İlk aşk unutulur mu

Yaşınız kaç?

Benim arkadaşım 33 yaşında 12 sene önceki ilk aşkını unutamadı. Geçen hafta adam evlendi. Evleneceğini duyduğunda çok kötü oldu oysa ki yıllardır görüşmüyor.

Hayatına girmek isteyen doktor, mühendis, avukat, savcı bir sürü kariyer sahibi ve çok çok yakışıklı insanlar arkadaşlık teklifinde bulundu hiç birisini istemiyor 😬

Bazen çok kızıyorum tamam bu sefer denicem diyor yok yani kimseyi istemiyor 😡
Resmen takıntılı.

Allahim
Nolur bana bunu ogretin. Her ayrildigimda sanki canimdan can gidiyor, yeni birini bulana kadar nasil unuturum degil de nasil doner diye ugrasiyorum unutma isini kimsede beceremiyorum:KK43:(((
Ya bakmayın ben de tabiki üzülüyorum 😅 ama birini unutmaya karar verdiğimde üzülmeye de kendime zaman tanıyorum. Direkt stalk vs her şeyi bırakıyorum her yerden engelliyo, beni üzecek müzik vs asla dinlemiyorum. Tüm enerjimi ondan çekiyorum ki benim enerjimle mutlu olmasın 😅

Tek avantajım belki yapı olarak flörtöz biriyim çivi çiviyi söker mantığından başkalarıyla flörtleşip unutuyorum. Güçlü durunca zaten exler pişman olup dönüyor ama seni bulamıyorlar

Ya bakmayın ben de tabiki üzülüyorum 😅 ama birini unutmaya karar verdiğimde üzülmeye de kendime zaman tanıyorum. Direkt stalk vs her şeyi bırakıyorum her yerden engelliyo, beni üzecek müzik vs asla dinlemiyorum. Tüm enerjimi ondan çekiyorum ki benim enerjimle mutlu olmasın 😅

Tek avantajım belki yapı olarak flörtöz biriyim çivi çiviyi söker mantığından başkalarıyla flörtleşip unutuyorum. Güçlü durunca zaten exler pişman olup dönüyor ama seni bulamıyorlar
Stalk yapmam😑
Gerisini hemeeeen denemeye basliyorum🤘🏼

Bu ne ayol herkese atar gider yapacaksan yazma ne diye millete sardın şimdi
Ayol alt üstü iki kişiye cevap verdim diye atarlı olduk şimdi ! Ne alaka, böyle yazacaksınız asıl siz yazmayın, ne güzel diğerler normal yorum yapabiliyor sizlere zor geliyor sanırım :)

Katılıyorum. Ben adını bile hatırlamıyorum.

E siz unutamadıysanız hala heyecanlanıyosanız instagramdan ekleyin, mesaj atın ne bileyim bi şekilde iletişim kurun. Ne kaybedersiniz ki? Bi 10 sene daha sonra tüh demektense en azından denedim dersiniz. İyi olursa ne güzel, kötü olursa da deneniş olursunuz.
Bak buradaki arkadaşın yorumunun neresinde kötü birşey okudunuz da hemen laf soktunuz?
İyi ki bir çocukluk aşkımızdan bahsedelim dedik. Hiç mi acaba çocukluk aşkı diye duymadınız ? Hemen psikolog olup “bu tarz şeylerden yokluktan meydana gelir” diye yorum yaptınız. Ne alaka !
Ayrıca mesajımın ilk sırasında dediğim gibi sadece içimi dökmeye geldim. Ayrıca belirttiğim gibi aynı dünyalar olmadığımız için (dil, kültür, vesayre) ileri gitmek istemiyorum. Yoksa o kadarında biliyoruz herhalde ekleyip mesaj atmayı

Ayol alt üstü iki kişiye cevap verdim diye atarlı olduk şimdi ! Ne alaka, böyle yazacaksınız asıl siz yazmayın, ne güzel diğerler normal yorum yapabiliyor sizlere zor geliyor sanırım :)
Evet 2 kişiye cvp verdiniz. Normal cvp verenlerle dertleşin ozaman hani dertleşmeye iç dökmeye geldiniz ya 🥴

Off ya canim cok guzel bi ask cekti...🥺 ben ilk askimla sevgili olma sansini yakalamistim, unutuluyor yaa hep boyle sirin tatli masum dertleriniz olsun💕

ergenlige giris hormonlarin etkisiyle ask sandinizsa demek 10 sene oncesini ..bi 10 sene sonra 32 ye gelin bakin dun yediginizi bile utunursunuz kuzum
Bi 10 sene sonra 42’ye gelin… gelin… gelin olmuş gidiyorsun… konu neydi?!?

Bak buradaki arkadaşın yorumunun neresinde kötü birşey okudunuz da hemen laf soktunuz?

Evet 2 kişiye cvp verdiniz. Normal cvp verenlerle dertleşin ozaman hani dertleşmeye iç dökmeye geldiniz ya 🥴
Dertleşmeye gelmedim :) Neyse okuma veya görme problemleriniz var sanırım, yoksa niye böyle yorumlar yapmaya devam edersiniz ki çok açık yorumlar :)

Unutulmayacak hiçbir aşk yoktur ki hele çocukluk aşkı... sadece tatlı bir anıdan ibaret olmali. bence boşluktasiniz ve unutamadığınızı sanıyorsunuz. Biri hayatınıza girdiğinde şak diye unutursunuz.

Ortaokul aşkı daha masumdu duygular daha yeniydi kalp kırık değildi yada ayrılık nedir bilmiyorduk aşk acısını bilmiyorduk

Daha bi başkaydı zaman hepsini öğretiyor öğrendikçe çocukluk aşkı yada ilk aşk daha masum kalıyor

Unutmuyorsun sadece hatırlamıyorsun aklına gelince gülümsüyorsun o gülümseme bile masum oluyor

Bende böyle...:KK51::KK23::KK37::KK68:

Yaşınız kaç?

Benim arkadaşım 33 yaşında 12 sene önceki ilk aşkını unutamadı. Geçen hafta adam evlendi. Evleneceğini duyduğunda çok kötü oldu oysa ki yıllardır görüşmüyor.

Hayatına girmek isteyen doktor, mühendis, avukat, savcı bir sürü kariyer sahibi ve çok çok yakışıklı insanlar arkadaşlık teklifinde bulundu hiç birisini istemiyor 😬

Bazen çok kızıyorum tamam bu sefer denicem diyor yok yani kimseyi istemiyor 😡
Resmen takıntılı.
Ay çok saçmalamış. İnsan 10 sene önceki kendisini görse tanıyamaz düşünceleri, fikirleri, hayata bakışı değişir ki değişmelidir. Aksi halde yerinde sayan yılların gram katkısı olmamış birisi fırsatları kaçırmıştır. Hele bambaşka elin adamı kim bilir kime dönüşmüştür. Çok haklısınız tedavi olmalı.

Hafızadan silinmesi diye bi şey olmuyor ama unutuyorsun aşk bitiyor hatıralar kalıyor;) yeni birini daha büyük aşkla sevince esemesi bile okunmuyor ilk aşkn

Lise sonda dersaneden bir çocuk ilk aşkımdı. Olacak gibi oldu, olmadı, beni parmağında oynatmaya mı çalıştı nedir ama tabii tanımıyordu çok gururlu olduğumu bilmiyordu. 😂 kendimi ortalara atmadım ama amacını falan hiçbir zaman anlayamadım. Sonra kimler geldi geçti evliyim hatta. Hayatım boyunca erkeklere temkinli yaklaşmamı, ağırdan almamı bana yaşattığı belirsizliğe borçluyum. Memlekete geldiğimde görmüştüm bir kere, yanımda kızım vardı. Bir kızıma, bir yüzüğüme baktı gülümsedi. O da evli ve iki kızı var benim gibi. Ben de ona gülümsedim uzaktan.

Ben ilk aşık olduğumda 18 yaşındaydım çok güzel bir beraberliğimiz vardı daha sonra ben üniversiteye başladım başka şehre gittim. O henüz lise mezunuydu. Eğitim seviyesi yüzünden ayrıldım. Şimdi yüzünü bile hatırlamıyorum

Herkese selam,

Aslında içimdekileri dökmek için buraya yazayım dedim.
10 sene önce, orta okuldayken ilk kez birine karşı bir şeyler hissetmiştim, ilk kez o duyguyu tattım ve ilk kez biri benim için değerli olmuştu. İlk kez biri bana böyle bakmıştı, gülüşünü hala çok iyi hatırlıyorum ve unutamıyorum. Daha önce kimse bana böyle bakmamıştı, gülümsememişti. İki ayrı farklı dünyalarıydık, hem kültür olsun hem kafa olsun (o sadece gönül eğlendirmeyi tercih ederdi aslında, onun için bir oyundu, serserinin tekiydi aslında). O zamanlar yaşım küçük olsa da aslında duygularım kocamadı. Onu çok sevdim, ve gizli sevdim, ilk aşkımdı. Kendisi ne kadar kötü olsada, bana bir iz bırakmıştı. Orta okul bitene kadar hep duygularımı sakladım ve sevdim hemde çooook. Hiç bir gülüş beni bu kadar değerli hissettirmedi.
Lise tercihimi ondan ve okulda ki tanıdığım kişilerden uzak seçtim. Hiç birini görmek istemiyordum çünkü orta okul yıllarımı zehir etmişlerdi. Lise benim için yeni bir başlangıç olmuştu. Zamanla ilk sevdiğim adamı unutmaya başladım (yani öyle zannediyordum). Günler, aylar, yıllar geçti ve artık düşüncelerimden çıkmıştı. Ve artık geldik üniversitenin son senelere. Aradan tam 10 sene geçti. Bundan bir kaç ay önce tesadüfen orta okulda bir tanıdığım Instagram profiline düştüm. Şöyle bir takip ettiklerine baktım. Bir kaç kişi tanıyordum ve onlarında profiline baktım ve birin fotoğrafını gördüm. Fotoğraf’ta ilk sevdiğim adamı gördüm. Değişmişti, büyümüş (herhalde yani), ve hala gülüşü aynı geliyordu gözüme. Tekrar aklıma girmişti. Onu unuttum sanıyordum. Meğerse ilk aşk unutulmuyormuş. Hala içimde bir kıpır kıpır oluyor. Geçenlerde tesadüfen bir mağazada gördük bir birimizi. Bir kaç saniye şaşırarak baktık ve ikimizde ayrı yerlere gittik. Onu gördüğümde aynı hissleri yaşadım, ellim ayağım titremişti. Hala onu hep düşünüyorum, keşke hiç tanımasaydım. Bir gün gerçekten bu sayfayı kapatabilecek miyim diye düşünüyorum…
Neler unutulmuyor şu hayatta. cocukluk aşkı da unutulur. Gerçek aşkı bulunca eskide kalan herkes unutulur.ama eğer gerçek aşkı bulamadiysaniz, ki yaşınız daha küçük bu çok normal bir durum
Bu takıntılı ilk aşk yada lise aşkı durumları birşeylerin yaşanmamış olmasından kaynaklanıyor.platonik olarak kafanızda kendinize güzel gelen sekilde kurguladığınız kişiye aşık oluyorsunuz. bunun gerçek kişiyle ilgisi yok aslında.belki de o kişiyle bir iliskiye baslasaniz, kafanızda kurduğunuz kişi olmadigi için hayal kırıklığına uğrayacaksiniz.
Önünüzde 2 seçenek var ya takıntı yapmayıp yolunuza devam edeceksiniz.yada Instagramdan ekleyip gerçekleri göreceksiniz

Back
X