- 14 Ocak 2020
- 1.493
- 1.627
- 133
- Konu Sahibi Ruyaaam123
Merhaba kızlar ilk kez aşılama yaptırıp hamile kalan var mı varsa umut olurmusunuz bizlere 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varım canım. Ekim'de aşılama yaptırdım şuan 9 haftalık hamileyim. Soruların varsa yanıtlayabilirimMerhaba kızlar ilk kez aşılama yaptırıp hamile kalan var mı varsa umut olurmusunuz bizlere![]()
Süreç nasıl işliyor anlatır mısınızBen varım canım. Ekim'de aşılama yaptırdım şuan 9 haftalık hamileyim. Soruların varsa yanıtlayabilirim
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için :) bende 25 kasımda ilk aşılamamı yaptırdım daha 5 gün oldu fakat göğüslerim aşırı derece hassas ve arada karnıma ağrılar giriryor psikolojik mi yoksa progestan kullanıyorum ondan mı? Sizin aşılama süreci nasıl geçti rica etsem anlatırmısınız nasıl belirtiniz oldu kaçıncı gün öğrendiniz? Bende pco var ondan korkuyorum tutmucak diyeBen varım canım. Ekim'de aşılama yaptırdım şuan 9 haftalık hamileyim. Soruların varsa yanıtlayabilirim
Siz aşılamamı yaptırdınız? Yada yaptırcakmısınızSüreç nasıl işliyor anlatır mısınız
Bende pco başlangıcı var canım+ kilo . Aynı belirtiler bende de vardı. Progestan o belirtileri yapan gaz sancısı da yapıyor. Bende aşırı göğüs hassasiyeti vardı kasık ağrısı da çoktu. 8. Gün 5,82 çıktı 12. Gün idrar testinde çok net çıktı 14. Gün tekrar idrar testi yaptım çıktı 15. Gün kanda 371,7 çıktı 10 gün sonra 4000 çıktı. 6+2 de keseyi ve bebeği gördüm 7+5 de kalp atışını duydum. Limon kesinlikle yeme yapısından dolayı tutunmayı engelliyormuş doktorum söyledi çok acı ve baharatlı yeme ani hareket etme. Yukarı rafa sakın uzanma fazla yürüyüş yapma ve fazla merdiven inip çıkma. Bir şey olmaz diye düşünürsün ama bunlar çok etkiliyor demişti doktorum. Birde sıcak duş yapma. İnşAllah seninde tutar.Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için :) bende 25 kasımda ilk aşılamamı yaptırdım daha 5 gün oldu fakat göğüslerim aşırı derece hassas ve arada karnıma ağrılar giriryor psikolojik mi yoksa progestan kullanıyorum ondan mı? Sizin aşılama süreci nasıl geçti rica etsem anlatırmısınız nasıl belirtiniz oldu kaçıncı gün öğrendiniz? Bende pco var ondan korkuyorum tutmucak diyekusura bakmayın çok soru sordum merakımı hoşgörün
![]()
Estağfurullah ne kusru. Zamanında bende soru sorardım ama cevap veren olmazdı hep merakımla kalırdım. O yüzden ne kadar sormak istediğin soru varsa sorabilirsin sıkıntı yokTeşekkür ederim cevap verdiğiniz için :) bende 25 kasımda ilk aşılamamı yaptırdım daha 5 gün oldu fakat göğüslerim aşırı derece hassas ve arada karnıma ağrılar giriryor psikolojik mi yoksa progestan kullanıyorum ondan mı? Sizin aşılama süreci nasıl geçti rica etsem anlatırmısınız nasıl belirtiniz oldu kaçıncı gün öğrendiniz? Bende pco var ondan korkuyorum tutmucak diyekusura bakmayın çok soru sordum merakımı hoşgörün
![]()
Tabiki canımSüreç nasıl işliyor anlatır mısınız
Adetin 3. Günü gittim 4. Gün gonal f 450 mg 125 ml iğne vurdum 8 Gün sabah saatlerinde. 8. Gün yumurta ölçümüne gittim 2 yumurtam gelişmişti sadece sağ yumurtalığımda . 9. Gün sabah 7 de çatlatma iğnesini vurdum. Ertesi gün saat 13.30 da sperm örneği verdik yıkanması için. saat 17:00 da aşılama oldu. 1 saat boyunca yattım hiç kalkmadan. Sonra progestan kullandım 13 gün. Çok fazla göğüs hassasiyeti vardı+ kasık ağrısı+ bel ağrısı. 3 gün boyunca tuvalet harici kalkmamamı söyledi doktorum. Sadece tuvalete kalktıkça bir tur at evde dedi yavaş yavaş. Kullanacağım eşyaları tezgahın üzerine indirdim. Hiçbir iş yapmadım. Limon+ yeşillik + acı yasaktı.3 gün banyo da yapmadım. Birde aşılamadan sonraki gün ilişki yok 3. Gün vardı sonra yoktu haftada 2 kere ilişki dedi doktorum. 14. Gün kanda hcg testi istedi. Lekelenme olsa dahi progestan kullan kesme dedi kırmızı kan gelmedikçe endişelenme dedi. Çok şükür tuttu rabbim herkese nasip etsin inşAllahSüreç nasıl işliyor anlatır mısınız
Bir yılı geçti bekliyorum hamile kalamadım ilerde zorunda kalırsam tüp bebekten önce aşılama denemek isterimSiz aşılamamı yaptırdınız? Yada yaptırcakmısınız
Çoook teşekkür ederimBende pco başlangıcı var canım+ kilo . Aynı belirtiler bende de vardı. Progestan o belirtileri yapan gaz sancısı da yapıyor. Bende aşırı göğüs hassasiyeti vardı kasık ağrısı da çoktu. 8. Gün 5,82 çıktı 12. Gün idrar testinde çok net çıktı 14. Gün tekrar idrar testi yaptım çıktı 15. Gün kanda 371,7 çıktı 10 gün sonra 4000 çıktı. 6+2 de keseyi ve bebeği gördüm 7+5 de kalp atışını duydum. Limon kesinlikle yeme yapısından dolayı tutunmayı engelliyormuş doktorum söyledi çok acı ve baharatlı yeme ani hareket etme. Yukarı rafa sakın uzanma fazla yürüyüş yapma ve fazla merdiven inip çıkma. Bir şey olmaz diye düşünürsün ama bunlar çok etkiliyor demişti doktorum. Birde sıcak duş yapma. İnşAllah seninde tutar.
Allah razı olsun iyiki böyle konu açtım ki allah seni karşıma çıkarttıEstağfurullah ne kusru. Zamanında bende soru sorardım ama cevap veren olmazdı hep merakımla kalırdım. O yüzden ne kadar sormak istediğin soru varsa sorabilirsin sıkıntı yok![]()
Anladım canım bencede önce aşılamayı dene tabi aşılamaya gerek kalmadan rabbim hayırlısıyla evlat nasip etsinBir yılı geçti bekliyorum hamile kalamadım ilerde zorunda kalırsam tüp bebekten önce aşılama denemek isterim
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinTabiki canım
Adetin 3. Günü gittim 4. Gün gonal f 450 mg 125 ml iğne vurdum 8 Gün sabah saatlerinde. 8. Gün yumurta ölçümüne gittim 2 yumurtam gelişmişti sadece sağ yumurtalığımda . 9. Gün sabah 7 de çatlatma iğnesini vurdum. Ertesi gün saat 13.30 da sperm örneği verdik yıkanması için. saat 17:00 da aşılama oldu. 1 saat boyunca yattım hiç kalkmadan. Sonra progestan kullandım 13 gün. Çok fazla göğüs hassasiyeti vardı+ kasık ağrısı+ bel ağrısı. 3 gün boyunca tuvalet harici kalkmamamı söyledi doktorum. Sadece tuvalete kalktıkça bir tur at evde dedi yavaş yavaş. Kullanacağım eşyaları tezgahın üzerine indirdim. Hiçbir iş yapmadım. Limon+ yeşillik + acı yasaktı.3 gün banyo da yapmadım. Birde aşılamadan sonraki gün ilişki yok 3. Gün vardı sonra yoktu haftada 2 kere ilişki dedi doktorum. 14. Gün kanda hcg testi istedi. Lekelenme olsa dahi progestan kullan kesme dedi kırmızı kan gelmedikçe endişelenme dedi. Çok şükür tuttu rabbim herkese nasip etsin inşAllah
Evet canım sürekli adet olacakmışım gibi hissediyordum sürekli lavaboya gidiyordum adet oldum sanırım diye. Bu ağrı 6. Haftaya kadar devam etti. Allah'tan umut kesilmez inşAllah tutar seninde canım. Benim 12. Gün çıkmıştı testte. Sen ne zaman yapacaksın testi. 14. Gün kanda daha garanti oluyorAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinbugün benim 11. Günüm aşılama gününü sayarsak. Göğüs ağrım arada giriyor ama adet olacakmisim gibi ağrılarım var sizinde böyle ağrılarınız olmuş muydu hareket ettikçe benimde ilk aşılamam. Eşimde hızlı ileri hareketli sperm sayısı çok az 2 senedir istiyoruz inşallah bizde kavuşuruz
![]()
Amin ecmain canım rabbim hepimizden razı olsun.Allah razı olsun iyiki böyle konu açtım ki allah seni karşıma çıkarttı![]()
Bana umut oldunuz gerçekten inşallah bende pozitifi görürüm negatif görme korkumla dayandım şimdiye kadar ama 13. Gün bir test yapmak istiyorum inşallah pozifi görürümEvet canım sürekli adet olacakmışım gibi hissediyordum sürekli lavaboya gidiyordum adet oldum sanırım diye. Bu ağrı 6. Haftaya kadar devam etti. Allah'tan umut kesilmez inşAllah tutar seninde canım. Benim 12. Gün çıkmıştı testte. Sen ne zaman yapacaksın testi. 14. Gün kanda daha garanti oluyor
Canım bende çok severdim ama kestim hala çok nadir yiyorum. Canım geç döllenme olursa erken yaparsan çıkmaz o yüzden bence erken test yapma en azından 12. Güne kadar. Bende adet olacakmışım gibi ağrı vardı ve sonradan çok şiddetlendi 8. Gün o yüzden acile gittim durumu anlattım ne olur ne olmaz tedavi etmeden kanda bakalım ona göre tedavi uygularız dediler 5,82 çıktı. Sende çıkmazsa hayal kırıklığı olur belki umudunu yitirirsin stres yaparsın o süreci etkiler. Rabbim gönlüne göre versin hayırlı haberlerini alırız inşAllahÇoook teşekkür ederimben acıyı çok seviyorum bugunden itibaren yemeyim iyiki söyledin valla
doktorum banada 9 aralıkta test yap dedi ama senin baya erken öğrenmişsin ne güzel allah sağsağlim kucağına almayı nasip etsin bahtı gönlü güzel olsun
benim daha 5.gün ama korku var 4 yıldır uğraşıyoruz eşimde sorun yok bende pco dan dolayı olmuyor senin kaç yumurtan olmuştu benim 2 yumurtayla aşılama yaptı
İnşAllah canım. Kanda baktır daha garanti olsun zaten varsa kesin çıkar 13. Gün. Tabi geç döllenme olmazsa. Benim geç döllenme oldu bebeğim haftasına göre küçük.Bana umut oldunuz gerçekten inşallah bende pozitifi görürüm negatif görme korkumla dayandım şimdiye kadar ama 13. Gün bir test yapmak istiyorum inşallah pozifi görürümtabi doktorum 15. Gün kan ver demişti ama dayanmak zor
Benimde sadece sağ yumurtalığımda 2 tane olgunlaşmış yumurta vardı canımÇoook teşekkür ederimben acıyı çok seviyorum bugunden itibaren yemeyim iyiki söyledin valla
doktorum banada 9 aralıkta test yap dedi ama senin baya erken öğrenmişsin ne güzel allah sağsağlim kucağına almayı nasip etsin bahtı gönlü güzel olsun
benim daha 5.gün ama korku var 4 yıldır uğraşıyoruz eşimde sorun yok bende pco dan dolayı olmuyor senin kaç yumurtan olmuştu benim 2 yumurtayla aşılama yaptı