- 14 Mart 2011
- 575
- 132
- 303
Daha beklemedeyim canimAsidan hamile kalan olmadi bu ay sanırım kimseden ses yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha beklemedeyim canimAsidan hamile kalan olmadi bu ay sanırım kimseden ses yok
Beklemediğin bir anda geliverir insallah bebegin canim uzme kendiniKızlar bthcg sonucum 0.22 yine olmadı
Canm iki ucgunde bir yumurta takibine aliyor seni doktor oda cok kisa suruyor zaten asilamaysa 3 5 dk suruyor 15 20 dk yatırıyorlar okadarKizlar asilama yaptırmayı düşünüyorum. Ayni zamanda çalışıyor um. Asilama icin is yerimden toplamda kac kez izin almam gerekir. Ona gore yaptrcam. Hergun flnsa kovulurum.
Canim naptin sonucun gelmedimi
Kizlar asilama yaptırmayı düşünüyorum. Ayni zamanda çalışıyor um. Asilama icin is yerimden toplamda kac kez izin almam gerekir. Ona gore yaptrcam. Hergun flnsa kovulurum.
Yuzde 35 sans demek bizim icin az sayilmaz ki kaldiki asilamayla ilk denemede hamile kalan cok var ayni zamanda defalarca deneyip tutmayanda.. denemekte fayda var bence..Bana kalirsa hic yaptirma parana yazik.. zaten asilamada % 35 sansin var normal iliskiden bir farki yok para tuzagi.. ben yaptirdim cok pismanim. Hatta mikrop kapmisim asilamadan snra adet oldum 4 gun surdu sonrasinda hep kahverengi lekelenmelerim devam etti doktora gittim simdi fitil kullaniyorum kontrolde tekrar yumurtalarimn olustugunu gordum mesela ilaclada ayni ilacsizda.. Rabbim verirse olur vermesse olmaz..
Yuzde 35 sans demek bizim icin az sayilmaz ki kaldiki asilamayla ilk denemede hamile kalan cok var ayni zamanda defalarca deneyip tutmayanda.. denemekte fayda var bence..
Masallah canim Allah saglikla kucaginada almayi nasib eylesin Allah bagislasin evladını bizede nasib eylesin tabi bende bugun adet oldm ve normalde hic agrim sancim olmaz hastayken suan sancidan ölüyorum..arkadaşlar 22.ağustosta ilk aşılamamı olmuştum. dün tahlil yaptırdım. Hamileyim!!
çok şaşkınım. olasılık düşük diye hamile kalabileceğimi tahmin etmemiştim. Yüce Rabbim sizlerinde gönlünüze göre versin. isteyen herkesin evladına kavuşması dileğiyle...
Ben haziran ayında başkentte hulusi zeyneloğluna gitmeye başladım. Adetin 3.günü hormon tahlillerimi ve sonrasında smear testini yaptırıp gitmiştim. smear testinde enfeksiyon çıkmıştı. ilaç kullandım, geçti. doktorumun önerdiği vitamini kullanmaya başladım. folik asit + diğer vitaminler + probiyotik içeren bir vitamin. sonra temmuzda rahim filmi çektirdim. sorun çıkmadı. sonrasında tekrar bir dizi hormon değerlerime bakıldı. (yumurta kalitesi ve rezerv için) sorun yoktu. eşimin değerleri biraz düşüktü ama proxeed plus kullanmaya başlamıştı zaten. ben doktoruma başvurduğumda direk tüp bebek istiyorum demiştim(çünkü etrafımdaki herkes aşılamanın vakit kaybı olacağını söylüyordu). doktorum bana sana önce aşılama yapıcaz performansa göre 2.aşılamayı yapıcaz dedi. devlet yardımı için evlilikte üç yılı doldurmuş olmak gerekmiş ve öncesinde 2 aşılama yapılmış olmalıymış. evlilikte 3 yılımın dolmasına az bir zaman kalmıştı. eğer tüp bebekle başlarsak kaçıncı denemede olacağını bilemiyoruz madden zorlanırsın dedi. doktoruma çok güvendim. çok ilgili ve işinde süper. whatsapp tan iletişim kuracağız dedi. sorunum olduğunda doktoruma ulaşabilliyordum. ağustosta aşılama tedavisi için başladık puregon iğne kullandım. 3 yumurtam oluştu. üçü de iyiydi. sonrasında ovitrelle çatlatma iğnesi, yaklaşık 40 saat sonra da 22 ağustos ta aşılama. Aşılama idrara sıkışık olarak yapıldı.
aşılamadan sonra 15 dk dinlendim. acı, ağrı hissetmedim. hemen bitti. rahim filmi gibi acılı bekliyordum ama öyle olmadı. hatta sıkışık olarak aşılama yaptırdığım için 15.dk yatarak dinlendikten sonra hemen wc ye gittim. Acaba akarmı vs. korktum ama sorun olmadı.
Doktorum aşılama sonrası rapor vermedi, yat dinlen demedi. sadece normal bir olay normal hayatına dön dedi. o gün hastaneden çıktım, metroya bindim, hatta yetişmek için koştum. metroda ayakta yolculuk ettim. hatta aşırı mı rahat davrandım diyip bi ara kendimi yedim. sonra boşverdim düşünmemeye çalıştım. Karnım çok şişti hormonların etkisiyle, adet sancısı gibi sancılar, bel ağrısı hepsi hormonların etkisi. doktorum ayrıca aşılama sonrası progesteron vermişti onu kullandım. buradan aşılama yaptıran ve hamile kalanların belirtilerini okudum. ben de o belirtiler yok diye üzüldüm. tek belirtim 10.gün ortaya çıktı. 10.gün vücut ısımın yükseldiğini farkettim. normalde üşüyen biriyim. yanmaya başladım. vücut ısımı ölçtüğümde 37.1-37.4 arası çıkıyordu (hala aynı). özelllikle geceleri yorganla yatan ben üzerime neredeyse hiç bişey örtmemeye başladım(hala da aynı).
14.gün pazar günü dayanamayarak asla yapmam dediğim halde evde test yaptım. anında iki çizgi belirdi ve net olarak.
Dün de kan tahlili yaptırdım, bugün sonuçlandı 246.7 çıktı.
benim ilk aşılamam ve sonucu bu şekilde
Dualarım hepiniz için...
Evlendiğim andan itibaren çocuk istiyordum, defalarca test yaptım, kaç ay hamile olduğumu sandım..Vücudum bazen hamileymişim gibi belirtiler veriyordu çünkü. adetim 1 gün gecikse hamileyim diye sevinçten uçup sonra adet olunca ağlıyordum. hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz aslında. ilk aşılamasında hamile kalanların Rabbim sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını nasip etsin, hamile kalamayanların da en güzel ve hayırlı zamanda hamile kalmaları dileğiyle...
Masallah canim Allah saglikla kucaginada almayi nasib eylesin Allah bagislasin evladını bizede nasib eylesin tabi bende bugun adet oldm ve normalde hic agrim sancim olmaz hastayken suan sancidan ölüyorum..
Masallah..cok sevindim canim...Allahim sag salim kucaguna almayi nasib etsin... umydlendirdin bizni...ve bukadar acik yazdigin icin eline saglik...Insallah isteyen herkese nasib olsun!Saol canım, darısı sizlerin başına inşallah. geçmiş olsun, verilen hormonlar nedeniyle sancı fazla oluyodur. İnşallah tez zamanda hayırlısıyla evladına kavuşursun.
arkadaşlar 22.ağustosta ilk aşılamamı olmuştum. dün tahlil yaptırdım. Hamileyim!!
çok şaşkınım. olasılık düşük diye hamile kalabileceğimi tahmin etmemiştim. Yüce Rabbim sizlerinde gönlünüze göre versin. isteyen herkesin evladına kavuşması dileğiyle...
Ben haziran ayında başkentte hulusi zeyneloğluna gitmeye başladım. Adetin 3.günü hormon tahlillerimi ve sonrasında smear testini yaptırıp gitmiştim. smear testinde enfeksiyon çıkmıştı. ilaç kullandım, geçti. doktorumun önerdiği vitamini kullanmaya başladım. folik asit + diğer vitaminler + probiyotik içeren bir vitamin. sonra temmuzda rahim filmi çektirdim. sorun çıkmadı. sonrasında tekrar bir dizi hormon değerlerime bakıldı. (yumurta kalitesi ve rezerv için) sorun yoktu. eşimin değerleri biraz düşüktü ama proxeed plus kullanmaya başlamıştı zaten. ben doktoruma başvurduğumda direk tüp bebek istiyorum demiştim(çünkü etrafımdaki herkes aşılamanın vakit kaybı olacağını söylüyordu). doktorum bana sana önce aşılama yapıcaz performansa göre 2.aşılamayı yapıcaz dedi. devlet yardımı için evlilikte üç yılı doldurmuş olmak gerekmiş ve öncesinde 2 aşılama yapılmış olmalıymış. evlilikte 3 yılımın dolmasına az bir zaman kalmıştı. eğer tüp bebekle başlarsak kaçıncı denemede olacağını bilemiyoruz madden zorlanırsın dedi. doktoruma çok güvendim. çok ilgili ve işinde süper. whatsapp tan iletişim kuracağız dedi. sorunum olduğunda doktoruma ulaşabilliyordum. ağustosta aşılama tedavisi için başladık puregon iğne kullandım. 3 yumurtam oluştu. üçü de iyiydi. sonrasında ovitrelle çatlatma iğnesi, yaklaşık 40 saat sonra da 22 ağustos ta aşılama. Aşılama idrara sıkışık olarak yapıldı.
aşılamadan sonra 15 dk dinlendim. acı, ağrı hissetmedim. hemen bitti. rahim filmi gibi acılı bekliyordum ama öyle olmadı. hatta sıkışık olarak aşılama yaptırdığım için 15.dk yatarak dinlendikten sonra hemen wc ye gittim. Acaba akarmı vs. korktum ama sorun olmadı.
Doktorum aşılama sonrası rapor vermedi, yat dinlen demedi. sadece normal bir olay normal hayatına dön dedi. o gün hastaneden çıktım, metroya bindim, hatta yetişmek için koştum. metroda ayakta yolculuk ettim. hatta aşırı mı rahat davrandım diyip bi ara kendimi yedim. sonra boşverdim düşünmemeye çalıştım. Karnım çok şişti hormonların etkisiyle, adet sancısı gibi sancılar, bel ağrısı hepsi hormonların etkisi. doktorum ayrıca aşılama sonrası progesteron vermişti onu kullandım. buradan aşılama yaptıran ve hamile kalanların belirtilerini okudum. ben de o belirtiler yok diye üzüldüm. tek belirtim 10.gün ortaya çıktı. 10.gün vücut ısımın yükseldiğini farkettim. normalde üşüyen biriyim. yanmaya başladım. vücut ısımı ölçtüğümde 37.1-37.4 arası çıkıyordu (hala aynı). özelllikle geceleri yorganla yatan ben üzerime neredeyse hiç bişey örtmemeye başladım(hala da aynı).
14.gün pazar günü dayanamayarak asla yapmam dediğim halde evde test yaptım. anında iki çizgi belirdi ve net olarak.
Dün de kan tahlili yaptırdım, bugün sonuçlandı 246.7 çıktı.
benim ilk aşılamam ve sonucu bu şekilde
Dualarım hepiniz için...
Evlendiğim andan itibaren çocuk istiyordum, defalarca test yaptım, kaç ay hamile olduğumu sandım..Vücudum bazen hamileymişim gibi belirtiler veriyordu çünkü. adetim 1 gün gecikse hamileyim diye sevinçten uçup sonra adet olunca ağlıyordum. hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz aslında. ilk aşılamasında hamile kalanların Rabbim sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını nasip etsin, hamile kalamayanların da en güzel ve hayırlı zamanda hamile kalmaları dileğiyle hayirli olsun canım Allah tamamını erdirsin. İnşallah sağlıklı şekilde tamamlarsin hamileligini allah gonlune göre versin insallah bizimde böyle tatli anlatacak güzel şeylerinizi olur o duyguları çok istiyorum allah biliyor ya Hayirlisi olsun.
Masallah..cok sevindim canim...Allahim sag salim kucaguna almayi nasib etsin... umydlendirdin bizni...ve bukadar acik yazdigin icin eline saglik...Insallah isteyen herkese nasib olsun!
Canim..bisey sorcam..bize doktorum asilamadan sonra iliski yasakladi..sendede oyle oldumy?çok teşekkürler, Canım inşallah sizler de sağlıcakla kucağınıza alırsınız yavrularınızı, çok güzel hikayeleriniz de olur inşallah.