İlk aşılama

• Konu Sahibi Konu Sahibi gul_l
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gul_l

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2015
77
78
38
33
İlk aşılama mı kasım ayında yaptırdım 12.gün hamile olduğumu öğrendim 12.gün beta hcg 41 di iki gün sonra 150 iki gün sonra 368 çıktı hamileyim dedim 5+ 2 de kese göründü daha sonra 7+1 kalp atışı icin gittik bi baktık ikizmiş ikisinin de kalp atışı vardı aşılamadan hiç ümidim yoktu hem de ilk aşılama olmaz dedim ama oldu

Yani Yok ilk aşılama da olmaz demeyin ben 1 yıl klomen kullandım olmadı en son artık yumurta büyümeyince aşılama yaptırdık çok ben de polikistik vardı sadece aşılama yaparken 6cm folikul kistim vardı yumurtam sonradan büyümüştü doktor bişey olmaz dedi ve yaptı

Rabbim sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin inşallah :) darısı basima:) bişey sorabilir miyim, özelde mi yaptırdınız acaba süreç nasıl ilerliyor kaç lira civarında tuttu bilgi verebilir misiniz

Medikal parkta yaptırırdım ben de sağlık memuruyum özelde çalışan arkadaşlarım vardı onlar baya indirim yaptırdı bana toplamda

Aşılama 300 ilaçlar 650 3 tane gonal f muayene ve kanlar falan 200 tl tuttu

Anladım. Bende de pco var 4sene bitti bebek isteyeli klomenle bile çok zor büyüyor yumurtalarım. Tereddutlerim var asilamayla ilgili. Süreç nasıldı peki

Asilama ücreti ne kadar uygunmuş. Ben bi özel hastanede 650 diye vazgeçmek zorunda kalmıştım. Bahsettiginiz hastanede izmir de mi

Ya benim de büyümüyordu 3 kez büyüdü sadece Oda ilk aylarda bende büyümez doktor geri gönderir diye düşündüm hep ama iğneler fena bişey ben tam 14 . Günde 19,20 mm lik yumurtalar gördüm benim için imkansızdı

Hayır Uşak'ta süreç olarakda aynı klomen gibi hiç bir farkı Yok aşılama da çok basit düşün bende vajinal darlık var spekulum bile kanatıyor ben bile çok ince sızı hissettim

Ben indirimli yaptırdım tabi biraz ama normalde de 450 falan sanırım aşılama

Anladım sonuç sizin için çok Güzel olmuş :) hayırlısıyla dünyaya gelir inşallah melekleriniz :) dua edin benim için de. Normal yollardan olsun çok istiyorum ama hicbirsey yapmadan beklemek daha zorrr. Biraz daha arastirayim ben de aşılama yaltirabilirim belki. Ne guzel sizinki ilk seferde tutmuş. Tutmama ihtimali de var tabi bi de

Aynen ya ben hep tutmaz diye düşündüm izindeydim aşılama da o yüzden kafam rahattı zor bir süreç seni anlıyorum ben de 1 buçuk yıllık evliyim ama evlendiğim günden beri istiyoruz inşallahhh Allah hiç kimseye aratmasın evladı

Aminnn. Izmir madical park i aradım şimdi 105 lira dedi muayene için. Sanırım ona da gitmiycem. Galiba ilk önce kendime bi hastane bulmam lazım :) bilmem kac tane hastane gezdim memnuniyet hala yok.

Canım nerdesin sen Uşak'ta muayene 70 tl benim doktor çok ünlü ya inferlite doktoru zaten bütün aşılamaları tutuyormuş galiba oraya da gidebilirsin de

Manisada yım canim. Bilmiyorum bulunduğum yerde bütün hastanelere gittim tatmin etmiyorlar. Kalip gibi ezberlemisler sunu iç gel su gün gel.... soru sormama fırsat bile tanınmıyor nerdeyse zorla soruyimusum gibi hissediyorum hep. Yoruldum da galiba 4yildir.... ilacsiz gelmeyen reglim bugün on gün gecikmeyle kendiligiden geldi ve yarın bi doktora gitmek istiyorum. Kafam çok karışık

Ben de saglikciyim hastaligima hakimim çok araştırıyorum didikliyorum bu bni daha çok yıpratıyor. Hicbirsey bilmeden kafamın rahat olmasını çok isterdim

Olmuyor ya çok zor ya kafandan atmak seni çok iyi anlıyorum ama güzel bi doktor seç erteleme bence derim inşallah en kısa zaman da hamile kalırsın canım

İyi aksamlar cnm çok ama çok svndm hamile olmana bnmde ilk asilamam bugün 10.gunum çok heycnliyim çikolata kistim vardi bnmde inş. Bnde hyrli haberler alirim

İnşallah canım bi arkadaşın da çikolata kisti vardı hemde çoklu oda ikiz hamile şimdi rahat ol inşallah hemen olur Allah kimseye evlat aratmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…