İlk aşılamadan sonra hamile kaldım

• Konu Sahibi Konu Sahibi TXT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

TXT

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2010
8
0
36
Gaziantep
Merhaba Arkadaşlar,

Uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum. Ancak yeni üye oldum. İki kere düşük yaptım. Arkasından rahim yapışıklığı ameliyatı geçirdim. Sonra o bitti. Yumarta rezervlerin az dediler. En sonunda bir sürü ilaçdan sonra doktor garantiye almak için 1 Ekim de aşılama yaptı.16 Ekim de hamile olduğumu öğrendik. Bu Cumartesi yeniden doktora gidicem ve keseye bakacaklar.İşallah bu sefer herşey yolunda gider.Tedirgin olmaktan nerdeyse sevinemedim. Ama işallah bu sefer herşey iyi gidecek. Aşılama yaptırmayı düşünen ya da düşük yapanlar için özellikle paylaşmak istedim. Çünkü bana her iki düşükten sonra da toplam 5 doktor farklı seyler söyledi. O yüzden çok araştırmak gerekiyor.

tedirgin olma olumlu düşün:) bende ilk aşılama ile hamile kaldım. dün kesemi gördüm. ilk bebişimi kaybetmiştim. bu sefer herşey çok güzel olacak:)

canım hayırlı olsun darısı başıma olsun.. bende 14 ekimde aşılama oldum. ilk aşılamamdı.. 28 ekimde test yapılacak.. hamile olduğunu öğrenmeden önce gebelik belirtilerin var mıydı??? yazarsan çok sevinirim..

Hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inş.
Bu aşılama dediğiniz nasıl birşey acaba?

tebrik ederim. dilerim sağlıcakla alırsın kucağına bebeğini.:ecrin_bebek: Aşılamayı kendinizmi istediniz doktorunuzmu yaptırdı.:kedi:

hayirli olsun icini ferah tut hersey yolundadir allahin izniyle...tebrikler

hayırlı olsun canım inşallah bu sefer sağ salim kucağına alırsın.allahım yanında olsun hep.hayırlısı herşeyin.dualarımız seninle

Tebrik ediyorum, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim...
Darısı bizlere inşallah

hayırlı olsun allah sağlıcakla kucağına alamayı nasip etsin. benim de ilk aşılamam ekim 9 unda oldu. çok merak ediyorum tuttu mu tutmadı mı diye? belirtilerini yazabilir misin? idrar testinde çıktı mı yoksa kan testi mi yaptırdın?

Son düzenleme:

Selamm.
Evet gebelik belirtilerim vardı ama kullandığım ilaçlardan kaynaklanıyor diye düşünüyordum. Bel ağrım çok fazla oldu. Bir de sürekli halsizlik vardı o 15 gün. İşallah test sonuçların olumlu olur...

Evet gebelik belirtilerim vardı ama kullandığım ilaçlardan kaynaklanıyor diye düşünüyordum. Bel ağrım çok fazla oldu. Bir de sürekli halsizlik vardı o 15 gün. İşallah test sonuçların olumlu olur...

Hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inş.
Bu aşılama dediğiniz nasıl birşey acaba?

Slmm eşinin spermleri labaratuar ortamında ayrıştırılıp, en sağlıklı ve en kaliteli spermleri seçiyorlar. Daha sonra bu spermleri küçük bir operasyonla rahime yerleşteriyor. Benim tekrarlıyan düşüklerim olduğu için doktor riske atmak istemedi ve doğal yollarla hamile kalmama izin verdi. Bu nedenle hem yumartayı kaliteleştirdi hem de spermlerin kalitesini seçti ve düşük ihtimalini, azaltmış oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…