Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba aslında benimde aşılamadan umudum yok çünkü tutma oranı az ama tüp bebek raporu alabilmek için mecburum ilkini özelde yaptırdım çok heveslendirmişlerdi olmadı şimdi üniversite hastanesinde deneyeceğim hayırlısı artıkBenim de eylülde yapıldı ilk aşılamam ama olmadıilkinde hamile kalanlarda okudum burda ama 2. asilamada hamile kalan daha çok sanirim. benim ilk aşılama yapılacağı ay yumurta çatlama günümü kaçırdılar cok sinir oldum o kadar ilaç parası filan vermiştim, hemen diğer ay yapıldı aşılama ama benim aşılamaya inancım biraz azaldı. insallah senin olumlu sonuç olur. sık sık kontrole git yumurta çatlama gününü kaçırmasınlar.
tüp bebek yapılacağı zaman özelde yapılan aşılamaları kabul etmiyorlar mı ?Merhaba aslında benimde aşılamadan umudum yok çünkü tutma oranı az ama tüp bebek raporu alabilmek için mecburum ilkini özelde yaptırdım çok heveslendirmişlerdi olmadı şimdi üniversite hastanesinde deneyeceğim hayırlısı artık
Sgk anlaşması varsa kabul ediliyor özelde aşılama ücreti 1500 tl yi geçiyor fakat üniversite hastanesinde aşılama ücreti vermiyorsun sadece ilaç ücreti ödüyorsun. Ben 1 kez iğne bir kez aşılama denedim tutmadı bu sefer şansımı devlette deneyeceğim olmazsa rapor alıp tüp bebek deneyeceğim.tüp bebek yapılacağı zaman özelde yapılan aşılamaları kabul etmiyorlar mı ?
ben de özel hastanede yaptırdım ama sgk ile anlaşması vardı ilaç parasi haric aşılama icin 200 sperm yikama icin de 150 civarı bi ödeme yapmıştık. malesef bazı doktorlar aşılamaya önemsemediği için özenerek yapmıyor biraz ondan aşılama konusunda hevesim kırıldıSgk anlaşması varsa kabul ediliyor özelde aşılama ücreti 1500 tl yi geçiyor fakat üniversite hastanesinde aşılama ücreti vermiyorsun sadece ilaç ücreti ödüyorsun. Ben 1 kez iğne bir kez aşılama denedim tutmadı bu sefer şansımı devlette deneyeceğim olmazsa rapor alıp tüp bebek deneyeceğim.
hakkında hayırlısı olsun cnm inş hayırlı sonuçlar alırızMerhaba bende bugün yaptırdım ilk aşılamami kısmet bakalım...benim dr bugün dinlen yarın normal hayatına donebilirsin dedi...
sen yinede ev işi filan yapma fırsat buldukça uzan dinlen. ağır kaldırma, yediğine içtiğine dikkat et. ben aşılamadan sonra hic biseye dikkat etmedim belki de benimki ondan olmadiMerhaba bende bugün yaptırdım ilk aşılamami kısmet bakalım...benim dr bugün dinlen yarın normal hayatına donebilirsin dedi...
sen yinede ev işi filan yapma fırsat buldukça uzan dinlen. ağır kaldırma, yediğine içtiğine dikkat et. ben aşılamadan sonra hic biseye dikkat etmedim belki de benimki ondan olmadisenin hayırlı haberlerini alalım inşallah
ooo çok iyi o zaman, fırsat buldukça yat dinlenMasa başında çalışıyorum çok yorumluyorum allahtan , temizlik falan yapmıyorum da yemek ve rutin şeyler devam...Bugün 4. Günüm...
hayırlısı olur insallahselam kızlar,
Biz de 2.5 yıllık evliyiz, çok yoğun çalıştığımız için bebek planını hep ertelemiştik. İlk 14 ay korunduk(yasmin kullanmıştım), son 15-16 aydır korunmuyoruz ve artık bebek istiyoruz. Regl tarihlerim hep düzenliydi, bu ay 7 gün kadar gecikme yaşayınca kontrole gittim ve doktorum önemsiz seviyede pko gördü, zaten ertesi gün de regl oldum. Doktorum artık tedaviye başlayalım dedi. Bugün reglimin 3. günü, hormon testleri için kan verdim, özel hastaneye gidiyorum. Yumurta takibi yapılacak ve akabinde aşılama olacak. Eşimde sperm morfolojisinde sıkntı vardı. Sayı: 25 milyon, morfoloji:%1, toplam molalite:%55 idi, doktor hormon takviyesi pek önermedi, eşim, çakşır kökü suyu kullandı 2 ay süreyle, sayı 38 milyona çıkmış, morfoloji :%2 olmuş ama toplam molalite %45 e düşmüş. İlk aşılama olacak bizim de, gelişmeleri buradan yazmayı düşünüyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin...
Sgk anlaşması varsa kabul ediliyor özelde aşılama ücreti 1500 tl yi geçiyor fakat üniversite hastanesinde aşılama ücreti vermiyorsun sadece ilaç ücreti ödüyorsun. Ben 1 kez iğne bir kez aşılama denedim tutmadı bu sefer şansımı devlette deneyeceğim olmazsa rapor alıp tüp bebek deneyeceğim.