- 7 Kasım 2018
- 92
- 69
- 38
- 26
İnsallah Rabbim sanada nasip eder canim isteyen herkezede tabi:)Allahım darısı bize ya vallahi bende öyle gibiyim ne belirtim olsa saçmalama adet olacaksın kendini ümitlendirme deyip geçiyorum ama daha adetime de var off
güzel mucizeler beklemediğimiz zamanda gelir. İnşallah da öyle olur . Ümitsizliğe kapılmamalı çok bi umut da bağlamamalı. Ben o durumdayım şu an :)Doktorumda 14.günü test yaptır dedi ama olmasa bile belki iğnenin etkisiyle çift çizgiyi görüp mutlu olurum diye yaptım zaten bu aşılamadan çok umutsuzum olursa bir mucize olur ancak
Benimde yarın 12.günüm kan testi yaptırmak istiyorum ama cesaretim yokAyy kızlar bende aşılama yaptırdım bugün 6. Gün inşallah hepimizin yüzleri gülerRabbim hepimize nasip etsin zaman geçmiyor aceleci davranıpta 12 veya 13 günde test yapmak istemiyorum ama nasıl dayancam bilmiyorum
İnşallah seninki de tutunur kucağına almak nasip olur canımAyy kızlar bende aşılama yaptırdım bugün 6. Gün inşallah hepimizin yüzleri gülerRabbim hepimize nasip etsin zaman geçmiyor aceleci davranıpta 12 veya 13 günde test yapmak istemiyorum ama nasıl dayancam bilmiyorum
Öyle vallahi çok zor bir süreçgüzel mucizeler beklemediğimiz zamanda gelir. İnşallah da öyle olur . Ümitsizliğe kapılmamalı çok bi umut da bağlamamalı. Ben o durumdayım şu an :)
Aslında tam tamına 15 günde belli oluyormuş daha öncesinde varsa bile pek cıkmaya biliyormuş yapıp negatifi görürüsem psikolojimi bozmak istemiyorum ama bakalım kesin dayanamamBenimde yarın 12.günüm kan testi yaptırmak istiyorum ama cesaretim yok
Daha çok erken bence 15. Günü beklemelisin hem de evde testten ziyade kan daha garanti boşuna canını sıkmaBenimde yarın 12.günüm kan testi yaptırmak istiyorum ama cesaretim yok
Dayanabilirsem cumartesiyi bekleyecem zaten doktoruma randevum var en erken saate aldım bir an önce öğreneyim diyeDaha çok erken bence 15. Günü beklemelisin hem de evde testten ziyade kan daha garanti boşuna canını sıkma
Ama bazıları da 12. Gün öğrenmiş vallahi belli olmuyor yaDaha çok erken bence 15. Günü beklemelisin hem de evde testten ziyade kan daha garanti boşuna canını sıkma
Hadi inşallah güzel sonuçlar bekliyoruzDayanabilirsem cumartesiyi bekleyecem zaten doktoruma randevum var en erken saate aldım bir an önce öğreneyim diye
Ben gecen ay klomen + çatlatma iğnesi kullandım 11 gün test yaptım pozitifti ama kimyasal gebelik olduAma bazıları da 12. Gün öğrenmiş vallahi belli olmuyor ya
Şu kimyasaldan o kadar bıktım ki anlatmam 6 senede geçen ayla birlikte 5 kere yaşadım usandım artık şu kimyasaldan allahım inşaallah bu sefer olurBende sadece klomen kullanmıştım geçen aylarda 5.48 oldu değerim sonra gecesinde hasta oldum o kadar mutlu olmuştum ki meğer kimyasalmış
İnşallah canım .bende sabah kan testi verdim sağlık ocağında öğleden sonra çıkar ama gerçekten ümitisizim her an hastalanacak gibiyimŞu kimyasaldan o kadar bıktım ki anlatmam 6 senede geçen ayla birlikte 5 kere yaşadım usandım artık şu kimyasaldan allahım inşaallah bu sefer olur
Bugün 13. Gün demi canım senin hadi hayırlısı olur inşallahİnşallah canım .bende sabah kan testi verdim sağlık ocağında öğleden sonra çıkar ama gerçekten ümitisizim her an hastalanacak gibiyim
Bugün 12.günü canım aşılamanın olduğu günü saymayınca .Bugün 13. Gün demi canım senin hadi hayırlısı olur inşallah
Bide aşılama gününü saymıyormuyuzBugün 12.günü canım aşılamanın olduğu günü saymayınca .
Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese versin dün gece ayetel kürsi okudum Allah kabul eder inşallah
2.30 çıktıBide aşılama gününü saymıyormuyuzVallahi zaman geçmiyor
canım suan aynı moddayım 14. gunum bugun ama cesaretım yok sonucun ne test yaptın mıBenimde yarın 12.günüm kan testi yaptırmak istiyorum ama cesaretim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?