Dert değil ama merak ediyorum.
Benim sadece bir sevgilim oldu,8 senelik birlikteliğimizin sonucunda daha 3 gün önce evlendik. Her şey çok güzel,Rabbime bin şükür

Tahmin ettiğiniz gibi ben eski sevgili sendromları yaşamadım.
ilk sarıldığım,ilk öptüğüm,ilk omzunda ağladığım insanla evlendim. Şanslı olduğumuzu düşünüyorum,bende onun ilk sevgilisiyim çünkü:)
Asıl sormak istediğim; ilk aşk,ilk öpücük unutulur mu? Birisinden ayrılırsınız,onun yerini başka bir adam alır bu yeni kişiyle de çok mutlusunuzdur,seviyorsunuzdur.. Ama ilk sevgilinizi unutabildiniz mi? Arada da olsa aklınıza geliyor mu,tebessüm ederek mi hatırlıyorsunuz veya? Lafın kısası ilk'ler unutulur mu?
Bir de şöyle bir durum var.
En yakın kız arkadaşımın 6 sene önce ilk sevgilisi lösemiden vefat etti. Ben dahi perişan oldum, geceleri uyuyamaz oldum, ki arkadaşımı düşünün.. intihar girişimlerinde bulundu birkaç kez. Ama beceremedim yapamıyorum işte diye benim omzumda ağladı, kabullenemedi hiç. Sevgilisinin ölümünden 4 sene sonra birisiyle sevgili oldu ve halen beraberler. Ama dertleştiğimizde " unutamıyorum işte kahretsin,kimse onun yerini alamıyor onu o topraktan çekip yaşaması için herşeyimi veririm yeter ki bir kere sarılayım" diyor ve hıçkıra hıçkıra ağlayarak anlatıyor bunları. Şuan ki sevgilisini de seviyor,saygı duyup değer veriyor ama hala kendini suçlu hissediyor. Benim kalbimde hala ölen sevgikim,ne olacak benim bu halim diyor. Sizce en doğru olan ne? Ne yapmalı, çok karmakarışık düşüncelerde. Nasıl teselli etmeliyim bilemiyorum, o anlatırken dayanamıyorum bende ağlıyorum. Ölümü bilirim,9 yaşındayken babamın ölmesiyle tattım bu acıyı. Allah düşmanımın başına dahi vermesin bu acıyı.. Unutulmuyor, ama sizce de insan ne olursa olsun güçlü olup hayatına devam etmemeli mi? Ölenle ölünmez lafını doğruluyor musunuz?
Bu konuda çok doluyum. Eşimi de kaybedersen ben de biterim gibi düşünceler kaplıyor zihnimi,bunu düşünmek bile beni perişan ediyor. Arkadaşımdan etkileniyorum fazlasıyla..
Biraz uzun oldu ama okuyanların gözlerine sağlık. Düşüncelerinizi yazarsanız da çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.