- 10 Şubat 2009
- 207
- 35
- 98
- 48
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
inşallah tutar canım aşılaman. kendını kasmaz ısen acımıyor bılıyorsundur mutlaka rahat ol. benım kadar acıdan korkan bırı daha var mı bılmıyorum ama ben hıc acı duymadım... dualarım senınlegünaydın canım
inşallah perşembe sabahı kan testi vereceğim. biliyor musunuz aşılamadan 1 hafta sonrası aşılamanın kendisinden daha çok acı veriyor bunu öğrendim.beklemek çok zor Allahım sabır ver bize....
senin ne zaman
merhaba canım benim de ilk aşılamam yaklaşık 1,5 saat sonra yapılacak inşallah umutlarımız boşa çıkmaz. Doktor yaklaşık 14 tane yumurtam oluştuğunu söyledi hayırlısı inşallah perşembe günü senin iyi haberlerini duyarız...
inşallah tutar canım aşılaman. kendını kasmaz ısen acımıyor bılıyorsundur mutlaka rahat ol. benım kadar acıdan korkan bırı daha var mı bılmıyorum ama ben hıc acı duymadım... dualarım senınle
canım iyi dileklerin için sağol aşılama sırasında çok ağrım olmaadı ama ikinci gün ağrım çok oldu. bugün birz daha iyiyim bu arada senin sanırım yarın belli olacaktı dimi canım benim ya umarım iyi haberlerini alırım. dört gözle senden haber bekliyorum...sualarım seninle
arkadaşlar benimde ilk aşılamamdı bugün aldım sonucumu hamileyiiimmm.allah sizlerede nasip etsin inşallah
herkes ne kadar tatlı ya valla kızlar iyi ki sizi bulmuşumm benim huyumdur canım önce bi kaç gün önce rengim kahverengi gibi değişir peşine regl olurum.. morallar berbat da işte.. dertleştikçe raqhatlıyorum saolun iyi ki varsınız
canım inşallah sende hamile olduğun haberini alırsında burada paylaşarak bize moral olursun dr bana önerdi aşılamayı ama ben nisan ayını beklemek istiyorumArkadaşlar benim de ilk aşılamam 10 şubatta yapıldı. 24ünde sonuç alınacak. Burada ilk aşılamada hamile olanları görünce umutlanıyorum. Umarım hepimiz en kısa zamanda yavrularımıza kavuşuruz.
arkadaşlar benimde ilk aşılamamdı bugün aldım sonucumu hamileyiiimmm.allah sizlerede nasip etsin inşallah
canım senin adına çok çok sevindim çok tebrik ediyorum ama sana bir şey sormak istiryorum sen aşılama yapmadan önce kanal filmi çektirdinmi klomen falan kullandınmı yani ne kadarlık bir tedaviden sonra aşılama yaptırdınızı dr bana önerdi eğer bu ay hamiş olamazsan bu ay 4. klomen kullanuşımda.. ama birde önce kanal filmi çektirmemm gerekmiş aşılama için biraz bana bilgi verirmisin çok rica etsem yada bilgi olan arkadaşlar siz yardım edrmisiniz?
canım senin adına çok çok sevindim çok tebrik ediyorum ama sana bir şey sormak istiryorum sen aşılama yapmadan önce kanal filmi çektirdinmi klomen falan kullandınmı yani ne kadarlık bir tedaviden sonra aşılama yaptırdınızı dr bana önerdi eğer bu ay hamiş olamazsan bu ay 4. klomen kullanuşımda.. ama birde önce kanal filmi çektirmemm gerekmiş aşılama için biraz bana bilgi verirmisin çok rica etsem yada bilgi olan arkadaşlar siz yardım edrmisiniz?
gzd merhaba ben daha yeni üye oldum bu siteye bende 9 şubatta ilk aşılamamı yaptırdım
beklemedeyim. Bugün yarın adet günüm hiç birşey hissetmiyorum. Sadece göğüs uçlarım acıyor. başkada bişey yok sanki adet olucam gibi sen neler hissettin kaç günde test yaptırdın. Doktorum bana progestan bittikten 10 gün sonra bekle dedi adet olmazsan hamilesindir dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?