İLK ASILAMASI TUTANLAR

Klomen ucuz zaten, folik asit de 33 tl, onun için dememiştir doktor, bu çatlatma iğneleri, yıkama, aşılama vs için çıkan meblağ daha fazla ise sgk karşılasın diye rapor çikartacak olabilir, totali belki 500 tl üstündedir, sgk karşıladığı için 500 civarında demiştir.
Sperm ve aşılama yı özelde sgk karşılıyor mu benim yaptırdığım özelde sgk anlaşmalıydı ama sadece gonal f iğnesi pahalı olduğu için rapor çıkardı

O dönem eşimde sperm sayısı düşüktü doktor aşılama demişti ve şükür tuttu
diğer çocuğum normal yolla oldu
İlk aşılamada ihtimalin zayıflığından bahsedilince ister istemez insan aşırı umutlanamıyor, her şey bir tarafa, eşimle birbirimize yeteriz biz diyoruz ama tabi bir tane bebiş de şahane olur;) Allah her şeyin hayırlısını versin...zamanı geldiğinde verir zaten Rabbim.

Sperm ve aşılama yı özelde sgk karşılıyor mu benim yaptırdığım özelde sgk anlaşmalıydı ama sadece gonal f iğnesi pahalı olduğu için rapor çıkardı
Cmtsi belli olacak, yazarım buradan, bize söylediği 500 tl civarında ve rapor çıkacağı şeklinde...

Çocuk için tedavi süreci başlayınca ya da denemeler boşa çıkmaya başladığında hayaller yıkılıyor sanki bir şeylere geç kalacakmış hissi kaplıyor içinizi
Ama Bebek olunca hayatı neden kendime zindan ettim diyorsunuz
Herkes bir şekilde imtihan oluyor Zaman ilerledikçe teknoloji de ilerliyor bence hepiniz anneliği Allah'ın izniyle tadacaksınız
Gönlünüze göre versin rabbim

Cmtsi belli olacak, yazarım buradan, bize söylediği 500 tl civarında ve rapor çıkacağı şeklinde...[/QU
Çocuk için tedavi süreci başlayınca ya da denemeler boşa çıkmaya başladığında hayaller yıkılıyor sanki bir şeylere geç kalacakmış hissi kaplıyor içinizi
Herkes bir şekilde imtihan oluyor Zaman ilerledikçe teknoloji de ilerliyor bence hepiniz anneliği Allah'ın izniyle tadacaksınız
İnşallah dediğiniz gibi olur rabbim kimseyi bu şekilde imtihan etmesin araştıra soruştura kafayı yedik artık .
Çok haklısınız bazen bu benim imtihanım nasip deyip hayata devam ediyoruz bazen de anne olamamanın evlat kokusu duyamamanın acısını çekiyoruz rabbim sadece bana değil dileyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.

Anneliğin verdiği meleklik yansımış size zaten, teşekkürler güzel dualarınız için, amin inşallah...

Bana ilk aşılama tutmaz demişlerdi Oyüzden stres yapmamıştım nasılsa olmayacak diye
Allah'ın taktiri oldu bence stresinizi kendinizi rahatlatarak yenmeye çalışın
Belirtileriniz neydi ve ne zaman ogrendiniz bnmde ilk asilamam 6.gunundeyim kasik agrim ve siskinlik disinda hic bir belirti yok siz neler yasadiniz:anneadayı:

Size ilaç ne kullanılacak gonal f 450 kutusu 350 tl gibi bir fiyat zaten menegon 100 tl 2 kutu istiyorlar ben aşılamayı 1000 tl den aşağı yapan merkez hiç bulamadım çok araştırdım
Ben ankara baskentte yaptirdik, asilama islemi icin 650 verdik, ilaclar da 200 tuttu. Muayene de 122 zaten 10 gunu gectiginde muayene arasi hep verdik. Bana baslarken 1700 tutuyo asilama demislerdi ama rapor cikardilar bu kadar tuttu

Belirtileriniz neydi ve ne zaman ogrendiniz bnmde ilk asilamam 6.gunundeyim kasik agrim ve siskinlik disinda hic bir belirti yok siz neler yasadiniz:anneadayı:
8 yılı geçti Nezaman başlamıştı belirtiler hatırlamıyorum ama mide yanması kasıkta batma vardı başka belirti varmıydı unuttum o_O

kızlar İZMİR de aşılama yaptıranlar varmı nerde nasıl yaptırınız ücreti ne

Back
X