ilk aşkım can bildiğim ve boşanıyorum

Büyümelisiniz. Çocuğunuzla sizi bırakıp size ihtiyacin var mı demeyen adamdan koca olmaz. Onca kavga etmisizdir eşimle. Ama her zaman bir şeye ihtiyacın var mı paran var mı sorar. Adam olmak bunu gerektirir. Şuan calismiyorsunuz size para bıraktı mı? Bırakmadı ise ilk dediğimi yapın. Çocuğunuz var. Sizi çocuğunu düşünmeyen adam adam değildir. Boşayin. Annenize katlanın bir süre. Çalışın çok çalışın. Bir işe girin. Çocuğunuzla bir hayat kurun. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.

,

Seven insan sahipsiz buldu mu 1 sarmalıyorsa 40 sarmalar. Sahipsiz bulunca ezen biri sevmiyordur. Bir gün severse seni ona kurban edecek, kapısına asacak. Ömrünü yedirme.

bilmiyorum huylu huyundan vazgeçmez gibi 2 çocuğuğa hamile kalma bence ayı bir adam düzelmez bence bu ayıo adamlar naif ve sevgi dolu kızları hep bulur zaten onun gibi ayı ve kaba olanına kabul etmezler
Yeni üye de değilsiniz ama.. Siz sitenin konu hortlatıcısısınız galiba, böyle muhtelif zamanlarda eski konuları hortlatıyorsunuz.

Yeni üye de değilsiniz ama.. Siz sitenin konu hortlatıcısısınız galiba, böyle muhtelif zamanlarda eski konuları hortlatıyorsunuz.
Bu konuda hortlatmasına sevindim. Kadın boşanmış yeniden evlenmiş. Yeni eşinden bir çocuğu daha olmuş, mutlu 4 kişilik bir aile olmuşlar.

kk bana ne sunuyorsa yazıyorum kk suçlu takıntı yapmam yazar geçerim

Güzellemeleri çıkarırsak
Anlaşamadınız boşanıyorsunuz
Zararın neresinden dönsen kardır
Hakkınızda hayırlısı
Size önerim :)Birşeyi bitirirken realist olun
Konu eskiymiş ama neyse

şurada ne güzel stress atıyorum cafe mi yudumluyorum ay hayat çok güzel hepinizi seviyorum

Kaç yasındasın ?Bebegın 1 aylık mı ?Nıye verdın bılezıgı ?

Aff kizlar hortlatmissiniz yine elim ayağım buz kesildi nasıl günler yaşamışim yahu ... Birde mal gibi özünde iyi adam demişim ..aklıma tüküreyim .. saflıkta bir yarışma yapılsa o dönemlerde yemin ediyorum ben birinci gelirdim ..şimdiki eşim canımın içi herşeyim bir gün bana az güzel söz söylesin onun canını okuyorum kötü sözü geçtim ..Allah razı olsun ondan nazar değmesin çok huzurlu mutlu aşk dolu bir yuvam var..gerçek aşkın ve sevginin saygıdan geçtiğini gördüm ve yaşıyorum elhamdülillah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…