• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk asilama telaslari evreleri ve sonuçları haydin paylasmaya..

Kızlar bu aşılama nasıl bi işlem agrı sızı oluyomu zormu yani? Fiyatlar nasıl? Birde şehir farketmez doktor tavsiyeniz varmı ???

Son düzenleme:
Kızlar bu aşılama nasıl bi işlem agrı sızı oluyomu zormu yani? Birde şehir farketmez doktor tavsiyeniz varmı ???
Canim ben daha dun yaptirdim hic korkma muaneden bile kolay nerde ise agri gaz ve kasiklar hafif agri var bnm baska bisey yok su an cok basit kolay bi yontem ben corumda ozelde surekli gittigim bi dr yaptirfim mikrocipli yapti cnm o daha iyi imis ...

Canim ben daha dun yaptirdim hic korkma muaneden bile kolay nerde ise agri gaz ve kasiklar hafif agri var bnm baska bisey yok su an cok basit kolay bi yontem ben corumda ozelde surekli gittigim bi dr yaptirfim mikrocipli yapti cnm o daha iyi imis ...
Canım doktor sol tarafımda yumurta rezervimin azaldığını söyledi büyük ihtimal diğer ay bende ilk defa aşılama yaptırıcam çok sağol canım beni aydınlattın korkuyodum , inşallah hayırlısıyla tutar ve pozitif sonucu alırsın canım, ne kadara yaptırdın aşılamanı?

Canım doktor sol tarafımda yumurta rezervimin azaldığını söyledi büyük ihtimal diğer ay bende ilk defa aşılama yaptırıcam çok sağol canım beni aydınlattın korkuyodum , inşallah hayırlısıyla tutar ve pozitif sonucu alırsın canım, ne kadara yaptırdın aşılamanı?
canim hic korkmana gerek yok benimde cok kolay gecti cok sukur.benim bugun 7 gunum sadece gaz biraz gogoslerde agri var.insallah guzel sonuclar aliriz.

canim hic korkmana gerek yok benimde cok kolay gecti cok sukur.benim bugun 7 gunum sadece gaz biraz gogoslerde agri var.insallah guzel sonuclar aliriz.

Cnm sen kaca yaptirdun kac yum vardi ve kac mm di esinin yikanmis sperm kacdi ve kasikda agrin var mi bnm ilk gun kasik da idi agri simdi aynen gax ve goguslerde hassaslik var sebinde mi oyle...

ben devlet hastanesindr tanidik bi doktorum vardi ona yaptirdim.ucret vermedim.2 tane buyuk yumurtam vardi 21 mm diger yumurtalarim 12 13 14 diye degisti.ilk gun kasikda agri oldu benimde.bide 3 gun az sulu kahverengi leke gelmisdi benden.evet bendedw gigusde hassasiyet ve gaz var.bide aksamlari atesim biraz yukseliyo ara ara.

Asilama sonucu hayirli haber alip bizede veren yokmu yahu.. buarada herkese hayirli bayramlar insallah

Kızlar aşılama tutmadı diye özelde oldu bide 1 yıldan fazla gittim doktora olmadi şimdi mersin de çok iyi bir doktor buldum beklediğim bir doktor 2 ay gözlem altında tutacak durumlara bakacak ve bekledigimden cok iyi biri insallah bunda Bebis olur allah büyük stres yapmamaya calismaliyim bu durumda sanırım:anneadayı::anne:
merhaba öncelikle allah bebeğine kavuşturur inşallah en yakın zamanda bende mersindeyim hangi doktora gidiyorsun öğrenebilirmiyim.

Kimseden ses cikmiyor bayadir bende yazamadim neler yapiyorsunuz kizlar gorusmeyeli aile sayısında cogalma yokmu

Back
X