- 24 Eylül 2016
- 1.099
- 739
- 123
Olur çok ta güzel olur . Yani benim açımdan . Aklımı çelme kız :)
Yani “nerde görev yapıyosun, çok zorlanıyo musun” bu tarz konuşmalar başlatıp denenebilir. Saf aşklara yakışır benceee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur çok ta güzel olur . Yani benim açımdan . Aklımı çelme kız :)
Belki de birlesiyordur bilemezsin :)Haklısın canım valla da.
Ftg görünce içim bi tuhaf oldu.
İnsan hiç mi değişmez ya .
İçimde kelebekler uçuşu benim . Bildiğin eskiye gittim.
Ama Rabbimin bi bildiği vardır.
O yollar ayrilacakmis işte napcan
Yani “nerde görev yapıyosun, çok zorlanıyo musun” bu tarz konuşmalar başlatıp denenebilir. Saf aşklara yakışır benceee
Aynı yastığa baş koyduğun insana “seni tanıyamamışım” diyor insan, onca yıl geçmiş, sizin tanıdığınız insanın yerinde yeller esiyordur muhtemelen.Evli olsa beni kabul etmezdi. Ünv geçen yıl bitirmiş en fazla sevdiği biri vardır.
Onu az çok tanidiysam zaten böyle bişey olsa kabul etmezdi.
Haklısın canım valla da.
Ftg görünce içim bi tuhaf oldu.
İnsan hiç mi değişmez ya .
İçimde kelebekler uçuşu benim . Bildiğin eskiye gittim.
Ama Rabbimin bi bildiği vardır.
O yollar ayrilacakmis işte napcan
Canim ya iyi güzel akıl verdinde sorun şu ki.Yani “nerde görev yapıyosun, çok zorlanıyo musun” bu tarz konuşmalar başlatıp denenebilir. Saf aşklara yakışır benceee
Yok bu o değil canım.Esraedge eski konulardan vurmayı sevmem ama 15 yaş aşkı, uzak mesafe, çok sevme sahiplenme vs gibi şeyler söylediğiniz, sonra evlenen karışı hamile olan bir ex sevgiliden bahsetmişsiniz.
Bu arkadaş o mu?
Öyle aman aman bır şey yok aslında.acaba yalnızlık mı çekiyorsunuz?
yani şu anda biri olsaydı, içinizde o kelebekler mümkün değil uçuşmazdı
benim eski sevgilim bana yazsa cevap bile vermek istemem yani, okumamış gibi yaparım, görmemiş gibi yaparım
lisede ayrıldığınız birine karşı böyle şeyler hissediyor olmanız tuhaf geldi bana, bilemedim
Şu an yaş kaç? Evlenip ayrıldınız sanırım değil mi? Adımlarınızı sağlam atmalısınız artık daha çok üzülmemek için.Yok bu o değil canım.
O zaten bundan çok sonra olan bişey ve ben ona karşı hissizdim.
Dedigim gibi bu ilk sevgilim.