• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ILK ASILAMA TECRUBESI

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben de 5 kasımda 2.aşılamamı oldum. Birinci aşılama klomen 2.aşılama da iğneli denedik. Şimdilik sadece göğüslerde hassasiyet var başka da belirti yok
canımm sen ne zaman test yapcaksın benden bır gun once yaptırmıssın bende klomenle olmustum.

Kizlar ben 10 kasım günü ilk aşılama mi oldum.tecruvbelrinizi ve sizinle birlikte süreclerimizi beraber takip edelim..4 senelik evliyim ve 2 sene önce kendiliğinden bi gebelik geçirdim kalp atımı sonucu kürtaj oldum okadar dr.gitmeme rağmen herşey normal dediler ama zamanda geciyo yaş 33 inşallah hayırlısı ile güzel haberler aliriz hep beraber🤲🙏🥰🧚‍♀️
Aynı gün aşılama olmuşuz

Hayırlısı olsun inşallah canm senin bi belirgin falan varmı nasılsın?
İnşallah sizede hayırlısı olsun şimdiden belirti var ama neyin belirtisi bilmiyorum aşılama olduğum ilk 2 gün kasık ağrısı çektim ondan bu zamana kadar da bel ağrım var bugün de sanki her an adetim gelecekmiş gibi ağrılarım var

Doktor bana havucu cok yememi söyledi bu süreçte kivi armut tuketmemi söyledi ama limonu maydonoz dereotu falan yeme dedi
Doktorum bana bisey söylemedi o konuda burdaki arkadaşlar kabak çekirdeği ve avakado yememek soledi

Yani ole farklı vavv diyebileceğim bisey yok sanırım midemde bi süzülme bugün sağ kasigim çok ağrıdı böle batti ayakta kalınca belim agriyo
Bende evin içinde bir iki dolanıyorum iki iş yapıyorum belim ağrıyor hormonlarım falan alt üst oldu sanırım

Back
X