agir sperm sorunu veya yumurtlamaya alakalı ciddi sorunlar varsa denemeyin derim.ama sebepsiz infertilited3 veya hafif sorunlarda mikrocipli aşılama tutma oranları epey yuksek