Aşılama ilk aşılamada hamiş kalanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

mrb kızlar benımde ılk asılamam olacak yarın sanırım bı aksılık cıkmazsa tedavıye baslıcaz umarım benımde sızın gıbı testt sonucunu bekleme gunlerım yakındır yanı ben tedavıyı hıc bılmıyorum asılama oncesı ıgnelerle yumurtalar uyarılıyor dımı sonrasında catlatma ınesı vuruluyo pekı puregon ne jel falan yazılmıs bı sayfada pek bı bılgım yokta bılgılendırırmısınızn

canım iyi dileklerin için sağol aşılama sırasında çok ağrım olmaadı ama ikinci gün ağrım çok oldu. bugün birz daha iyiyim bu arada senin sanırım yarın belli olacaktı dimi canım benim ya umarım iyi haberlerini alırım. dört gözle senden haber bekliyorum...sualarım seninle

arkadaşlar benimde ilk aşılamamdı bugün aldım sonucumu hamileyiiimmm.allah sizlerede nasip etsin inşallah

GZD canım dr gıttım klomen verdı 5 gun kullan dedı 5 gun sonra tekrar gıdecem eger ıstenılen olgunluga gelmısse catlatacak sanırım gelmemısse ıgne ye gecıcez cok heyecanlanıyorum ama cokda umıtlenmek ıstemıyorum

benimde ilk tedavimle bende hamiş kaldım bana aşılama değilde ilişki önerdiler eşimde sorun olmadığı için sana tavsiyem test yaptır şuan 7 hafatlık hamileyim ben de ilşkiden 16.gün sonra test yaptırdım hamiş çıktım bende senin gibi nasıl belim ağrıdı nasıl karnım ağrıdı adet olcam dedim kahverengi akıntı geldi ve 1 hafta devam etti kırmızı bile oldu sonra geçti bence test yaptır pes etme.allahım isteyen herkeze hayırlı sağlıklı evlatlar ver.allah yardımcımız olsun.

Arkadaşlar benim de ilk aşılamam 10 şubatta yapıldı. 24ünde sonuç alınacak. Burada ilk aşılamada hamile olanları görünce umutlanıyorum. Umarım hepimiz en kısa zamanda yavrularımıza kavuşuruz.

canım inşallah sende hamile olduğun haberini alırsında burada paylaşarak bize moral olursun dr bana önerdi aşılamayı ama ben nisan ayını beklemek istiyorum
Allahım isteyen herkese versin bebek inşallah hayırlısıyla

benimde ilk aşılamam tuttu allah herkese kolaylık versin rabbim yavrularını kucaklarına almayı nasip etsin ben 2006da oldum aşılamayı

arkadaşlar benimde ilk aşılamamdı bugün aldım sonucumu hamileyiiimmm.allah sizlerede nasip etsin inşallah

canım senin adına çok çok sevindim çok tebrik ediyorum ama sana bir şey sormak istiryorum sen aşılama yapmadan önce kanal filmi çektirdinmi klomen falan kullandınmı yani ne kadarlık bir tedaviden sonra aşılama yaptırdınızı dr bana önerdi eğer bu ay hamiş olamazsan bu ay 4. klomen kullanuşımda.. ama birde önce kanal filmi çektirmemm gerekmiş aşılama için biraz bana bilgi verirmisin çok rica etsem yada bilgi olan arkadaşlar siz yardım edrmisiniz?

evet özlemle arkadaşım ben ilk üç ay klomen kullandım 3 aya kadar hamile kalamazsan röntgen çekiyolar röntgenden sonra üç ay daha müddet veriyorlar tabiki tedavi eşliğinde yine kalamazsan bu kez cilt altı iğnesi kullanıyosun yani insilün gibi kendine iğne yapıyosun ben iğneyi iki ay kullandım ikinci ayımda ilk aşılamamı oldum ve mutlu sona ulaştım allahı yaşadığım mutluluğu hepinize yaşatsın:teselli: benim tedavim bu şekilde oldu ve 8 ayda hamile kaldım ama 8 ay bana 800 yıl gibi geldi allahım daha uzun süredir bebiş yolu gözleyenlerre büyük sabır versin çok zora.s. sevgiler

canım ben 6 ay kadar gonophane tedavisi gördüm.sonuç alamayınca aşılama önerdi dr um aşılamadan öncede rahim filmi çekildi tatlım...varsa başka sorun seve seve cevaplarım...:1hug:

gerçekten çok teşekkür edrim kızlar en azından aşılamaya karşı içimde ya tutmazsa korkusunu azalttığınız için çok çok öpüyorum ikinizidea.s.

gzd merhaba ben daha yeni üye oldum bu siteye bende 9 şubatta ilk aşılamamı yaptırdım
beklemedeyim. Bugün yarın adet günüm hiç birşey hissetmiyorum. Sadece göğüs uçlarım acıyor. başkada bişey yok sanki adet olucam gibi sen neler hissettin kaç günde test yaptırdın. Doktorum bana progestan bittikten 10 gün sonra bekle dedi adet olmazsan hamilesindir dedi.

ARKADAŞIM BEN AŞILAMAMDAN SONRA HİÇBİR HAMİLELİK BELİRTİSİ YAŞAMADIM ŞAHSEN AMA HAMİLELİĞİN İLK 3 AYINDA SANKİ ADET OLCAKMIŞSIN GİBİ SANCIN OLUYO ADET TARİHLERİN YAKLAŞTIĞINDA. ONUN DIŞINDA HİÇ HAMİLE OLDUĞUMU ANLAMADIM. AMA AŞILAMNIN 15. GÜNÜ TEST YAPTIRDIM POZİTİFTİ. İNŞALLAH GÜZEL SONUÇLARLA MÜJDE VERİRSİN BİZE. HAMİLELİK BELİRTİLERİNE PEK TAKILMAYIN DERİM BELLİ OLMUYO ÇÜNKÜ. HADİ BAKALIM İNŞALLAH GÜZEL HABERİ DUYARIZ SENDEN:CüvCüv::CüvCüv:

merhaba arkadaslar 9 şubatta ilk aşılamamı oldum ve dün hamile olduğumu öğrendim cok mutluyum allah herkeze bu mutluluğu nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…