Aşılama ilk aşılamaya başlıyoruz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

dyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
61
0
36
Balıkesir
meraba kızlar bizim sıkıntımız erkek infertile eşimin sperm sayısı ve hareketi az bu ay kısmetse ilk aşılamamıza başlıyoruz.benm yumurtalarımda herhangibir sıkıntım yok.aşılama için pregon iğne yaptıracakmışız iğneleri aldım dolapta şuan..ama kullanacağım doz beni endişelendirdi biraz drum 125 vurulacağımı söyledi ama bu bana biraz çok gbi geldi çünkü benm durumumda olanlar en fazla 75 ile başlıyorlar.dr a bişeyde diyemedim işine karışmayayım diye...normalde ya tüp bebek yada yumurta da sıkıntı olan kadınlarda bu doz kullanılıyor diye biliyorum...yanılıyormuyum acaba bilgilerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum...yumurta sayısı fazla olur ve aşılamam iptal olur diye korkuyorum

canım bizim de problemimiz erkek infertilitesi.eşim ameliyat oldu.sayı ve hız düzeldi ama morfoloji 2 biz de aşılama deniycez.hatta yarın olacak aşılamam.bana doktorum adetin 2.gününden itibaren serephone diye bi hap verdi.5 gün onu kullandım sonra 4 gün boyunca 75lik iğne vuruldum.bu sabah 6da çatlama iğnesi ve inşallah yarın 12de aşılama.ümidim yok pek.bi de enfeksiyon varmış.kesin tutmayacak ama bi umut bekliyorum.bu arada benim de yumurtlama problemim yok şu an 4 tane yumurtam var bakalım inşallah birinden biri tutar.çok istiyorum.

aşılaman gerçekleşmiştir umarım canım ve bebeğine kavusursun bu son aşılaman olur inşallah.umutsuz olma rabbim ol deyince hiçbişey engel olamaz hiç bizaman umuudnu yitirme canım.bende dün 100 ile başladım iğneme bugunde ikinciyi vurldum inşallah bebişlerimize kavuşuruz tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…