- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
benim tuttu:)) şu an 7+2 günlük gebeyim. 2 gün önce kalp atışlarınıda duydum. umudunuzu kaybetmeyin. hep olumlu düşünün
benim tuttu:)) şu an 7+2 günlük gebeyim. 2 gün önce kalp atışlarınıda duydum. umudunuzu kaybetmeyin. hep olumlu düşünün
allah tamamını erdirir insallah.benim çok sevdigim bir arkadaşim var,ilk aşilamada hamile kalmiş,ilk bir tane tuttu dediler,sonra ikiz sediler ,bugun doktordan geldi üç tane gorduler,şimdi üçüz bekliyoruz insallah.ultrason resimi gordum.insallah sizin de yakında olur,ilk aşilamada olmasa da umudunuzu kesmeyın,moral çok onemli ve stresten uzak durun.sevgiler.:ecrin_bebek:
ayyyyyyyyyyyyy nazlıcım çok sevindim canım yaaaaaaaaaaaa.........allah bağışlasın............inşallaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh bizimki de tutar
asılamanın kacıncı günü öğrendin hamiş olduğunu, tebrik ederim bu arada
16.gün kan testiyle öğrendim. akşamına da idrar testi yaptım. silik çıktı.
yaa sordukca soruyorum ben de ama yarın da benim ilk asılamam var, heyecanlyım, merak ediyorum.
16. günün aksamı mı yoksa aşılama aksamı mı idrar testi yaptın?
cevaplarsan sevinirim
nazlıcım akıntın oldu mu 12-13. günlerde falan benim kahverengi akıntım var acaba hasta mı olacağım
idilcim sen ne zaman test yapacaktın..kaçıncı günün senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?