rabbım sevindirsin
Doktorumda 14.günü test yaptır dedi ama olmasa bile belki iğnenin etkisiyle çift çizgiyi görüp mutlu olurum diye yaptım zaten bu aşılamadan çok umutsuzum olursa bir mucize olur ancakben 27 sinde aşılama yaptırdım. henüz teste cesaretim yok. bence çok erken yapmışsın 10 günde iğnenin etkisi anca atılıyor rahme yerleşip beta hcg salgılaması 4-5 gün daha sürüyo. 15. günde tekrar test yapmanı öneririm. inşallah olumlu sonuçlanır
Canim bende asilamadan 12. Gun yaptim idrar testi cikmakdi 16 . Gun gittigimde 2 haftalik hamile oldugumu ogrendim biraz daha bekle ve tekrar yap canimMerhaba kızlar ilk aşılamamı 30.11.2019 da oldum bugün 10.gün idrar testi yaptım azıcık bile 2.çizgi belirmedi yani negatif acaba üzülmek için erken mi keşke daha tam gününde yapsaydım
Böyle sonuç alıp 2-4 gün sonra felan pozitif olan var mi içinizde
Ama çok umutsuzum adet ağrısı gibi ağırlarımda var 3 gündür
Gerçekten senin adına çok sevindim darısı hepimizin başına canım lütfen dua etCanim bende asilamadan 12. Gun yaptim idrar testi cikmakdi 16 . Gun gittigimde 2 haftalik hamile oldugumu ogrendim biraz daha bekle ve tekrar yap canim
İnşallah olur canımbende 28 kasımda aşılama yaptırdım 14 gunun dolmasını beklıyorum doktor oyle dedı
Canım sende her hangi bir belirti var mıydı gerçi kişiden kişiye değişiyor amaCanim bende asilamadan 12. Gun yaptim idrar testi cikmakdi 16 . Gun gittigimde 2 haftalik hamile oldugumu ogrendim biraz daha bekle ve tekrar yap canim
benim ılk bes gun kasıkta batmalar oldu gaz şışkınlıgı vardı bırde gogus ucu agrısı oluyordu . sımdı bu belırtılerın hıcbırı kalmadı sadece gögus ucum agrıyor.Canım sende her hangi bir belirti var mıydı gerçi kişiden kişiye değişiyor ama
Bende de ara ara adet ağrısı gibi ağrılar oluyor bir de göğüs acısı ama onlar adet döneminde de oluyorbenim ılk bes gun kasıkta batmalar oldu gaz şışkınlıgı vardı bırde gogus ucu agrısı oluyordu . sımdı bu belırtılerın hıcbırı kalmadı sadece gögus ucum agrıyor.
Vallahi genelde doktorlar 1 yıldır korunmuyoruz demeyince baştan savar gibi davranıyorlar olur daha erken der gibi yani daha önceden korunuyorsan bile hiç korunmadık deyince araştırıyorlar aşılama diğer yollara başvuruluyor tabi doktordan doktora değişiyor canımMrb. Aşılama yaptırmak için ne gerekiyo. Yani ben de evleneli 1 yıl oldu ama istediğimiz halde bebeğimiz olmuyo.acaba şu kadar yıl olmalı falan diye bi şartı var mı
baska bı belırtı yok ekstradan ınsan heyecanlanıyor tabı ama hayal kırıklığına uğramamak ıcınde korkuyor hayırlısı bakalımBende de ara ara adet ağrısı gibi ağrılar oluyor bir de göğüs acısı ama onlar adet döneminde de oluyor
Aynen canım ilgilenen bi doktor bulursam inş bi tedavi olur ilaç olur ne olursa artık ben de başlayım bi yerden düzenli bi şekilde.senin de inşallah istediğin sonuç çıkar hayırlısıyla:)Vallahi genelde doktorlar 1 yıldır korunmuyoruz demeyince baştan savar gibi davranıyorlar olur daha erken der gibi yani daha önceden korunuyorsan bile hiç korunmadık deyince araştırıyorlar aşılama diğer yollara başvuruluyor tabi doktordan doktora değişiyor canım
İnsallah olur canimGerçekten senin adına çok sevindim darısı hepimizin başına canım lütfen dua et
Goguslerim sisti canim sadece adet olacam sanarken hamile oldugumu ogrendim canimCanım sende her hangi bir belirti var mıydı gerçi kişiden kişiye değişiyor ama
Allahım darısı bize ya vallahi bende öyle gibiyim ne belirtim olsa saçmalama adet olacaksın kendini ümitlendirme deyip geçiyorum ama daha adetime de var offGoguslerim sisti canim sadece adet olacam sanarken hamile oldugumu ogrendim canim
İnşallah canım hepimizin tek dileği şuanAynen canım ilgilenen bi doktor bulursam inş bi tedavi olur ilaç olur ne olursa artık ben de başlayım bi yerden düzenli bi şekilde.senin de inşallah istediğin sonuç çıkar hayırlısıyla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?