- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
nazlıcım akıntın oldu mu 12-13. günlerde falan benim kahverengi akıntım var acaba hasta mı olacağım
ilaç falan kullandın mı progesteron falan..
belki yerleşiyor olabilir panik yapma
herkes ne kadar tatlı ya valla kızlar iyi ki sizi bulmuşumm benim huyumdur canım önce bi kaç gün önce rengim kahverengi gibi değişir peşine regl olurum.. morallar berbat da işte.. dertleştikçe raqhatlıyorum saolun iyi ki varsınız
Hepimiz birbirimize destek, moral vermek için burdayız. Mutluluklarımız gibi, sıkıntılarımızıda paylaşıcaz ki hafiflesin. Eminim hepimiz için güzel şeyler olucak ve paylaşıcaz burada. Hayırlısı dilemekten başka şansımız yok arkadaşlar.. Umarım herşey dilediğimiz gibi olur. :enbuyukkk::enbuyukkk:
idilcim dularımız seninle bebeğim inşallah gelmez adetin
canım lütefen hemen umudunu kesme allah büyük.......belki yerleşme kanamasıdır
saol canım inşaşşlah
esoscum inşallah aşılaman tutar canım...sakın bizi habersiz bırakma olur mu?
benim tuttu:)) şu an 7+2 günlük gebeyim. 2 gün önce kalp atışlarınıda duydum. umudunuzu kaybetmeyin. hep olumlu düşünün
gzd cim inşallah hayırlı olur ben de ilk aşılamamı olacam hadi rast gele inşallah canım
ben 5 şubatta aşılamamı yaptırdım şimdi sonuç bekliyorummerhaba ben de yarın ilk aşılamamı yaptıracam ancak korkuyorum..
ben 5 şubatta aşılamamı yaptırdım şimdi sonuç bekliyorum
korkacak hiiiçbirşey yok
günaydın canımhayırlısı canım inşallah hepimiziçin herşey yolunda gider sonucun ne zaman belli olacak
günaydın canım
inşallah perşembe sabahı kan testi vereceğim. biliyor musunuz aşılamadan 1 hafta sonrası aşılamanın kendisinden daha çok acı veriyor bunu öğrendim.beklemek çok zor Allahım sabır ver bize....
senin ne zaman
merhaba canım benim de ilk aşılamam yaklaşık 1,5 saat sonra yapılacak inşallah umutlarımız boşa çıkmaz. Doktor yaklaşık 14 tane yumurtam oluştuğunu söyledi hayırlısı inşallah perşembe günü senin iyi haberlerini duyarız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?