Aşılama ilk aşılamada hamiş kalanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ilaç falan kullandın mı progesteron falan..
belki yerleşiyor olabilir panik yapma

herkes ne kadar tatlı ya valla kızlar iyi ki sizi bulmuşumm benim huyumdur canım önce bi kaç gün önce rengim kahverengi gibi değişir peşine regl olurum.. morallar berbat da işte.. dertleştikçe raqhatlıyorum saolun iyi ki varsınız

Hepimiz birbirimize destek, moral vermek için burdayız. Mutluluklarımız gibi, sıkıntılarımızıda paylaşıcaz ki hafiflesin. Eminim hepimiz için güzel şeyler olucak ve paylaşıcaz burada. Hayırlısı dilemekten başka şansımız yok arkadaşlar.. Umarım herşey dilediğimiz gibi olur. :enbuyukkk::enbuyukkk:

inşaşallah canım.. hakkımzda hayırlısı..saoll canım

idilcim dularımız seninle bebeğim inşallah gelmez adetin

canım lütefen hemen umudunu kesme allah büyük.......belki yerleşme kanamasıdır

merhaba arkadaşlar, ben de yeni üye oldum, gerçekten moral buldum sizlerle:) pcos nedeniyle 2. kez iğneyle tedavi gördüm ve 7 şubatta ilk aşılamam yapıldı, şimdi göğüslerim gergin karnım ağrıyo bilmiyorum adetmi olcam ama herşeyin hayırlısı:) Allah başka dertler vermesin, hakkımızde hayırlısını nasip etsin çünkü biz sadece istiyoruz ama hakkımızda hangisi hayırlısı bilmiyoruz.

esoscum inşallah aşılaman tutar canım...sakın bizi habersiz bırakma olur mu?

merhaba ben de aranıza yeni katıldım kimse var mı? Bu aya içinde ilk aşılamamı olacağım ve çok tedirginim

gzd cim inşallah hayırlı olur ben de ilk aşılamamı olacam hadi rast gele inşallah canım

hayırlısı canım inşallah hepimiziçin herşey yolunda gider sonucun ne zaman belli olacak
günaydın canım
inşallah perşembe sabahı kan testi vereceğim. biliyor musunuz aşılamadan 1 hafta sonrası aşılamanın kendisinden daha çok acı veriyor bunu öğrendim.beklemek çok zor Allahım sabır ver bize....
senin ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…