• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İLK ASILAMASI TUTANLAR

firuze89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
1.899
3.059
158
35
Selam kızlar
İlk aşılması tutan var mı ve bu süreci bizimle paylasirmisiniz..

Merhaba ben temmuz ayında ilk aşılamamı iğne tedavisiyle denedim fakat tutmadı .

Benim de eylülde yapıldı ilk aşılamam ama olmadı :( ilkinde hamile kalanlarda okudum burda ama 2. asilamada hamile kalan daha çok sanirim. benim ilk aşılama yapılacağı ay yumurta çatlama günümü kaçırdılar cok sinir oldum o kadar ilaç parası filan vermiştim, hemen diğer ay yapıldı aşılama ama benim aşılamaya inancım biraz azaldı. insallah senin olumlu sonuç olur. sık sık kontrole git yumurta çatlama gününü kaçırmasınlar.

Benim de eylülde yapıldı ilk aşılamam ama olmadı :KK43: ilkinde hamile kalanlarda okudum burda ama 2. asilamada hamile kalan daha çok sanirim. benim ilk aşılama yapılacağı ay yumurta çatlama günümü kaçırdılar cok sinir oldum o kadar ilaç parası filan vermiştim, hemen diğer ay yapıldı aşılama ama benim aşılamaya inancım biraz azaldı. insallah senin olumlu sonuç olur. sık sık kontrole git yumurta çatlama gününü kaçırmasınlar.
Merhaba aslında benimde aşılamadan umudum yok çünkü tutma oranı az ama tüp bebek raporu alabilmek için mecburum ilkini özelde yaptırdım çok heveslendirmişlerdi olmadı şimdi üniversite hastanesinde deneyeceğim hayırlısı artık

Merhaba aslında benimde aşılamadan umudum yok çünkü tutma oranı az ama tüp bebek raporu alabilmek için mecburum ilkini özelde yaptırdım çok heveslendirmişlerdi olmadı şimdi üniversite hastanesinde deneyeceğim hayırlısı artık
tüp bebek yapılacağı zaman özelde yapılan aşılamaları kabul etmiyorlar mı ?

tüp bebek yapılacağı zaman özelde yapılan aşılamaları kabul etmiyorlar mı ?
Sgk anlaşması varsa kabul ediliyor özelde aşılama ücreti 1500 tl yi geçiyor fakat üniversite hastanesinde aşılama ücreti vermiyorsun sadece ilaç ücreti ödüyorsun. Ben 1 kez iğne bir kez aşılama denedim tutmadı bu sefer şansımı devlette deneyeceğim olmazsa rapor alıp tüp bebek deneyeceğim.

Sgk anlaşması varsa kabul ediliyor özelde aşılama ücreti 1500 tl yi geçiyor fakat üniversite hastanesinde aşılama ücreti vermiyorsun sadece ilaç ücreti ödüyorsun. Ben 1 kez iğne bir kez aşılama denedim tutmadı bu sefer şansımı devlette deneyeceğim olmazsa rapor alıp tüp bebek deneyeceğim.
ben de özel hastanede yaptırdım ama sgk ile anlaşması vardı ilaç parasi haric aşılama icin 200 sperm yikama icin de 150 civarı bi ödeme yapmıştık. malesef bazı doktorlar aşılamaya önemsemediği için özenerek yapmıyor biraz ondan aşılama konusunda hevesim kırıldı :( bir de sana tavsiyem aşılamadan sonra 2 hafta falan hep yatmaya çalış. ben aşılamadan sonra ertesi gün günlük yaşantıma dönmüştüm belki de ondan tutmadı diye hep içimde kaldı :(

mrb kızlar bende ilk aşılamamı 2 aralıkta yaptırdım bekliyorum zaman geçmek bilmiyo.rabbim hepimize nasip eder inş

Merhaba bende bugün yaptırdım ilk aşılamami kısmet bakalım...benim dr bugün dinlen yarın normal hayatına donebilirsin dedi...

Merhaba bende bugün yaptırdım ilk aşılamami kısmet bakalım...benim dr bugün dinlen yarın normal hayatına donebilirsin dedi...
sen yinede ev işi filan yapma fırsat buldukça uzan dinlen. ağır kaldırma, yediğine içtiğine dikkat et. ben aşılamadan sonra hic biseye dikkat etmedim belki de benimki ondan olmadi :( senin hayırlı haberlerini alalım inşallah

Kızlar bende 25inde yaptırdım 2. Asilamami hiç umudum yok ama olmazsa direk tup bebek

sen yinede ev işi filan yapma fırsat buldukça uzan dinlen. ağır kaldırma, yediğine içtiğine dikkat et. ben aşılamadan sonra hic biseye dikkat etmedim belki de benimki ondan olmadi :KK43: senin hayırlı haberlerini alalım inşallah

Masa başında çalışıyorum çok yorumluyorum allahtan , temizlik falan yapmıyorum da yemek ve rutin şeyler devam...Bugün 4. Günüm...

selam kızlar,
Biz de 2.5 yıllık evliyiz, çok yoğun çalıştığımız için bebek planını hep ertelemiştik. İlk 14 ay korunduk(yasmin kullanmıştım), son 15-16 aydır korunmuyoruz ve artık bebek istiyoruz. Regl tarihlerim hep düzenliydi, bu ay 7 gün kadar gecikme yaşayınca kontrole gittim ve doktorum önemsiz seviyede pko gördü, zaten ertesi gün de regl oldum. Doktorum artık tedaviye başlayalım dedi. Bugün reglimin 3. günü, hormon testleri için kan verdim, özel hastaneye gidiyorum. Yumurta takibi yapılacak ve akabinde aşılama olacak. Eşimde sperm morfolojisinde sıkntı vardı. Sayı: 25 milyon, morfoloji:%1, toplam molalite:%55 idi, doktor hormon takviyesi pek önermedi, eşim, çakşır kökü suyu kullandı 2 ay süreyle, sayı 38 milyona çıkmış, morfoloji :%2 olmuş ama toplam molalite %45 e düşmüş. İlk aşılama olacak bizim de, gelişmeleri buradan yazmayı düşünüyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin...

selam kızlar,
Biz de 2.5 yıllık evliyiz, çok yoğun çalıştığımız için bebek planını hep ertelemiştik. İlk 14 ay korunduk(yasmin kullanmıştım), son 15-16 aydır korunmuyoruz ve artık bebek istiyoruz. Regl tarihlerim hep düzenliydi, bu ay 7 gün kadar gecikme yaşayınca kontrole gittim ve doktorum önemsiz seviyede pko gördü, zaten ertesi gün de regl oldum. Doktorum artık tedaviye başlayalım dedi. Bugün reglimin 3. günü, hormon testleri için kan verdim, özel hastaneye gidiyorum. Yumurta takibi yapılacak ve akabinde aşılama olacak. Eşimde sperm morfolojisinde sıkntı vardı. Sayı: 25 milyon, morfoloji:%1, toplam molalite:%55 idi, doktor hormon takviyesi pek önermedi, eşim, çakşır kökü suyu kullandı 2 ay süreyle, sayı 38 milyona çıkmış, morfoloji :%2 olmuş ama toplam molalite %45 e düşmüş. İlk aşılama olacak bizim de, gelişmeleri buradan yazmayı düşünüyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin...
hayırlısı olur insallah

Gayu 35 sanırım senin sonuç belli olmuştur, inşallah güzel haberi almışssındır

Ahsen su, özelde aşılamayı 1500 tl geçiyor demişsin ama hangi şehir için söylemiştin, ben özelde başladım tedaviye, ilaçlar dahil 500 tl dedi doktorum. Devlette hiçbşr ödeme çıkmıyor mu arkadaşlar, bilen var mı?

Back
X