- 14 Ocak 2020
- 1.493
- 1.627
- 133
- Konu Sahibi Ruyaaam123
Amin inşallah kuzumAmin inşallah canım benim valla çok şaşırdık biz de hala o şaşkınlık üzerimdeRabbim sana da tez vakitte güzel haberler almayı basit etsin güzel kalplim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah kuzumAmin inşallah canım benim valla çok şaşırdık biz de hala o şaşkınlık üzerimdeRabbim sana da tez vakitte güzel haberler almayı basit etsin güzel kalplim
![]()
Kuzum bende pcos var eşimde sorun yok çok şükür pco yüzünden olmuyorCanım senin pcos falan mı yoksa eşinle mi alakalı durum
Kuzucum aynı bizde de öyleydi. Benim doktorum şöyle yaptı yumurta geliştirme iğnelerini 150 mg verdi 5 gün sonra kontrole gittim bi 5 tane daha 150 mg verdi sonra kontrole gittiğimde 2 tane yumurtan gelişmiş çatlatacağız dedi. Ama normalde o ilaç ile daha fazla yumurtam gelişmeyi tedaviyi direkt tüp bebeğe çevirecekti öyle konuşmuştuk. Sen de tüp bebek mi aşılamama mı karar veremiyorsan böyle bi yol seçebilirsiniz benceKuzum bende pcos var eşimde sorun yok çok şükür pco yüzünden olmuyor![]()
En son görüştüğümüzde doktorum karar ver demişti ona göre yumurtanı geliştircez dediğin gibide olabilir dün eşimle konuştuk o aşılama yerine tüp bebek olsun işimizi şansa bırakmayalım en azından tüp bebeğin olma olasılığı daha yüksek tabi allahın izniyle olurda sonuçta maddi olarakta yıpranıyoruz nasıl olcak bilmiyorum kuzum şubatın 6sı yafa 7sinde gidicez bakalım sağol kuzum dediğin yolu doktoruma danışcam fazla yumurta olursa tüp bebek mantıklıKuzucum aynı bizde de öyleydi. Benim doktorum şöyle yaptı yumurta geliştirme iğnelerini 150 mg verdi 5 gün sonra kontrole gittim bi 5 tane daha 150 mg verdi sonra kontrole gittiğimde 2 tane yumurtan gelişmiş çatlatacağız dedi. Ama normalde o ilaç ile daha fazla yumurtam gelişmeyi tedaviyi direkt tüp bebeğe çevirecekti öyle konuşmuştuk. Sen de tüp bebek mi aşılamama mı karar veremiyorsan böyle bi yol seçebilirsiniz bence
Hayırlısı olsun şimdiden kuzum benim inşallah en güzel sonuca en kısa sürede ulaşırsınEn son görüştüğümüzde doktorum karar ver demişti ona göre yumurtanı geliştircez dediğin gibide olabilir dün eşimle konuştuk o aşılama yerine tüp bebek olsun işimizi şansa bırakmayalım en azından tüp bebeğin olma olasılığı daha yüksek tabi allahın izniyle olurda sonuçta maddi olarakta yıpranıyoruz nasıl olcak bilmiyorum kuzum şubatın 6sı yafa 7sinde gidicez bakalım sağol kuzum dediğin yolu doktoruma danışcam fazla yumurta olursa tüp bebek mantıklı![]()
İnşallah kuzum inşallahH
Hayırlısı olsun şimdiden kuzum benim inşallah en güzel sonuca en kısa sürede ulaşırsın![]()
Kuzum meraktan ölücem hayırlı haberi müjdeyi verAh canım sen buralarda tanıdığım en temiz kalpli insansın Allah razı olsun inşallah rabbim bize nasip etsin bu duyguyu sağlıklahaftaya çarşamba test günüm kuzum sen neler yapıyorsun
Maalesef kuzum negatif sonucum regl oldum bile bu ay dinlenme diğer ay tüp bebek tedavisi için başlıyoruz nasipse sen neler yapıyorsunKuzum meraktan ölücem hayırlı haberi müjdeyi verne yaptın kuzum?
Kuzumm nasılsın sen nerde oturuyordun giremedim sayfaya anca girebildim??Maalesef kuzum negatif sonucum regl oldum bile bu ay dinlenme diğer ay tüp bebek tedavisi için başlıyoruz nasipse sen neler yapıyorsun
Canımmmm merak ediyorum seniiiiMaalesef kuzum negatif sonucum regl oldum bile bu ay dinlenme diğer ay tüp bebek tedavisi için başlıyoruz nasipse sen neler yapıyorsun
Kuzum malum depremden dolayı hiç düşünemedim buraları deprem bölgesinde değiliz biz ama akrabalarım vardı hepsi sağ şükür. Sen nasılsın. Tüp bebeğe başlamadık henüz akışına bıraktık yine. ben ikinci aşılamada gaz ağrısından mahvoldum ölüyorum sandım kasık ve gaz ağrısından artık doktorum başka şehirde olmasa gidecektim telefonla görüştüm hemen gel geçmezse dedi ilaç ismi verdi onun üzerine geçti ama iki gün çok ağladım ağrıdan korktum tabii tüp bebek için biraz daha beklemek istedim çok yoruldum şimdi iyiyim. Sen neler yaptın inşallah iyisindirCanımmmm merak ediyorum seniiii
Çok şükür kuzum merak ettim seniKuzum malum depremden dolayı hiç düşünemedim buraları deprem bölgesinde değiliz biz ama akrabalarım vardı hepsi sağ şükür. Sen nasılsın. Tüp bebeğe başlamadık henüz akışına bıraktık yine. ben ikinci aşılamada gaz ağrısından mahvoldum ölüyorum sandım kasık ve gaz ağrısından artık doktorum başka şehirde olmasa gidecektim telefonla görüştüm hemen gel geçmezse dedi ilaç ismi verdi onun üzerine geçti ama iki gün çok ağladım ağrıdan korktum tabii tüp bebek için biraz daha beklemek istedim çok yoruldum şimdi iyiyim. Sen neler yaptın inşallah iyisindir
Öyle canım bu ay hiç düşünemedik hamilelikmiş bebekmiş derdim ufaldı gitti izlediklerimiz karşısında Rabbim dermansız dert vermesinÇok şükür kuzum merak ettim senibende iyiyim şükür bende allah nssip ederse bu ay tüp bebeğe geçicez inşallah adet olmayı bekliyorum canım
gecen ay yapacaktık tamda depremin olduğu günler gitcektik vazgeçtik üzüntüden tüp bebeği düşünemeyebilirz diye kuzum
Aynen kuzum allah sabır versin çok zor gerçekten uyuyamaz hake geldik çok etkiledi gece en ufak çatırtı hemen eşimi uyandırıyorum ben gece nöberçisi gibi bişi oldum biyandanda hayat bi şekilde devam ediyorÖyle canım bu ay hiç düşünemedik hamilelikmiş bebekmiş derdim ufaldı gitti izlediklerimiz karşısında Rabbim dermansız dert vermesin