İlk aşılama

• Konu Sahibi Konu Sahibi gul_l
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bebişlerin hayırlı olsun çok sevindim senin adına ve içime bir umut doğdu bende ilk aşılama için pztesi tedaviye başladım 2 senedir istiyorum bir sorun yok diyo dr ikimizdede ve ikiz bebişlerim olsun çok istiyorum Allahım inşallah banada nasip ederde sana müjedli haber veririmbende trabzonda medicalparkta yaptırıyorum aşılamamı inşallah iyi sonuç alırım

Hyrli olsun cnm ne güzel maşallah bnmde bugün 12.günüm ama 6.52cikti

Cnm ama 12.günde çok düşük ilk asilamam çikolata kistim vardi 2yildr istyorduk Rabbim nasip etmemişti inş. Bu sefer olur allahn izniyle nolur dua edin çok umutlandim dun baktrdim 5.31 di işte bugün 6.52

Cnm ama 12.günde çok düşük ilk asilamam çikolata kistim vardi 2yildr istyorduk Rabbim nasip etmemişti inş. Bu sefer olur allahn izniyle nolur dua edin çok umutlandim dun baktrdim 5.31 di işte bugün 6.52
aynen canım hamilesindir bence de ama daha çok yeni adetin 14. günü mü yapıldı aşılama tam olarak geç döllenme falandır belki

inaşşallah canım valla yani herkese versin ALLAH senin de ilk aşılaman tutar inşallah. benimde hep içimden ikiz geçiyordu oldu yani seninki de olur belki dua et bol bol

inaşşallah canım valla yani herkese versin ALLAH senin de ilk aşılaman tutar inşallah. benimde hep içimden ikiz geçiyordu oldu yani seninki de olur belki dua et bol bol
Amin inşallah canım Allah kucağına almayıda nasip etsin

İşte artıyor canım Allahım elimizi bol bırakmasın bu sefer olmuş bence içini rahat tut kendine dikkat et

İnş. Cnm ya bni şuan çok mutlu ettin iyi dusundrdun umudumu kaybetmstim
Can'ım umutsuzluğa kapılıcak bir durum yok bak dün 5 küsürmüş bugün 6 küsür eğer kötü bişey olsaydı değer 5 in altına düşerdi Yen'i olduğu için değerin az hadi pozitif düşün bakim bebiş geliyor Allah'ın izniyle

Can'ım aşılama sonrası ilişki oldu mu dr önerdimi

Canım bize ilişki olabilir dedi ama biz hiç yapmadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…