canım bebişlerin hayırlı olsun çok sevindim senin adına ve içime bir umut doğdu bende ilk aşılama için pztesi tedaviye başladım 2 senedir istiyorum bir sorun yok diyo dr ikimizdede ve ikiz bebişlerim olsun çok istiyorum Allahım inşallah banada nasip ederde sana müjedli haber veririmİlk aşılama mı kasım ayında yaptırdım 12.gün hamile olduğumu öğrendim 12.gün beta hcg 41 di iki gün sonra 150 iki gün sonra 368 çıktı hamileyim dedim 5+ 2 de kese göründü daha sonra 7+1 kalp atışı icin gittik bi baktık ikizmiş ikisinin de kalp atışı vardı aşılamadan hiç ümidim yoktu hem de ilk aşılama olmaz dedim ama oldu
canım gözünaydın sonuçun iyi 5in üzeri gebelik günden güne artar inşallah içini rahat tut ilk aşılamanmıydıHyrli olsun cnm ne güzel maşallah bnmde bugün 12.günüm ama 6.52cikti
aynen canım hamilesindir bence de ama daha çok yeni adetin 14. günü mü yapıldı aşılama tam olarak geç döllenme falandır belkiCnm ama 12.günde çok düşük ilk asilamam çikolata kistim vardi 2yildr istyorduk Rabbim nasip etmemişti inş. Bu sefer olur allahn izniyle nolur dua edin çok umutlandim dun baktrdim 5.31 di işte bugün 6.52
inaşşallah canım valla yani herkese versin ALLAH senin de ilk aşılaman tutar inşallah. benimde hep içimden ikiz geçiyordu oldu yani seninki de olur belki dua et bol bolcanım bebişlerin hayırlı olsun çok sevindim senin adına ve içime bir umut doğdu bende ilk aşılama için pztesi tedaviye başladım 2 senedir istiyorum bir sorun yok diyo dr ikimizdede ve ikiz bebişlerim olsun çok istiyorum Allahım inşallah banada nasip ederde sana müjedli haber veririmbende trabzonda medicalparkta yaptırıyorum aşılamamı inşallah iyi sonuç alırım
Amin inşallah canım Allah kucağına almayıda nasip etsininaşşallah canım valla yani herkese versin ALLAH senin de ilk aşılaman tutar inşallah. benimde hep içimden ikiz geçiyordu oldu yani seninki de olur belki dua et bol bol
İşte artıyor canım Allahım elimizi bol bırakmasın bu sefer olmuş bence içini rahat tut kendine dikkat etCnm ama 12.günde çok düşük ilk asilamam çikolata kistim vardi 2yildr istyorduk Rabbim nasip etmemişti inş. Bu sefer olur allahn izniyle nolur dua edin çok umutlandim dun baktrdim 5.31 di işte bugün 6.52
aminnn canım :) çok sağolAmin inşallah canım Allah kucağına almayıda nasip etsin
Cnm 13.gün yapildi cnm asilama, iste 30aralikta yapildi asilamamaynen canım hamilesindir bence de ama daha çok yeni adetin 14. günü mü yapıldı aşılama tam olarak geç döllenme falandır belki
Bence sonucun iyi giderek artıcak o canım iki gün sonra yap o zaman göreceksin dahada artmış olucakCnm 13.gün yapildi cnm asilama, iste 30aralikta yapildi asilamam
İnş. Cnm ya bni şuan çok mutlu ettin iyi dusundrdun umudumu kaybetmstimBence sonucun iyi giderek artıcak o canım iki gün sonra yap o zaman göreceksin dahada artmış olucak
Can'ım umutsuzluğa kapılıcak bir durum yok bak dün 5 küsürmüş bugün 6 küsür eğer kötü bişey olsaydı değer 5 in altına düşerdi Yen'i olduğu için değerin az hadi pozitif düşün bakim bebiş geliyor Allah'ın izniyleİnş. Cnm ya bni şuan çok mutlu ettin iyi dusundrdun umudumu kaybetmstim
Bekleyelim o aman canım dua edelim inşallah güzel sonuç alırsınDr.u aradmda ilacin etkisidir dedi neden erken baktin dedi
Can'ım aşılama sonrası ilişki oldu mu dr önerdimiİlk aşılama mı kasım ayında yaptırdım 12.gün hamile olduğumu öğrendim 12.gün beta hcg 41 di iki gün sonra 150 iki gün sonra 368 çıktı hamileyim dedim 5+ 2 de kese göründü daha sonra 7+1 kalp atışı icin gittik bi baktık ikizmiş ikisinin de kalp atışı vardı aşılamadan hiç ümidim yoktu hem de ilk aşılama olmaz dedim ama oldu
Şansı artırmak için bir gün sonra falan öneriyorlarmış diye duydumda ne yapsam karar veremedimCanım bize ilişki olabilir dedi ama biz hiç yapmadık
Cnm bana Dr.um asilamanin olduğu gün ve ertesi gün mutlaka ilişki dediCanım bize ilişki olabilir dedi ama biz hiç yapmadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?