Aşılama ilk aşılamamı oldum yardım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

tuut 2924

Rabbim kuzularımı koru....
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
2.107
77
158
bugün aşılama yaptıralı 8 gün oldu.haftaya inşallah aadet olmazsam kan testi yaptırıcam.benim sormak istediğim benim 3-4 gündür aynı adet sancısı gibi sancım var.bir süre devam ediyor.sonra geçip bir daha başlıyor. yine adet mi olacağım yoksa hamilemiyim.biraz araştırdım hamileykende bu ağrılar oluyomuş ya da aşılama sonrası da oluyormuş.bunu yaşayan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi?

bugün aşılama yaptıralı 8 gün oldu.haftaya inşallah aadet olmazsam kan testi yaptırıcam.benim sormak istediğim benim 3-4 gündür aynı adet sancısı gibi sancım var.bir süre devam ediyor.sonra geçip bir daha başlıyor. yine adet mi olacağım yoksa hamilemiyim.biraz araştırdım hamileykende bu ağrılar oluyomuş ya da aşılama sonrası da oluyormuş.bunu yaşayan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi?

her ikiside olabilir yani ayırt etmek çok zor bence.. 2 aşılamada da adet olana kadar ağrı çekmiştim üstelik adet sancısı pek çekmem..fakat negatif çıktı..yani çok fazla kendini kaptırma sonuç negatif olduğunda hüsran oluyor.. normal yaşantına devam et fakat ağır işler yapma..
inşallah sonuç pozitif olur..

mrb canım benimde bugün 13.günümdü kan testi yaptım 77.5 çıktı...yüksek olasılık gebesin dedi doktor...ama ben tüm adet belirtilerini yaşadım sinir stres ama hiç leke gelmedi...ve göğüs uçlarım şişti..büyüdü...kasıklarım arada sancıdı ama ben pek aldırmadım..2.aşılamamdı..pko luyum

Back
X