Hayırlısı olsun Can'ım kaçıncı gün bugünArkadaşlar umutsuz bnmkide bugün yine baktrdim 5.52
Bence ilaçın etkisi geçmiştir canım ve değer yüksek13.gün cnm
Hayırlısı olsun inşallah pozitif çıkar canım eğer olumsuzda olsa üzülme nasip kısmet canımBilmiyorum ya belki de cihaz bozuk başka hastanede verecem birde benm bulunduğum yerdeki hastane çok kucuk zaten küçücük bir cihazda baktilar
canım ben aşılamadan sonra yola çıktım falan ondan da yapamadık aslında bi de aşılamadan sonra bi dolgunluk oluyor rahatsız edecek gibi oluyor ama bence de senin doktor garanti olsun demiş sanırımCnm bana Dr.um asilamanin olduğu gün ve ertesi gün mutlaka ilişki dedi
Bende aynı şekildeydim ilk aşılamada tutan çok nadir gibi geldi hep ama rahat ol canım inşallah hemennn olurBende bu ay ilk aşilamami olucam ama pek umutlu değilim kararsızlık içindeyim.
belki de geç döllenme olmuştur canım sonra yükselecektir inşalllahhhh öyledirArkadaşlar umutsuz bnmkide bugün yine baktrdim 5.52
mrh canım ben bugün drdan geldim iki sağ tarafta ikide sol tarafta 11 mm yumurta olmuş dr ilaç fazla etki göstermiş dedi 75 lik kullanıyordum 50 ye düşürdü çarşamba günü tekrar gidicem cuma veya cmtesi aşılama olabilir dedi nasıl sence yumurtalar seninki nasıl gelişmiştiİlk aşılama mı kasım ayında yaptırdım 12.gün hamile olduğumu öğrendim 12.gün beta hcg 41 di iki gün sonra 150 iki gün sonra 368 çıktı hamileyim dedim 5+ 2 de kese göründü daha sonra 7+1 kalp atışı icin gittik bi baktık ikizmiş ikisinin de kalp atışı vardı aşılamadan hiç ümidim yoktu hem de ilk aşılama olmaz dedim ama oldu
Allah razı olsun Can'ım içimi rahatlattın çünkü fazla uyarıldı diye tedirgin olmuştum Allahım hayırlı şekilde bebişlerimize kavurştursun bizlericanım ben 50 ile başladım sonra 75 100 125 150 ye çıktı en son benim 13. gün 18-18,5-19 mm di yumurtalarım o gün de iğne yaptım akşam da çatlatma iğnesi sonra da aşılama yapıldı canım fazla uyarılmasından da tedirgin olma benim ki de fazla uyarıldı işte folikul kisti yaptı bir kaç tane şimdi kist gitmiş rahat ol sen inaşşahhh en kısa zaman da alırsın evladını :)
Tamam canım bende öyle yaparımCanım kafan rahat olsun Allah verecek oldu mu veriyor birde ben aşılamadan sonra yatarken bacak bacak üstüne attım öle daha iyiymiş aklında bulunsun
Hayırlı haberlerini bekliyorumTamam canım bende öyle yaparım
canım ben klomeni 1 yıl kullandım ondan bana iğne verdi artık büyümüyordu yumurtalar. çatlatma iğnesi ikisinde de aynı zaten bence klomenle büyüyorsa iğne olmasına gerek yok senin ki daha iyi iğne daha riskli bişey sonuçta klomenle de hamile kalanı çok duydum.Vallahi atkadaşalar aşılama fiyatlarında şanslısınız.İstanbulda çok pahalı 1.000-1.500 ilaçalr hariç bende düşünüyorum bu ay ama benim doktorum iğne istemedi klomen ve ovitrelle ile yapcak klomenle iki yumrta oluyor biri 20 oluo diğeri 16 falan çok kararsızım
İnşallah canım vallahi kafam karışık yarın gidicem cumadq gel der pzt aşılama olur herhalde hafta sonu yok doktorumcanım ben klomeni 1 yıl kullandım ondan bana iğne verdi artık büyümüyordu yumurtalar. çatlatma iğnesi ikisinde de aynı zaten bence klomenle büyüyorsa iğne olmasına gerek yok senin ki daha iyi iğne daha riskli bişey sonuçta klomenle de hamile kalanı çok duydum.
Hayırlısı olsun Can'ım benimde pztesi günü aşılamam olucak şuan iki tane gelişimi iyi yumurta var Allahtan hayırlısıİnşallah canım vallahi kafam karışık yarın gidicem cumadq gel der pzt aşılama olur herhalde hafta sonu yok doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?